27 Nisan 2012 Cuma

Pastel Waterproof Color Volume Mascara 103 Mor

Son zamanlarda makyaj dolabımda bloga hiç koymadığım bir dolu ürün olduğunu farkettim. Hatta o dolaptan tahminen bir kozmetik blogunu 1 yıl götürebilecek kadar malzeme çıkar. :D

O ürünlerden biri de Pastel Waterproof Color Volume Mascara 103 numaralı "mor" rengi.. İlk kullandığımda renginin siyah kirpiklerimi örtmediğini düşündüğüm için sevemediğim ve makyaj dolabımın bir köşesine koyup bir daha ellemediğim bu rimele dün bir şans daha verme kararı aldım. Artık rimelin yapısı zaman içinde değiştiğinden dolayı mıdır yoksa daha farklı bir şekilde rimel sürdüğümden midir bilinmez, bu sefer rengini gayet güzel verdi. Fena da olmadı..


Rimel plastik bir fırçaya sahip..


Aşağıdaki görüntüyü yakalamak için 2-3 kat sürdüm, fazla bir topaklanma yapmadı. Akşama kadar da bozulmadan kaldı. Waterproof olduğu ise kesin.. Zira çift etkili olmayan Diadermine göz makyajı temizleyicimi bir hayli zorladı kendisi.. Bayağı zor çıkardım, çıkarken de toz toz olarak çıktı.


Normalde siyah dışında rimel pek kullanmıyorum ama bunun görüntüsünü sevdim. Elimde bir de yeşili var. Onun da yazısı gelecek hafta içinde gelecek. Fiyatı ise hatırladığım kadarıyla 12-14TL arası bir şeydi. Belki yakında mavi renginden de alabilirim çünkü o da güzele benziyor. Kısacası bunu sevdim. :)

6 yorum :

  1. Geçen yaz tatile giderken almıştım aynı rengi, bir tek o zaman kullandık Şimalle.Hala duruyor. Yalnız gerçekten waterproof,Şimalin gözünü temizlemeyip 2 gün havuz ve denize girdiğini bilirim :)

    YanıtlaSil
  2. Bende de 3 rengi var bu rimelin . Mor,turkuaz ve yeşili :) En çok morunu seviyorum tabi ki,ilk de onu almıştım ama çıkarması tam bir işkence :( Sırf çok uğraştırıyor diye sürmek istesem de elim gitmiyor yahu . Sana da çok yakışmış canım .

    YanıtlaSil
  3. Wow, harika görünüyor! Mavi rengini cok merak ettim simdi, kesinlikle almalisin, sana süper gider eminim! : )

    YanıtlaSil
  4. Bende bunun turkuaz rengi var, blogda yazmıştım yazısını, gerçekten güzel renk veren yerli bir maskara olması nedeniyle seviyorum ama çıkarması zor ne yazık ki :(

    YanıtlaSil
  5. ben denedim bu rimeli ama renk vermedi benim siyah kirpiklerime koyu böyle ışık vurunca morumsu oldu :( bol sürmek lazım sanırım canım tekrar deneyeceğim olursa alacağım renkli rimel mevsimi geliyor :)

    YanıtlaSil
  6. Yorumlarınız için teşekkürler. :)

    Çok güzel rimel ama sahiden çıkarması çok zor.. Belki çift bazlı bir göz makyajı temizleyicisiyle daha rahat çıkabilir ama çok uğraştırdı.

    Kozmetik Deneyimleri, bol sürmek lazım. İlk katta pek gözükmüyor. Bir de durdukça kıvamı biraz koyulaşıyor, bu nedenle de daha iyi renk veriyor sanıyorum. İlk aldığımda ben de renk vermiyor demiştim ama şimdi harika.. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...