19 Temmuz 2012 Perşembe

Essence Jel Eyeliner 02 London Baby

Geçtiğimiz günlerde bir eyeliner sever olarak, Gratis'lerde satılmaya başlanan Essence markasının jel eyelinerlarından ışıltılı koyu gri olarak tanımlayabileceğim 02 London Baby rengini aldım. 



Alırken ürünün fiyatının çok ucuz olmasından dolayı fazla bir beklentim yoktu ancak düşündüğümden daha fazla memnun kaldığım bir eyeliner oldu. Öncelikle yumuşak ve kolay sürülebilir, pigmentli bir yapısı var.   Üstelik kuruduktan sonra gayet güzel sabitleniyor. Benim yağlı sayılabilecek göz kapaklarımda da bütün gün akmadan, bulaşmadan durdu. Kısaca ucuz fiyatına rağmen tüm beklentilerimi karşılayan bir ürün oldu.

Essence markasının 02 numaralı rengi olan London Baby, siyaha yakın, içinde görebildiğim kadarıyla ince, gümüş ışıltıları olan koyu gri bir renk.. Işıltıları benim kanıma göre çok fazla değil. Hatta eyeliner olarak kullandığımda bariz belli olduklarını söyleyemem. Çok simli olsa sevmeyebilirdim ama bu renk gerçekten çok hoşuma gitti.

Swatch


Gözde



Bu jel eyelinerların yurtdışında başka renkleri mevcut ama Türkiye'de görebildiğim kadarıyla 01 Midnight in Paris, 02 London Baby ve 05 Miami's Ink olmak üzere sadece 3 renk satılıyor. 01 Midnight Paris klasik siyah olduğundan sıradan bulup tercih etmedim. 05 Miami's Ink ise benim tercih etmeyeceğim gri bir renkti ancak diğer renkleri gelirse hiç düşünmeden alırım çünkü bu ürünü çok beğendim.

Essence jel eyelinerlar Gratis'lerde 9,95TL'ye satılıyor. İndirim zamanlarında daha da ucuza alabilmeniz mümkün.. Bu fiyata son derece güzel bir ürün. Tavsiye edebilirim. 

14 yorum :

  1. Bunlar 5 tl. değildi yahu 9.90 diye hatırlıyorum canım ;) Bu rengi ben de yanlışlıkla aldım mor olanı alıyorum diye,eve gelince farkettim :/ Bir de bu gri değil de koyu kahveymiş,yabancı blogların hepsinde kahve demişler . Güle güle kullaan ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet 9,95miş.. Fişten okumuştum ama başka bir fişte de jel eyeliner 5TL yazması beni şaşırttı. Şimdi acaba 5T'ye Essence jel eyeliner yazan şey neydi onu hatırlamaya çalışıyorum çünkü başka eyeliner almadım. :/

      Sil
    2. Fircasini mi aldin acep? Ben de fise bakip aynisini yasadim cunku bu 5 neymis dedim bi sonra farkettim.
      Aybi renk bendeki de begendim oldukca:) yakismis sana da gule gule sur :)

      Sil
  2. Çok ucuz gerçekten ! Bravo Gratis ' e .. Yoğun siyah değil ama o da jel formdan kaynaklı sanırım. Güle gül kullan canım , sevgilerle ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlış fişe bakmışım 9,95TL'ymiş. Keşke 5TL olsaydı.. :( Zaten renk olarak siyah değil, koyu gri denebilecek bir renk.. Siyahı sanırım daha koyudur.

      Sil
  3. Essence'in jel linerlari cok iyi gercekten, MAC'in Fluidliner'larina benziyor. Hatta bu renk Blitz & Glitz'e cok benziyor gibime geldi, bir yan yana kiyaslamak lazim :-)
    Sana da cok yakismis! :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blitz & Glitz bende var, karşılaştıracağım. Çok teşekkürler :)

      Sil
  4. çok güzel bir gel eyeliner ama ne kadar güzel olursa olsun ben pek yetenekli değilim galiba senin ki gibi güzel çekemiyorum eyelinerı=)

    http://www.pinkthingsel.com/2012/07/giveawaycacharel-parfumcappertone.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Biraz pratikle daha iyi çekilebiliyor aslında. Youtube'da çok güzel videolar var bu iş için. :)

      Sil
  5. Çook yakışmış tabi sizin beceriniz de ayrı çünkü ben alsam da böyle çekebileceğimi düşünmüyorum:( iyi günlerde kullanın:)


    Daha çok yeni olsam da ben de beklerim:)
    http://7-24makyaj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Bende aynen senin gibi düşünerek almıştım ama beklediğimden daha iyi çıktı kesinlikle ;))

    YanıtlaSil
  7. tester olmadığı için renk konusunda karar veremediğim bir üründü,rastladığım iyi oldu gayet de güzel durmuş :) güle güle kullan sayende hemen alıcam kendime de :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...