26 Nisan 2012 Perşembe

L'Oreal Color Infallible 15 Flashback Silver Göz Farı

Bu L'Oreal Color Infallible farı geçtiğimiz aylardaki L'Oreal indiriminden almıştım. Daha önce kullanmadığımdan ve başka renklerini almadan önce denemek istediğimden sadece tek renk almaya karar vermiştim. Tercihim de 15 Flashback Silver olmuştu.


Öncelikle bu farların enteresan bir yapısı var, zaten sadece tek renk almamın sebebi de buydu, benim alışık olduğum farlardan oldukça farklıydı ve nasıl performans vereceğini tam kestirememiştim. Yapısı krem/toz arası gibi bir şey.. Bana kremden çok toz gibi geldi ama normal toz far gibi düşünmeyin, daha yoğun ve ıslak bir yapısı var. Bu açıdan krem farları da andırıyor.

Ürünü açtığınızda aşağıda gördüğünüz siyah renkli bir kapak sizi karşılıyor, onu kaldırdığınızda toz far/sıkıştırılmış toz far arası bir görüntüyle karşılaşıyorsunuz.


Benim seçtiğim renk olan Flashback Silver, gerçekten severek, beğenerek aldığım, içinde lila rengini de barındıran bir gümüş rengi..


İtiraf etmeliyim ki bu farı alırken baz olarak kullanacağımı düşünerek aldım ancak baz olarak kullanmak bu güzelliğe yazık etmek olur, zira kendisi harika bir renge sahip ve rengini yoğun veriyor diyebilirim. Bu nedenle tahminen ben bu ürünü tek başına göz kapağımda, başka herhangi bir renk eklemeden veya dış tarafına daha koyu bir renkle hafif gölgelendirme yaparak kullanacağım.

Elde swatch
(Sol flaşsız, sağ flaşlı)


Farın sürümü de gayet kolay.. Hatta bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim. Fırçamı batırıp az miktarda alıyorum ve göz kapağıma kolayca uygulanıyor. Göz altına düşen parçalar gibi bir sorun olmuyor. Bunun yanında karıştırıcı fırça olmadan da sadece aynı fırçayla dışa doğru yoğunluğu gayet kolay hafifletebildim. Kısacası yapısını çok beğendim.



Farı NYX HD far bazı üzerine uyguladım ve ıslak yapısına rağmen tüm gün gözümde durduktan sonra göz kapağımda herhangi bir birikme vs. yapmadı.

Bu farların indirimsiz fiyatı 24,99TL.. Sanırım ben aldığımda %30'luk bir indirim vardı, oldukça karlı çıkmıştım. Bugün Gratis'te %20'lik indirimi görünce 3 rengini daha kaptım.  19,99'a geldi. İndirim yarın son bulacakmış, onu da belirteyim. Kısaca beğendiğim ve tavsiye edebileceğim bir ürün.. ;)


Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...