10 Temmuz 2012 Salı

Essence Tekli Farlar No.06 ve 35

Bir kaç gün önceki bu yazımda Essence markasının Sun Club far paletini yorumlamış ve memnun kalmadığımı belirtmiştim. Şimdi de Sun Club'tan önce aldığım iki adet Essence tekli farını yorumlamak istiyorum. Bunlardan biri ışıltılı, orta koyulukta bir kahve tonu olan 06, diğeri ise metalik bir bej rengi olan 35 numara..

Sol 35, Sağ 06:


Sun Club farlarının kalitesi gerçekten çok düşüktü ancak tekli farları neyse ki palet gibi kötü değil.. Pigmentli, kolay sürülen ve kolay karıştırılabilen farlar olduğunu söyleyebilirim. Öte yandan aşırı tozutma hastalığı bu farlarda da mevcut maalesef.. Bu nedenle bu farlarla makyaj yapacaksanız önce göz makyajını yapıp sonra göz altlarınızı temizleyip ten makyajına geçmenizi öneririm. 

Farların ikisinin de rengi harika.. Özellikle 35 numara olan metalik bej muhteşem.. 06 biraz sıradan, fazla sıcak tonlu olmayan bir kahverengi ama içindeki ince altın ışıltıları çok beğendim. Şahsen bu renkler pigmentsiz olsa çok üzülürdüm, neyse ki gayet pigmentliler..

06:


35:


Swatch (Urban Decay far bazı üzerine)
(Sol 35, Sağ 06)


Her zamanki gibi bu farlarla yaptığım bir makyaj.. İç tarafta 35, dış tarafta 06 var. Bu makyajda farlar Urban Decay far bazı üzerine uygulandı. (Lens Solotica Hidrocharme Verde)



Essence tekli farların en kötü özellikleri ambalajları.. Gerçekten çok ucuz ve zor açılan, hiç pratik olmayan bir ambalaja sahipler. Farları açmaya çalışırken o kadar zorlandım ki tırnağın birini en dibinden kırmayı becerdim. Düşünün, o kadar zor açılıyor. :(

Essence tekli farlar 5,45TL'ye satılıyor. Ucuz fiyatlı ve pigmentli far isterim, ucuz ambalajı ve fazla tozutmasını dert etmem derseniz Gratis'lerden satın alabilirsiniz.

5 yorum :

  1. Her zamanki gibi yine muhteşem olmuş gözlerin bayıldımmmmm maşallahhh:) 35 için metalik bej demişsin ama bana direk altın rengi gibi geldi özellikle uygulanmış hali direk altın rengi sanki :) Sana çok yakışmışlar eyeliner çekip gece makyajına çevrilecek hoş bir göz makyajı. Güle güle sür sürüştürr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım.. :) Altın olacak kadar sarı yok içinde, aslında İngilizce karşılığı pewter ancak Türkçe'ye çevirince kurşuni bakır gibi saçma sapan bir çeviri oluyor, o yüzden direkt metalik bej dedim. :)

      Sil
  2. 35 süper görünüyor:)

    YanıtlaSil
  3. Kızım her renk yakışıyor sana. :D :*

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...