27 Ekim 2013 Pazar

Golden Rose Luxury Rich Color Lipgloss No.3 ve No.13


Golden Rose'un Luxury Rich Color Lipgloss'larını konu eden bugünkü yazıma hoşgeldiniz. Bu dudak parlatıcıları elime geçtiğinde ilk dikkatimi çeken standardın dışındaki ambalajları oldu. Aşağıda gördüğünüz gibi ambalajları gerçekten çok şık ve değişik.. Hoşuma gitti.


Parlatıcılar aşağıdaki gibi sünger uçlu aplikatöre sahip. Bir tarafı ince olan bu aplikatörle çok kolay uygulama yapılabiliyor.


Elimdeki glosslardan No.3, içinde çok ince ışıltılar olan, çok hoş, nude bir pembe renge sahip.. No.13 ise soğuk tonlu canlı bir kırmızı..

Aşağıda solda No.3, sağda No.13

No.3


No.13


Aslında Golden Rose Rich Color Luxury Lipglosslar için likit ruj demek daha doğru olur sanıyorum çünkü renklerini çok yoğun veriyorlar. Pek çok parlatıcı gibi yapış yapış bir yapıları var. Kalıcılıkları fena değil ancak bardak, peçete gibi şeylere çıkıyorlar ve çıkarken de dudakta canlılıklarını ve ıslak görünümlerini kaybediyorlar. Bu, özellikle kırmızı renkli No.13'te daha da belirgin. Bu renk zaman geçtikçe koyu pembe gibi bir renge dönüyor. 

Sakız kokusu gibi tatlı bir kokuya sahipler. Bu koku bana göre rahatsız edici düzeyde değil ama yine de koku hassasiyeti olanların hoşuna gitmeyecektir.

Ürün fiyatı 14,90TL.. Golden Rose satış noktalarında ve Golden Rose Online Satış Sitesinde bulabilirsiniz.

* Ürünler firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

5 yorum :

  1. No 3'e bayıldım.
    Çok da şeker ambalajları varmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.. Ambalajlar gerçekten güzel :)

      Sil
  2. Ambalajlama çok futuristik, çok hoş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle.. Yorum için teşekkürler :)

      Sil
  3. Çok teşekkürler.. MAC lipglasslar kadar yapış yapış değiller ama işte yine de rüzgarlı havada açık saçla kullanılmazlar. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...