27 Nisan 2012 Cuma

Alessandro Oje No.47

Yeni bir oje yazısıyla karşınızdayım. Alessandro No.47 VanilyaClub kutusundan çıkan bir ojeydi. Zaten bu markayla tanışmamız da VanilyaClub ile oldu. 


Ojenin rengi için vişne çürüğü tanımını kullanabilirim. Daha çok sonbahar ve kışa yakışır, koyu ve güzel bir renk.. Mat ojeler gibi olmasa da normal ojelerden daha mat bir yapısı var. Rengi gerçekten güzel ancak taklit edilemez değil. Eminim her markanın bu tarz renklerde ojesi vardır.


Rengini beğenmekle beraber maalesef bu ojenin yapısı beni hayal kırıklığına uğrattı. Öncelikle rengini vermesi için en az 3-4 kat sürülmesi gerekiyor. İlk katta kesinlikle eşit renk dağılımıyla sürülemiyor. Alacalı bulacalı bir görüntü veriyor. Katlar çoğaldıkça görüntüsü normalleşiyor. İlk sürdüğümde görüntüsü fena değildi, rengi hatrına kullanırım dedim ama sonra anladım ki bu oje bir türlü tam kurumuyor. Ojeyi saat 15:00-16:00 sıralarında sürdüm, üstüne de Pastel Quick Dry geçtim. Ertesi sabah kalktığımda tırnaklarımın üzeri çizik çizikti. Kaç saatte kurumamış, düşünün. :( Resimlerde ojenin 4 kat sürülmüş halini görmektesiniz.   


Kalıcılığını test etme şansım olmadı çünkü çizik çizik görüntüden nefret ederim, o yüzden hemen çıkarttım. Çıkarttığımda da gördüm ki tırnaklarıma asetonla çıkmayan pembe bir renk vermiş. Üzerine hemen başka bir oje sürdüm, çıkarttığımda o pembeliğin kaybolacağını umuyorum.

Sonuç olarak Alessandro No.47 pek sevdiğim bir oje olamadı. Hani ucuz bir marka olsa başka renklerine şans verebilirdim ancak 5,5ml'liği 22,5TL olan bir ojeden daha iyi performans beklerdim. Bir daha kullanır mıyım bilmiyorum. 

1 yorum :

  1. Aynı fikirdeyiz demek ki.. Gerçi bu ojenin de rengi dışında sevilecek tarafı yok :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...