3 Mayıs 2012 Perşembe

Golden Rose Holographic Oje No.102

Bu ara farkındaysanız ojelere takmış durumdayım ve yine bir oje yazısı ile karşınızdayım. ;) Yine bir Golden Rose oje yazısı.. Bu sefer Holographic ojelerinin 102 numarasını denedim. (Şişedeki Golden Rose yazısı biraz silinmiş ama idare edin. :)


Bakıldığı ışığa göre renk değiştiren, renginin bir derinliği olan kozmetik ürünlerini hep sevmişimdir. Holographic ismi de bana bu tür renkleri çağrıştırmıştı. Oje harika ancak holografik etkisi çok kuvvetli diyemem. Yani öyle farklı ışıklarda renkten renge giren bir yapısı yok. Yine de güneş ışığında o holografik etkiyi azıcık görmek mümkün.. Bunun yanında simliymiş gibi görünüyor ancak içinde normal ojelerdeki gibi pütür pütür simler yok. Tırnağa sürüldüğünde normal simsiz ojeler gibi pürüzsüz bir his veriyor.

Benim tercih ettiğim renklerden biri olan 102, açık mavi ama biraz da gümüş etkilerine sahip bir oje.. Rengi gerçekten muhteşem, normalde mavi oje sürmem ama buna resmen bayıldım.

Normal gün ışığında Golden Rose Holographic No.102


Güneş ışığında Golden Rose Holographic No.102
(Holografik etkisini bu resimde görebilirsiniz.)



Ojenin yapısı biraz ince.. Bu resimlerdeki etkiyi yakalamak için 3 kat sürmek durumunda kaldım. Bunun yanında çabuk kurudu ve Pazartesi günü sürdüğümden beri hala herhangi bir soyulma yapmadı. Hatta bugün, şu anda halen tırnaklarımda. :D Bu nedenle yapısının ince olması bu ojeye olan hislerimi değiştirmedi.

Ojenin şişesi biraz küçük.. 5.5ml'lik şişelerde satılıyor. Çok net hatırlamasam da sanıyorum 2 küsür TL'ye almıştım. Yani fiyatı da oldukça uygun.

Kısacası memnun kaldım, bununla birlikte aldığım ve henüz kullanmadığım bir rengi daha var ama sanırım yakında başka renklerini de edineceğim. :D

5 yorum :

  1. çok güzelmiş...hemen alıp deneyeceğim

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan :) Beğendim bu ojeyi <3 Ah bir de şu Golden Rose flakie ojelerini Türkiye'de satışa sunsaydı çok iyi olacaktı :P

    YanıtlaSil
  3. simli oje sevemiyorum da süremiyorum da neden bilmiyorum

    YanıtlaSil
  4. renk süper..:) Siteni takibe aldım. Ben de bloğuma beklerim. Sevgiler..:)

    nymphatthelake.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Yorumlar için çok teşekkürler. :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...