11 Nisan 2012 Çarşamba

Mavala 166 Khaki Vintage Oje

Son zamanlarda tırnaklarımın normalin aksine hiç kırılma/soyulma göstermemesi üzerine bu şansı değerlendirdim ve evdeki ojeleri denemeye başladım. Biliyorsunuz normalde pek oje yazısı yazmam, zaten bu işi çok iyi yapan, çok güzel şeyler çıkaran bloglar var ama yine de fırsat buldukça aldığım ve denediğim ojeleri de yazmaya çalışacağım.

İlk denediğim Mavala 166 Khaki Vintage oldu. Bu oje Luxybox kutumdan çıkmıştı ve rengi çok hoşuma gitmişti ancak o dönem tırnaklarım acınacak haldeydi ve ben bir türlü deneyemedim. Kısmet bugünlereymiş..



Gördüğünüz gibi renk enteresan.. Grimsi yeşil, hafif sedefli bir renk.. Ben bayıldım doğrusu, pembe, kırmızı oje görmekten gına gelmiş biri olarak büyük değişiklik oldu. Resimlerdeki rengi 2 kat ile elde ettim, çabuk kurudu diyebilirim. Ayrıca ojeyi dün değil, ondan önceki akşam sürdüm ve bu süre içerisinde kalıcılığını da test etme şansım oldu. Sürdüğümden beri 1 gün yer silmeye, bulaşık yıkamaya, ütüye vs. dayandı. Bu sabaha kadar ojede herhangi bir soyulma vs. olmamıştı ama bu sabah yaptığım işlerden sonra iki tırnak ucundan gitmişti.. :( Kısacası pekte kalıcı değilmiş maalesef ama sürümü kolay olduğundan sorun değil.. :)

Fiyatı Luxybox'tan çıkan karta göre 18,25TL'ydi. Tabi bu taa Aralık ayındaydı, hala fiyat bu mudur bilemiyorum. Kısacası rengi size hitap ediyorsa, kolay sürülen, rengini iyi veren bir oje arıyorsanız, bunu yanında kalıcılık sizin için çok gerekli değilse tavsiye ederim.

4 yorum :

  1. Ben son günlerde fena halde ojelere sardım :) Bu renk gayet hoşmuş ama açıkcası o küçücük şişeye 18 TL verilecekse en az bi 5 gün soyulmaması lazım! Bu durumda fiyatını gereksiz pahalı bulduğumu belirtmeliyim O.o Ben hala LuxyBox'dan çıkan Mavala ojemi süremedim...Bakalım benimki de hemen soyulacak mı? :/

    YanıtlaSil
  2. çok güzelmiş rengi.

    YanıtlaSil
  3. canikom ben de da lila kutudan çıkan mavala ojemi denemiştim.Vanilya tonu çok hoş ama senin küf yeşilini de sevdim.Aslında o kadar işe iyi dayanmış :) Benimki iş yapmadan sadece klavyeye dokunaraktan 3 gün beni idare etti ama silip silip tekrar sürdüğüm bi renk oldu artık bitiyo ya kıyamıyorum sürmeye:)cumartesi görüşmek üzeree

    YanıtlaSil
  4. Yorumlarınız için çok teşekkürler. :)

    18TL minicik şişe için pahalı ama bu renge bu parayı sanıyorum verirdim.

    Serap, bence de fena dayanmadı. Ben kolay sürülmesini ve çabuk kurumasını beğendim. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...