10 Temmuz 2012 Salı

China Glaze Fast Track Oje

Tanaçan Market'ten aldığım China Glaze ojelerden biri olan Fast Track Hunger Games koleksiyonundan çıkan, içinde bol miktarda altın ışıltı bulunan bej bir renk.. Işığa göre sütlü kahve gibi de durabiliyor. 



Ojenin yapısı biraz yoğun. İki katta rengini veriyor ancak tırnak çizgisinin görünmesinden hoşlanmayanlar üç kat sürmeliler.. Bunun yanında sürerken birazcık zorladığımı itiraf etmem gerek. Nedense bazı bölümlere ojeyi bir türlü eşit miktarda süremediğimden hafiften alacalı bulacalı bir görüntü oluştu, sonra tekrar oje ekleyerek o görüntüyü yok etmeye çalıştım. Bunun yanında herkes çabuk kuruduğunu söylerken iki kat sürdüğüm halde kurumak bilmedi ancak sanırım sıcakların ojeler üzerinde böyle etkileri olabiliyormuş. Bu nedenle zor kuruyan bir oje diyemiyorum. Kışın kullanıp görmek lazım..

İç mekanda, pencereye doğru çekilmiş resimler:



Güneşte:


Rengi beğendim, özellikle içindeki altın ışıltılar muhteşem ancak kabul etmeliyim ki biraz daha soğuk tonlu olsa tenime daha iyi gidebilirdi. Yine de sevdim.. 

Bu ojeyi Kozmetik Site'de bulabilirsiniz. Nude severlere tavsiye ederim.

4 yorum :

  1. canım ben yinede çok beğendim hiç soğuk tonlu olmasına gerek yok.zamanla ellerin yandıkça çok daha şık gelecektir gözüne..güle güle sür sürüştür:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzelmiş.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...