24 Mayıs 2012 Perşembe

BuyCosmo.com Pakedim

Bu akşamki yazımda tanıştığım yeni bir kozmetik alışveriş sitesinden bahsedeceğim: BuyCosmo Deneme pakedim bu hafta başı ulaştı, ben de arayı fazla açmadan sizinle paylaşmak istedim.

Pakedimi açmadan bir resmini çektim. Elbette isim ve adres kısımlarını bulanık hale getirdim. 


Paketleme oldukça sağlamdı diyebilirim. Görüldüğü gibi paket içeriği balonlu naylonla sağlamlaştırılmıştı.



Firmanın ürünleri küçük poşetlere koyma ve poşeti açılmamış ürünleri iade alma uygulaması gerçekten akıllıca..  Bilindiği gibi çoğu kozmetik satış sitesi, hatta çoğu fiziki olarak satış yapan kozmetik mağazası ürün iadesini kabul etmiyor ancak BuyCosmo'da poşeti açılmamış ürünleri iade edebiliyorsunuz.


Gelen ürünler poşetlerinden çıkarılmamış haliyle, bu şekilde ürün iadesi yapabiliyorsunuz.


Ve açılmış ürünler.. Kutuda neler olduğunu kısaca sayarsam, Dove Onarıcı Terapi Serisi deneme pakedi, Flormar'ın ilkbahar/yaz için yeni çıkan ojelerinden 439 numara, Flormar Supershine Miracle Colors lipgloss no. M09, Maybelline Volume Express Cat Eyes rimel siyah rengi, Sex in the City parfüm, Nivea Soft krem, Lionesse sünger, makyaj çantası..


Ürünlerin yorumları ayrı yazılar halinde gelecek. :) BuyCosmo hakkında bazı bilgiler vermek gerekecek olursa:

"Güvenilir Alışveriş

BuyCosmo, 2012 Yılında Cosmo Store Kozmetik ve Mağazacılık tarafından kurulmuştur. Türkiye'de ilk kez "özel alışveriş" ve "sürekli satış" sistemini bir arada sunan online kozmetik mağazadır. BuyCosmo.com, kozmetik sektöründe 33. senesine giren Cosmo Store'un sağladığı avantajlı fiyatlar ile, aynı gün kargo,mağaza satış uzmanlarından canlı destek, 50TL üzeri ücretsiz kargo gönderimi ve her pakette sunduğu sürpriz hediyeler ile benzersiz bir hizmet vermektedir.

Kargo,İade ve Müşteri Desteği

BuyCosmo'da yapılan 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. Saat 17.00'a kadar verilen siparişler(Pazar günü hariç) aynı gün,17.00'dan sonraki siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.Tüm ürünler stokludur,ürün temini için siparişiniz beklemez.İade işleminde kargo masrafları BuyCosmo'ya aittir. BuyCosmo'dan satın aldığınız ürünleri, şeffaf koruma poşetini açmadan 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Müşteri destek hattımız, 09:00-19:00 saatleri arasında, ihtiyacınız olan desteği(marka/ürün), direkt olarak ilgili uzman satış danışmanı ile verir. BuyCosmo'ya info@buycosmo.com ve 444 30 82 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Çeşitlilik,Fırsatlar ve Sürprizler

Sürekli güncellenen ürün listeleri ve kampanyaları ile BuyCosmo'da, kozmetik sektöründeki dünya markalarına ugyun fiyatlar ile ulaşabilirsiniz.BuyCosmo'da tüm ürünlerde 3 taksit,100TL üzeri alışverişlerinizde 6 taksit imkanından faydalanabilirsiniz.İster "Kredi Kartı", ister "Havale" veya "PayPal",isterseniz de "Kapıda Ödeme" seçeneğiyle ödemenizi yapabilirsiniz. Size sunulan benzersiz alışveriş deneyimini, paketinizi açtığınızda karşılaşacağınız sürpriz hediyeler ile tecrübe etmeye devam edeceksiniz.
"

Kısaca benim gibi online alışverişi seviyorsanız BuyCosmo aklınızın bir köşesinde olsun. Bu güzel paket için BuyCosmo.com'a çok teşekkür ederim. :)

* Ürünler firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir.

7 yorum :

  1. Çok özenle hazırlanıp paketlendiği belli.Bazı firmalar var ki herşey iç içe geçmiş kırılıp dökülmüş geliyor.Böyle güzel hazırlanmış paketlemeleri seviyorum.

    http://alisverisdedektifi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu firma bu konuya özen göstermeye başladı, ben de bundan memnunum :)

      Sil
  2. bütün bloglarda ilk siparişim geldi diye yazıyor ama herkeste aynı ürünler.... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yanlışlık olmasın, ben sipariş verdiğimi hiç yazmadım. Ürünler firma tarafından hizmetlerini denemem amacıyla gönderildi. Başka bloglar sipariş verdiklerini yazdı mı bilmiyorum ama yazdılarsa bu doğru değil. :)

      Sil
  3. deneeme paketini biz de isteyebiliyor muyuz

    YanıtlaSil
  4. ah bırde site kapanmasaydı kac aydır kontrol edıyorum henuz acılmadı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef uzun zamandır site kapalı.. Umarım tekrar açılır

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...