30 Ekim 2013 Çarşamba

Golden Rose French Manicure Set No.02


Bu aralar tırnaklarım çok iyi durumda olmadıklarından ve daha yeni yeni toparlanmaya başladıklarından Golden Rose'un geçenlerde gönderdiği paketten çıkan French Manicure seti yeni deneme şansı buldum ve hayatımdaki ilk French manikür uygulamasını yaptım.


Bu sette tırnak uçları için pigmentli beyaz bir oje, tüm tırnağa geçmek için jel yapılı pembemsi bej renkli bir oje ve tırnak uçlarının beyaz çizgisini hatasız şekilde yapmak için tırnak yapıştırmaları bulunuyor. Yani french manikür için gerekli olan her şey bu sette mevcut..


Yukarıda da yazdığım gibi hayatımda ilk kez french manikür yaptım ve bu setle işim gayet kolay oldu. Gelelim manikürü nasıl yaptığım konusuna.. Manikürü aslında akşamdan yapmıştım ama adım adım nasıl yapıldığını göstermek için tek tırnağı bıraktım.

Öncelikle alt cilamı uyguladım, daha sonra tırnak yapıştırmamı diğer tırnakların da beyaz uç payını göz önüne alarak yapıştırdım.


Sonra uca beyaz ojeyi uyguladım. Bu oje gerçekten çok pigmentli ve tek katta beyaz çizgiyi tamamlıyor. İkinci kat geçilmesi gerekmiyor. Kıvamı biraz yoğun ama sorun yaratacak kadar değil. Sanıyorum tek başına da pigmentli beyaz bir oje olarak kullanılabilir.


Oje kuruduktan sonra (kuruması fazla zaman almıyor) yapıştırmayı yavaşça çıkardım. Düzgün, düz, beyaz bir çizgi oldu.


En son olarak naturel pembemsi bej renkli, jel yapılı ojeyi tüm tırnağa uyguladım. Bu oje yarı şeffaf bir oje.. İsteyen tek kat kullanabilir ama ben iki kat sürmeyi tercih ettim çünkü o şekilde daha güzel göründüğünü düşünüyorum. Ayrıca ekstra parlaklık için bir katta üst cila uyguladım. Ve sonuç..



Çok kibar ve temiz bir görüntü oldu. Sanırım french manikür olayını sevdim. Ojelerin kuruma hızı iyi.. Beyaz oje çabuk kuruyor, bej iki katta biraz daha geç kuruyor ama yine de çok uzun süre beklemeniz gerekmiyor. Tek şikayetim tırnak yapıştırmalarının az sayıda olması. 4 kere french manikür yapmak için yeterli yapıştırma var ama daha fazlası olsa daha iyi olurdu. Ayrıca ojelerin fırçaları burada gösterdiğim Rich Color serisindeki fırçaların aynısı, yani geniş yapıdalar. Bu nedenle küçük tırnağa sahip olanlar sürerken biraz zorlanabilir.

French Manicure setlerin 5 renk seçeneği var. Bendeki 02 numarasıydı. Sanıyorum setlerde değişen naturel yarı şeffaf renk oluyor. Beyaz oje ve yapıştırmalar her sette aynı..

Fiyatları 8TL. Golden Rose satış merkezlerinde ve Golden Rose Store'da bulabilirsiniz.

* Ürün firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

10 yorum :

  1. Tırnaklarım yuvarlak olmasa kesinlikle denerdim gerçekten tertemiz bir görüntüsü var.Çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de öyle.. Sanırım daha sık french yapmalıyım. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. en sevdiğim set diyebilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de beğendim gerçekten, işi çok kolaylaştırıyor.

      Sil
  3. Bantlarla çalışmanın en kotu yani ne kadar kurursa kurusun bir mikyar ojeyi hep kaldiriyor cok gicik bi durum *-* manikurun cok guzel olmus eline saglik canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Evet hafif bir kalkma yapıyor ama elle düzeltip üzerine yarı şeffafı geçince kayboluyor.

      Sil
  4. Merak ettiğim şey acaba bu French oje gibi bir süreden sonra tırnağı sarartır mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alta oje bazı uygulanırsa sarartacağını sanmıyorum. Bazsız neredeyse her oje sarartıyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...