12 Nisan 2012 Perşembe

VanilyaClub Nisan Kutusu

Bu sefer fazla gecikmeden VanilyaClub Nisan kutusu yazısını yazmak istedim. Kutunun genel görünümünü vs. daha önce yayınladığımdan yine es geçerek doğrudan içeriğe gelmek istiyorum.


Kutunun içinden yine her zamanki gibi Vanilya Magazin çıktı, bu sefer tanıtım broşürleri veya indirim kuponları yoktu.


Önceki aylardaki kutuların dolu dolu olmasına alıştığımdan kutu içindeki ürünleri gördüğümde biraz hayal kırıklığına uğradım. Gerçekten az ürün vardı. Toplam 5 üründen biri tam boy, 3'ü deneme boyu, 1'i tester'dı.




Kutu içinden çıkanlar şöyleydi:

* Chantecaille Lip Sheer "Meteor" rengi (tam boy)
* Chantecaille Rice and Geranium Foaming Cleanser (deneme boyu)
* Chantecaille Flower Harmonizing Cream (deneme boyu)
* Alessandro Nice Day el losyonu (deneme boyu)
* Roberto Cavalli parfüm (tester)

Ürünlerin tam boy fiyatları ise şöyleymiş:



Kutudaki tek tam boy ürün Chantecaille Lip Sheer rujdu. İtiraf etmeliyim daha önce bu markayı hiç duymamıştım. O yüzden deneyelim bakalım diye ruju açtım ve karşıma çıkan renk buydu:


"Meteor" koyu kahve/bronz, ışıltılı bir renk. Cidden ambalajında korkunç görünüyordu. Sonra aklıma ürün isminin Lip Sheer olduğu geldi ve çok yoğun renk veren bir ürün olmadığını düşünerek denedim. Sonuç çok kötü değildi ama yine de bu, alacak olsam tercih edeceğim bir renk olmazdı. Öte yandan rujun yapısıyla ilgili yazacak olursam, ne nemlendirici, ne de kurutucu bir yapısı var. Şeffaf yapıda bir ruj ama birden fazla kat geçildiğinde rengi yoğunlaştırılabiliyor. Belli belirsiz bir koku eklenmiş olsa da daha çok ruj kokuyor. Ben çok sevdiğimi söyleyemem, tahminen bu tür renkleri seven anneme vereceğim.

Swatchlar



Diğer ürünlere gelirsek, sadece Roberto Cavalli parfümü denedim. Çok ağır, baharatlı bir koku olduğundan bana hitap etmiyor. İlk sıktıktan sonra bir hayli bekledim, sonra yine kokladım ama yine sevemedim. Ancak kalıcı olduğunu söyleyebilirim. Gündüz bileğime sıktığım parfüm akşam işten eve döndüğümde hala buram buram kokuyordu. Diğer ürünleri ise sırası gelince kullanacağım, şu an evde kutulardan çıkan onlarca ürünü bitirmeye çalışmakla meşgulüm de. :D

Kutu hakkındaki genel görüşlerimi tek cümleyle özetlemem gerekirse: "Bu ayki kutuyu sevmedim." Düşünceme göre rakip kutular 19TL'iken 35TL'ye kutu satılacaksa daha çok çaba sarfetmek ve kesinlikle daha fazla tam boy ürün koymak gerek. Chantecaille gibi az bilinen bir markayla tanıştırma çabalarını takdir ediyorum ancak bunu yaparken elde kaldığından gönderildiğini düşündüğüm koyu kahve renkle değil de daha baharlık/yazlık, belki mercan, pembe vb. renkte bir rujla tanıştırsalar belki kutuyu sevebilirdim ama sevemedim maalesef.. Diğer ürünler de deneme boyuydu, en azından biri tam boy olmalıydı diye düşünüyorum. Umarım gelecek aya daha iyi bir kutuyla karşımıza çıkarlar.

VanilyaClub'a aylık 35TL'ye BU LİNKTEN üye olabilirsiniz.

Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...