4 Nisan 2012 Çarşamba

Kozmoda.com Siparişim

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Kozmoda.com işbirliği ile bir çekiliş düzenlemiştik. Çekiliş hala devam ederken ben de Kozmoda.com'un verdiği hediye çekini kullanarak keyifle ilk siparişimi verdim. :)



Geçen hafta Salı günü verdiğim sipariş Cuma sabahı elimdeydi. Paketleme çok özenli yapılmıştı, yolda ürünlere bir zarar gelmesine imkan ve ihtimal yoktu. Ürünler bir naylona koyulup, ayrıca balonlu naylonla iyice sarılmış, üzerine bir miktar daha balonlu naylon ile iyice sağlamlaştırılmıştı. İçinden ayrıca Kozmoda.com tanıtım broşürleri de çıktı.


Aşağıdaki resmi tekrar paketleyip çektiğimden biraz dağınık olmuş. :)


Ürünler aşağıdaki poşet içinde geldi.


Neler aldığıma gelirsek.. Flormar ağırlıklı bir alışveriş yaptım. Flormar dörtlü farların 401, 405 ve 408, Flormar Diamonds Terracotta farların 03 ve 04 numaralarını aldım. Ayrıca Pupa Luminys Baked allığın da Coral rengini aldım. Bunların hepsini önümüzdeki günlerde blogda yorumlayacağım.


Paket içinde ayrıca Kozmoda.com tarafından gönderilen She marka bir ayna ve bazı numuneler de vardı. Hoş bir sürpriz oldu. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. :)


Sonuç olarak ben alışverişimden memnun kaldım ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Hatta ileride başka markalar da eklerlerse muhteşem olur. 

Bu arada Kozmoda.com sponsorluğundaki çekilişime hala katılma şansınız var. Katılmak isteyenler BURAYA ışınlanabilir. :)


4 yorum :

  1. Çok teşekkürler girlshygirlguide :)

    YanıtlaSil
  2. iyi günlerde kullan canım:)
    hayırlı günler,sevgiler:))

    YanıtlaSil
  3. canım güle güle kullan ben sana bişi danışmak istiyorum ebaydan missha bb cream sipariş etsem edebilirmiyim yani elime ulaşırmı malum yasak varya ben bilmediğim için sana danışmak istedim canım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...