24 Nisan 2012 Salı

Nevacare Nutritive Glossing Serum

Blogumda yayınladığım ilk saç ürünü yazısına hoşgeldiniz. Bundan sonra bu konuda bir kaç yazı daha gelecek. :)

Saçlarımla barışık biri olduğumu söyleyemem.. Cidden, saçlarımdan nefret ediyorum. İnce telli, zayıf, cansız, pırasa püskülü gibi dümdüz saçlara sahibim. Üstelik bunlar yetmezmiş gibi saçlarımın uçları kupkuru ve kolay elektriklenip saçma sapan şekillere girebilme kapasitesine sahip.. Kuaföre gitmeye çok üşendiğim için de hatırı sayılır bir kırık durumum var. Bu, sanırım neden sürekli makyaj fotoğraflarında saçlarımı topladığımı size açıklayabilir.

Yıllardır belki bu saçları adam eder diye eve dolu saç ürünü doldurdum. Hala da çoğu dolapta az kullanılmış şekilde atılmayı bekliyor. Bunlardan iki tanesi de zamanında aldığım Citre Shine saç parlatıcı serumlar.. Bu ürünleri kullandığımda saçlarımı o kadar ağırlaştırdılar ki saç parlatıcı serumlara karşı feci bir önyargım oluştu. Hep ince telli saçlara göre ürünler olmadıklarını düşündüm. O zamandan beri de evime bir daha saç parlatıcı serum tarzı ürünler sokmadım. Ta ki aylar önce Nevacare'den bir paket gelene kadar..

Pakedin içinden iki ürün çıktı. Diğer ürünün yazısı sonra gelecek, öncelikle saç parlatıcı serumlara olan önyargımı kıran Nevacare Nutritive Glossing Serum ile başlamak istiyorum.


Ürünü bir kaç aydır kullanıyorum. Ambalajı benzer ürünlere göre bir hayli büyük ve çok az ürün tüm saça yettiğinden daha uzun süre gidecek gibi.. Kabarıp elektriklenen saçlarımı gayet güzel yatıştırıyor ve büyük bir sürpriz yaparak ağırlaştırıp yağlandırmıyor. Genelde akşamdan saçıma maşa yapıp yatıyorum. (Maşamdan da çok memnunum, ona da ayrı bir yazı gelecek) Dalgalı saç daha gür görünüyor, üstelik uçlarının kırıklığı da daha az belli oluyor ancak sabah kalktığımda taradıktan sonra saçlarım acayip kabarıp mat ve tiftik tiftik görünüyor. Bu durumda bu serum harikalar yaratıyor diyebilirim. 

Serumun yapısı çok yoğun ve yağlı değil.. Elime aşağıdaki miktardaki kadar alıp tüm avucuma yayıyorum, sonra tüm saçıma saçımı kabartıyormuş gibi hareketler yaparak uyguluyorum.


Sonuç harika oluyor. Gerçekten saçı ağırlaştırmadan elektriğini alıyor ve tiftik tiftik görünümü büyük derecede azaltıyor. Maşamla ikisi "muhteşem ikili" oldular diyebilirim. Sonuçları görmeniz için bazı fotoğraflar eklemek istedim:

Serumu uygulamadan önce:


Serumu uyguladıktan sonra:


Serumu uygulamadan önce:


Serumu uyguladıktan sonra:


Özetlersem gerçekten memnun kaldığım bir ürün oldu. Bittiğinde kesinlikle alınacaklar listesinde yerini aldı. Bu gerçekten enteresan çünkü bana kalsa gidip almayacağım bir üründü. Neymiş? Demek ki ön yargılı olmamak gerekiyormuş. 

Fiyatı içinden çıkan kağıda göre 17TL'ymiş. Hala öyle midir bilemiyorum ama tavsiye edebileceğim bir ürün. :)

7 yorum :

  1. geçmiş olsun canım sanırım ben de kaptım bir hastalık boğazım kuruyor kafamda bir sersemlik var :(
    serum güzele benziyor elimdekiler bitince düşünebileceğim bir ürün.

    YanıtlaSil
  2. Saçlarının bu kadar uzun olduğunu bilmiyordum ben şaşırdım. :)
    Çok güzel olmuş saçların. ♥
    Bu aralar serumlara sardım bunu nerelerden alabiliyormuşuz bilgin var mı?

    YanıtlaSil
  3. saçlarını sevmediğini söylemişsin bence haksızlık yapıyorsun çok hoş gözüküyor en azından benim gibi kabarkabr bişaç degil:)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel görünüyorsun lensler charm mel sanırım di mi? Tenin de muhteşem görünüyor ya :)

    YanıtlaSil
  5. Kozmetik Deneyimleri, geçmiş olsun, ben neyse ki hastalığı atlattım ama bir ara sesim falan hiç çıkmıyordu ama çabuk atlattım. :) Serumu tavsiye ederim.

    dofa dofa, çok teşekkürler yorumun için.. Saçlarım bayağı uzadılar, uzun süredir kestirmiyorum. Bu serumu herhangi bir mağaza rafında gördüğümü hatırlamıyorum ama kendi sitelerinde satışları var: http://www.okaykozmetikshop.com/

    Josephine, burada böyle göründüğüne bakma, maşa olmasa pek bir şeye benzemiyorlar. Sanırım herkesin saçlarında farklı bir dert var. :)

    Adsız, çok teşekkürler. :) Lensler Hidrocharme Ocre..

    YanıtlaSil
  6. Bu makyajın yüzünüze İNANILMAZ yakıştığını düşündüm, o yüzden posttan tamamen alakasız olan bu commenti yazıyorum, affedin :) Bir de, lenslerle oldukça içli dışlı olduğunuzu söylenebilir, o sebepten yardımınızı istiyorum açıkçası. Benim çok küçüklüğümden beri bir kahverengi göz sevdam var, insan kendinde olmayanı ister derler ya :) gözlerim mavi, ama denediğim bazı kahve lensler göz rengini yeterince kapatmadı, üstelik saçma sapan bir renk oluşturdu. Bana haresiz ve kapatıcılığı yüksek kahve rengi lens önerebilir misiniz? Çok teşekkürler şimdiden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Herkes kendinde olmayanı istermiş, ben de mavi gözlere bayılıyorum. :D Gerçekten açık renk gözleri lensle koyulaştırmak, koyu gözleri lensle açmaktan çok daha zor. Haresiz seçenek fazla yok ama kapatıcılığı yüksek lens olarak Sophistic Hazel ve Bausch & Lomb Hazel olabilir. Tabi bu lenslerin koyu kahverengi olacağını sanmıyorum, belki açık kahve olabilir. İkisi de hareli lensler maalesef. Bausch & Lomb'un haresizi vardı ancak artık üretilmiyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...