Öncelikle ojenin ambalajı daha önce gördüğüm Golden Rose oje ambalajlarından şekil olarak farklı..
Şişenin de üzerinde yazdığı gibi Golden Rose Rich Color ojeler diğerlerinden farklı ve büyük bir fırçaya sahipler. Bu fırçanın bir benzerini Rimmel ojemde görmüştüm ve çok beğenmiştim.
Ojenin biraz kıvamlı bir yapısı var. Buna karşılık oldukça pigmentli, hatta öyle ki aşağıdaki fotoğraflarda sadece 1 kat sürülmüş halini görmektesiniz. Tırnak çizgisini tamamen kapatsın derseniz ikinci katı sürmeniz gerekebilir. Fırçasını gerçekten beğendim, sayesinde çok az fırça darbesiyle oje çok rahat sürülüyor. En sevdiğim yanı ise kuruduktan sonra matlaşmaması ve sanki üzerinde parlak cila varmış gibi durması. Ayrıca çabuk kuruduğunu da belirtmem gerek..
Aşağıdaki resimlerin bazılarında kırmızı görünsede No.17 aslında tam bir nar çiçeği.. İçinde pembemsi etkiler de mevcut..
Oje oldukça kalıcıydı. Pazar günü sürdüm ve Salı günü içimden manikürümde ufak bir değişiklik yapmak geldi. Yüzük parmaklardaki tırnakların üstlerine geçen aylarda aldığım Kleancolor ojelerden Chunky Holo Poppy'yi geçtim. Oldukça hoş bir sonuç oldu.
Golden Rose Rich Color oje serisinden gerçekten memnun kaldım ve kısa zamanda başka renklerini de edineceğim. No.17 parlak bir bitişe sahip olduğundan Gel Look üst cilasını büyük fark olmaz diye sürmedim ama ileride başka ojelerin üstünde mutlaka göreceksiniz.
Color Rich ojelerin fiyatları yanılmıyorsam 2,5TL.. Bence fiyatına göre gayet kaliteli, tavsiye ederim.
cok yakismis, bayildim!
YanıtlaSilÇok teşekkürler. :)
Sil