19 Nisan 2012 Perşembe

LilaKutu Nisan Kutusu

Nisan LilaKutu'm bu hafta başında elime geçti. Arayı fazla uzatmadan blogda yayınlamak istedim. Bu ayki kutu yine alıştığımız gibi bir hayli doluydu, dolayısıyla pek çok markayı deneme şansı verdi.


Kutu içeriği:


Kutudan çıkanların listesi:

* Beauty Face the Lift maske (tam boy)
* Inglot oje No.974 (tam boy)
* RareBlossom normal saçlar için nemlendirici şampuan (deneme boyu)
*  Bioderma Sensibio H2O susuz temizleme losyonu (deneme boyu)
* Bioderma Photoderm Max SPF 50+ güneş koruması (deneme boyu)
* Pupa Miss Milkie banyo tableti (bir adet)
* Max Factor Ageless Elixir fondöten sample'ları (iki adet)
* Neostrata Skin Active Cellular Restoration (tester)
* Neostrata Skin Active Intensive Eye Therapy (tester)
* Neostrata Matrix Support (tester)
* Palmer's Cocoa Butter Formula Post Natal Firming Lotion (tester)
* Palmer's Skin Success Fade Cream (tester)
* Activin T bitkisel karışım (iki adet)

Ayrıntılı olarak içeriği incelersek:


Neostrata benim yabancı olduğum bir marka değil. Uzun yıllar Facial Plus kremini MD Forte marka kremler ile dönüşümlü olarak kullanmıştım. Sevdiğim bir markadır. Tester olarak üç kremi geldi. Kremlerin içeriklerine baktığımda cilde gerçekten faydalı olabilecek bazı maddeler görüyorum ancak tabi testerlar cilde faydalarını görmek için yeterli değil. Belki ileride bu kremlerden birinin tam boyunu alabilirim. Palmer's kremleri de enteresan görünüyor. Post Natal Firming Lotion hamilelik veya kilo kaybı gibi durumlar sonrasında cildi sıkılaştırma iddiasında olan bir losyon. Eventone Fade Cream ise adı üstünde leke açıcı bir krem. İkisini de kullanacağım elbette ancak yine tam faydasını tam boyunu almadan görebileceğimi sanmıyorum. Bioderma'nın özellikle H2O susuz temizleme losyonuna çok sevindim çünkü çok övülen ve denemek istediğim bir üründü. 50+ koruma faktörlü güneş kremi de bu yaz denenecek. :) RareBlossom nemlendirici şampuanı da ileride kullanılmak üzere diğer tester ve deneme boy ürünlerin arasına koydum. 


Activin T'ler anladığım kadarıyla bir tür besin takviyesi oluyor. Bunlardan Hot olan sıcak suya, Cut olan soğuk suya karıştırılarak içiliyor. İçlerinde bitki ekstreleri vs. var. İkisi de şeker ilavesiz ve neredeyse kalorisiz olduğundan diyetimde rahatlıkla deneyebilirim. Beauty Face the Lift de gerçekten enteresan bir ürüne benziyor. Cildi gerici, sıkılaştırıcı bir maske.. Ambalajı içinden Mask Powder, Liquid Booster ve Finishing Cream olmak üzere üç poşet çıktı ancak nasıl kullanılacağına dair herhangi bir talimat göremedim. İnternetten araştırdığım kadarıyla bir çay kaşığı Mask Powder ve Liquid Booster macun kıvamına gelinceye kadar karıştırılıp yüze sürülüyormuş, sonra 30 dakika bekleniyormuş ve ılık suyla yıkanıyormuş. En son da Finishing Cream uygulanıyormuş. Elimdeki ambalaj sanıyorum 2-3 kez rahat rahat kullanılabilir, elimde çok maske birikti ama bunu kesinlikle deneyeceğim. :D Miss Milky banyo tableti ise evimizde küvet olmadığından pek işime yaramayacak bir ürün.. Belki birilerine hediye edebilirim. 


Max Factor Ageless Elixir Şubat kutusundan da çıkmıştı. Henüz deneme fırsatı bulamadım, sanıyorum bu renkler bana koyu olur. Inglot ojeye ise gerçekten çok sevindim. Bana grimsi bir kahve tonu olan 974 geldi. Sürdüğüm zaman blogda görebileceksiniz. Kutudan ayrıca Lilakutu'dan çıkan ürünlerin üzerindeki tarihlerin üretim tarihleri olduğuna dair bir uyarı çıktı. Sanırım bu konuda çok soru alıyorlardı, böyle bir not düşmeyi uygun gördüler. :)

Ürünlerin tam boy fiyatları ise kutu içinden çıkan karta göre şöyle:


Kısaca ben bu ayki kutudan gerçekten memnun kaldım. 19TL'ye bundan iyisi olamazdı. Aboneliğimi seve seve devam ettireceğim. :) Siz de LilaKutu'dan her ay 19TL karşılığında içinde sürpriz ürünler bulunan bir kutu almak istiyorsanız BU LİNKİ tıklayarak abone olabilirsiniz.

4 yorum :

  1. The Lift için Lila Kutu'nun sayfasına girip videolara bakmanızı öneririm. Orada nasıl kullanılacağı ayrıntılı olarak anlatılıyor. Ancak, genç ciltler için değil de, kırışıklık başlamış olgun (40 yaş üstü hatta) ciltler için uygun bence...

    Bilginize :)

    YanıtlaSil
  2. neostratayı annem çok severek kullanıyor. ama ben sizden MD'yi duydum ve çok merak ediyorum. benim cildim karma, işim gereği sürekli ama sürekli gülümsemekten sadece gülme kırışıklıklarım var. 27 yaşındayım, cildimde ton bozukluğu ve lekeler var. siz hangisini tavsiye edersiniz? günlerdir size yazmak aklımdaydı. ikisini de bilen birisi olarak yardımcı olursanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. bveç, bilgi için teşekkürler. :) 34 yaşa bu maske uygun olur mu bilemedim ,belki deneyebilirim ya da anneme veririm.

    Şeniz, MD Forte içerik olarak Neostrata'dan biraz daha profesyonel gibi. Mesela Neostrata'nın %20-%30 glikolik asit içerikli kremleri yok. En yüksek %15 var. Glikolik asit genelde ton bozukluğu, lekeler ve kırışıklıklar yanında akne gibi sorunlar için de öneriliyor. Kırışıklık ve akne bakımından bende faydalı oldu, cilt yüzeyini pürüzsüzleştirdi ancak lekeli bir cildim olmadığından lekelerde nasıl etkisi oluyor bilmiyorum. Bir de Türkiye'de sanıyorum %20 glikolik asitli kreme sahip DCL diye bir marka var, MD Forte kremimden sonra alıp denemeyi düşünüyorum. :)

    YanıtlaSil
  4. abone olmak istiyorum ama haziran için bile kapalı diyor. Ne zaman açılacak heryere yazdım ama kimse bilgi vermiyor.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...