14 Nisan 2012 Cumartesi

Essence Colour & Go No.86 A Lovely Secret Oje

Evet, görüldüğü gibi bu ara ojelere takmış durumdayım. :)

Bu ojeyi geçtiğimiz ay sonunda Almanya seyahatim sırasında almıştım. Maalesef Essence Türkiye'de olmayan bir marka.. Olsa çok iyi olurdu.

"A Lovely Secret" lila rengi bir oje diyebilirim. Lila rengini severim. Geçen yaz yerli markalardan lila rengi oje arıyordum ama bulamıyordum. Bu kış Türkiye'de başka bir markadan bulup almıştım ancak bu oje, ayrı bir güzeldi. İçinde pembe ışıltıları olan harika bir renkti, görür görmez hemen sepetime attım.

Maalesef sevgili fotoğraf makinem gün ışığında mavi ve morları çok net yansıtamadığından (sorun yaşadığım tek renkler bunlar, gerisi tam renginde çıkıyor) normalde olduğundan daha mavimsi çıkmış. Aslında bu kadar mavi durmuyor. Tam rengine yakın rengi görmeniz açısından bir de flaşlı fotoğraf ekledim.


İçindeki pembe ışıltılar sarı ışıkta daha çok belli oluyor. Tırnakta çok fazla görünmüyorlar. Pembe ışıltıları fotoğrafta göstermek biraz zor oldu. Aşağıdaki resimde şişesinde azıcık belli oluyor.


Flaşlı çektiğimde morlar maviye dönümediğinden bir de flaşlı resmini eklemek istedim:


Oje rengini hemen veriyor. Fotoğraflardaki iki kat sürülmüş hali.. Çabuk kuruyan bir oje olması gerekiyor ancak çabuk kuruduğunu söyleyemem. Kalıcılığını test etmek için vaktim olmadı çünkü ertesi günkü kıyafetimle gitmeyeceğinden çıkartıp yeni oje sürdüm ama sürümünden çıkartana kadar geçen 1,5 günlük süre içerisinde hiç bir soyulma olmadı diyebilirim.


Ojenin fiyatı çok ucuzdu. Net hatırlamıyorum ama 1 Euro ve küsüratlı bir şeydi. Ayrıca başka renkler de aldım, zira bu markada gerçekten enteresan oje renkleri varmış. İleriki günlerde bunları da blogda bulabileceksiniz. 

Herkese iyi hafta sonları! :)


6 yorum :

  1. Bu markanın ojeleri gerçekten çok güzel,keşke Türkiye'de de satılsa...Bu rengi de çok güzelmiş, güle güle sür:)

    http://jasmineofsmyrna.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. cansucum bu bana yapılırmı renk hoş,oejnin güzel olduğu her halinden belli fakat buralarda yok :) ama olsun sen güzel günlerde sür sürüştür..

    YanıtlaSil
  3. Essence hem çok uygun hem de fiyatına göre çok iyi oluyor :))
    Bu rengi de çok güzelmiş ;)

    YanıtlaSil
  4. essence süperdir. ben de frankfur'tan krem eyeliner, tırnak süsü yapmaya yarayan palet ve desenlerden, göz kalemi filan almıştım. hem çok ucuz hem de çok kaliteli.

    YanıtlaSil
  5. Yorumlarınız için çok teşekkürler.. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...