16 Ekim 2013 Çarşamba

LA Girl HD Pro Concealer


Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabımda hayatımın kapatıcısını bulduğumu yazmıştım. Şimdi de bu kapatıcının yazısını yazma zamanı geldi.

Yazımın konusu olan LA Girl HD Pro Concealer'ı Cherry Culture'dan almıştım. Bu kapatıcı hakkında MUA'de ve yabancı bloglarda çok iyi şeyler okumuştum. Okuduğum yazılarla ve gördüğüm swatchlarla NC20 tene en yakın görünen Natural ve Creamy Beige renklerini aldım.


Kapatıcı fırça uca sahip. Tüp sıkıldığında ürün fırçadan kontrollü olarak çıkıyor. Fazla ürün çıktığında tüpün içine geri koyma şansı yok ama tabi böylesi çok daha hijyenik. Yine de sünger uçlu aplikatör olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.


Natural biraz daha açık ve daha pembe tonlara sahip ama çok açık veya çok pembe değil, bu nedenle NC20 civarı tenimde rahatlıkla kullanabiliyorum. Creamy Beige daha koyu ve bariz sarı tonlara sahip. Bu da tenime gayet iyi oluyor. Sanıyorum NC20'ye sarı alt tonundan dolayı Creamy Beige daha iyi olur ama Natural özellikle göz altlarımda daha iyi duruyor. İkisini dönüşümlü, bazen de karıştırarak kullanıyorum. 

Aşağıda solda Creamy Beige, sağda Natuıral

İkisinin karıştırılarak yayılmış hali, kolumdaki ben üzerinde kapatıcılığını görebilirsiniz.


Kapatıcının yapısı kremsi denebilir. Kolay uygulanıyor, cilde kolay yediriliyor ve kapatıcılığı kullandığım pek çok kapatıcıdan daha yüksek. Üstelik cildi de kurutmuyor. Özellikle göz altlarında harika bir iş çıkarıyor. Gerçekten çok sevdim, sanırım uzun süre başka kapatıcılara bakmam.

 Aşağıda solda göz altıma Natural rengini uygulanmıştım, sağ ise kapatıcısız.

LA Girl HD Pro Concealer tam 18 renge sahip. Yani çok geniş bir renk seçeneği var. Yakın zamanda bir kaç rengini daha denemek istiyorum. Özellikle Pure Beige rengi de tenime olur gibime geliyor. 

Şimdi gelelim işin en enteresan kısmına.. Yani bu ürünün fiyatına. Ürün Cherry Culture'da 2,5$ gibi komik bir fiyata satılıyor. Bu fiyata bu performansı şahsen hiç beklemiyordum. İddia ediyorum bu fiyata bu kadar kaliteli bir ürün bulunmaz. Alma şansınız varsa kaçırmayın derim.

20 yorum :

  1. wow! fiyatı daha da cezbetti şimdi :) ingiltere'de var mıdır acep ? :) gidince alayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanıyorum yok. Fazla bulunan bir marka değil. Ben de sadece Cherry Culture'da gördüm.

      Sil
  2. Bende senin bu ürün hakkında yazmandan sonra sipariş verdim hatta bu konuda konuşmuştuk twitterdan..Ürünler henüz gelmedi merakla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kalırsın. Güle güle kullan tekrar :)

      Sil
  3. cherry cultıre türkiyeye göndermeye durdurdumu acaba merak ettim bu concealerı şimdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır, hala Türkiye'ye gönderimi var. Ama gümrük konusunda dikkatli olmak gerek. Fazla abartmadan alınca sorun çıkacağını sanmam. :)

      Sil
    2. teşekkürler renk konusunda tereddütlüyüm nw25 mac rengim bi bakayım

      Sil
  4. Fazlasiyla delik tesik bir yuzum var. Sivilce doneminde uykularda yoldugum icin..
    Nasil makyaj yapmaliyim? Mat fondoten mi normal mi? Mat daha iyi duruyor gibi ama cukurlari daha belli ediyor vs
    Isin ozu denklemden cikamadim. Fazla cukurlu cilt icin nasil makyaj yapmaliyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda uzman olmamakla beraber mat fondötenler bu tür ciltlerde daha iyi olur diye biliyorum. Ayrıca yarı mat fondötenler de kullanılabilir veya mat fondötenlere az miktarda nemlendirici fondötenler karıştırılıp kullanılabilir. Bu durumda çukurlar daha az belli olacaktır.

      Sil
  5. Cherryculture da Free Shipping yok sanırım. Free Shipping kampanyası yaptığı oluyomu acaba? 2.5$ lık kapatıcı için 12.5$ kargo ücreti ödemek pek içime sinmedi de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Free shipping yaptığını şu ana kadar görmedim. Ben genelde toplu alıyorum böylece shipping bölünüp ucuza geliyor.

      Sil
  6. ben size mail atmıştım ama cvp alamadım.. 9 aydır solotica crystal kullanıyorum, memnunum ama yağ yeşili ela istiyorum.. son seri mellerin renginin açıldığını okudum bir forumda, 5 ay önceki serisi epey koyuydu eski serilerle karşılaştırınca..karşılaştırmayı sizde yapmışsınız.. benim gözlerim koyu kahve (çok koyu) ben istediğim yağ yeşili ela tonunu yakalaya bilir miyim mel ile??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, tatilde olduğumdan bir süredir emaillerimi yanıtlayamadım. Buradan cevap vereyim. Solotica maalesef sık sık lenslerin rengini değiştiriyor, üretimden üretime renk farkediyor. Normalde Mel ile istediğiniz rengi rahatlıkla yakalayabilirsiniz ama boyama konusunda standardı hiç tutturamadıklarından kesin bir şey diyemiyorum. Koyu çıkma ihtimali de yok değil.

      Sil
    2. Benim cildim yagli Ve esmerim Sivilcelerimi kapatmak istiyorum cok sivilcem var ama bu sattiginiz malin rengini nasil istiycem ne yapmam gerekeni bilmiyorum lutfen 05374390437 nolu numarami arayin valla dua ederim isim gorulurse simdiden tesekkurler

      Sil
    3. Cilt tonununuzu tam bilemediğimden bir şey diyemiyorum ama internette bütün renklerin swatchları mevcut. Maalesef Türkiye'de satılan bir ürün olmadığından deneyerek alma şansı olmuyor. Ben de swatchlara bakarak tahmin yürüterek almıştım.

      Sil
  7. Merhaba türkiyede bu ürünü bulabilecegimiz bilindik bir yer biliyor musunuz? Istanbul dışı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Instagram satıcılarında bulunabiliyor ama biraz pahalıya satıyorlar

      Sil
  8. ürün elinize kac gunde ulastı acaba

    YanıtlaSil
  9. nerden sipariş edebilirim bunu

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...