31 Mart 2012 Cumartesi

MAC Vera Koleksiyonu Metallic Pigmentleri

Yine bol resimli bir yazı olacak, başından uyarmak istedim. :)

Vera, bildiğiniz gibi MAC'in bu ayın başında çıkarttığı koleksiyonlardan biriydi. Bu koleksiyondan çıkan Pearlglide kalemleri de burada tanıtmıştım. Koleksiyondan ayrıca iki adet metalik pigment seti aldım:   Butterfly Party ve Strawberry Patch..



Butterfly Party daha yabancı bloglarda koleksiyon resimlerini görür görmez aklıma girmişti. Mor, lacivert, deniz yeşili kombinasyonlarından oluşan oldukça canlı ve parlak renklere sahip bir set.. Strawberry Patch ise pek hesapta yoktu ama görünce hoşuma gitti ve almış bulundum. :) Bu da çeşitli pembe tonlarından oluşan bir pigment seti..

Butterfly Party pigmentleri:

Soldaki pigmentler: Üst Rain Drop, Alt Moss Garden
Sağdaki pigmentler: Üst Butterfly Party, Alt Desert Cloud

Strawberry Patch pigmentleri:


Soldaki pigmentler: Üst Strawberry Patch, Alt Moon Rose
Sağdaki pigmentler: Üst Star Crystal, Alt Rose Light

İtiraf etmeliyim ki MAC metalik pigmentleri ilk kez deniyorum. Daha önce Elca'dan aldıklarım vardı ama kullanmamıştım. Normalde toz farlarla ve pigmentlerle aram iyidir, rahat kullanırım ancak bunların yapıları daha önce kullandığım pigmentlerden farklı.. Sürümleri biraz daha zor, topak topak olan bir yapıları var. Yani normalde toz farlarla ve pigmentlerle haşır neşir olmayanlar kullanmakta zorlanabilirler. Beni de başta biraz uğraştırdılar ancak daha sonra elime alıp topaklarını ezerek kullandım, daha rahat sürüldüler. Sürerken göz altlarıma bir hayli döküldüklerini de belirtmeliyim ancak sonuç güzel oldu çünkü pigmentasyonları harika ve metalik görüntüyü gayet güzel yansıtıyorlar.

Swatchlar
(Üst sıra soldan sağa: Desert Cloud (Butterfly Party), Moss Garden (Butterfly Party), Rose Light (Strawberry Patch), Moon Rose (Strawberry Patch)
(Alt sıra soldan sağa: Butterfly Party (Butterfly Party), Rain Drop (Butterfly Party), Star Crystal (Strawberry Patch), Strawberry Patch (Strawberry Patch)

Flaşsız


Flaşlı


Gözde Butterfly Party pigment seti
(Gözün iç kısmında alt ve üst göz kapağında Moss Garden, üst göz kapağı ortasında Rain Drop, üst ve alt göz kapağı dışında ve crease bölgesinde Desert Cloud, crease bölgesi üstünde ve alt göz kapağı ortasında Butterfly Party kullandım)



Gözde Strawberry Patch pigment seti
(Gözün iç kısmında alt ve üst göz kapağında Star Crystal, üst göz kapağının orta kısmında Rose Light, üst göz kapağının dış kısmına doğru Strawberry Patch, üst göz kapağının en dış kısmında ve alt göz kapağının genelinde Moon Rose kullandım)



Bu pigmentler koleksiyon ürünü olduklarından şu an hala MAC'lerde satılıyorlar mı yoksa tükendiler mi bilemiyorum. Tükenmedilerse fiyatları 76TL'ydi. 

Bol renkli bir yazının daha sonuna gelmiş bulunuyorum.. Herkese mutlu hafta sonları.. :D

7 yorum :

  1. süper olmuş yine canım mavili olana bayıldım:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzellermiş :) Makyajlarına da bayıldım!!! Çok güzel eşleştirmişsin renkleri, çok güzel!!!

    YanıtlaSil
  3. uygulamalar cok güzel olmuş kendim asla kullanamıyorum renkli göz kapaklarımda ama sana cok yakısıyor :)

    YanıtlaSil
  4. Çok beğendim. bunların fiyatı neydi ?

    YanıtlaSil
  5. Yorumlarınız için çok teşekkürler :)

    divadonnabella, fiyatları 76TL.

    YanıtlaSil
  6. bloğunu uzun zamandır takip eden biri olarak çok istifade ettiğimi belirtmeliyim,gerçekten teşekkürler.Acaba kaş makyajı ile ilgili tüyolar vermen de mümkün mü?Malum kaşlar makyajı gösteren en önemli öğelerden :) (şule) Sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim Şule. :) Tabi, kaşlarla ilgili bir yazı hazırlamaya çalışacağım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...