14 Ekim 2013 Pazartesi

NARS Soulshine ve Realm of the Senses Allık Paletleri


Yazmaya zaman bulunca bayram süresince blogu yazısız bırakmak istemedim. Bugünkü yazı konum NARS'ın sonbahar koleksiyonundan çıkardığı Soulshine ve Realm of the Senses allık paletleri. Bu allıklar aşağıda görüldüğü gibi özel bir kutuda geliyorlar. İçi ise normal, klasik, siyah NARS allık ambalajı şeklinde..




Allıkların boyutu oldukça büyük.. Aşağıda görüldüğü gibi normal NARS allıkların iki katı boyuttalar.


Allıkların her biri, ince ışıltılara sahip üç renkten oluşuyor. Bu renkler tek tek veya karıştırılarak kullanılabilirler ancak karıştırılarak kullanılmaları daha kolay.. NARS logosunu oluşturan çizgiler üzerinde bej/altın bir renk var ama bu ilk kullanımda siliniyor.

Aşağıda solda Soulshine, sağda Realm of the Senses'i görmektesiniz.

Soulshine, altın ışıltılı pembe, şeftali/bronz ve altın ışıltılı koyu pembe renklerinden oluşuyor. Karıştırarak kullanıldığında pembe tonu ağır basıyor.


Aşağıda soldan sağa pembe kısım, koyu pembe kısım, şeftali/bronz kısım, hepsinin karışımının yoğun ve dağıtılarak uygulanmış halini görmektesiniz.


Realm of the Senses, altın ışıltılı, pembe tonları da içeren şeftali/mercan, altın ışıltılı erik rengi ve gümüş ışıltılı bej/altın renklerinden oluşuyor. Karıştırarak kullanıldığında mercan alt tonlarına sahip altın ışıltılı pembeye dönüşüyor.


Aşağıda soldan sağa şeftali/mercan kısım, bej/altın kısım, erik rengi kısım, hepsinin karışımının yoğun ve dağıtılarak uygulanmış halini görmektesiniz.


Aşağıdaki de Realm of the Senses'in bir kez kullanıldıktan sonraki hali. Görüldüğü gibi altın çizgiler tek kullanımda kayboluyor.


Allıkların pigmentasyonu iyi ancak kontrol edilmesi zor allıklardan değiller. Beni takip edenler allığı yoğun uygulamaktan hoşlanmadığımı bilirler . Sigma'nın F30 pudra fırçasıyla bu allıklar hafif uygulanabiliyor ama daha yoğun allık sevenler başka fırçalarla uygulamak isteyebilirler. Her iki allığın ışıltısı ve yanağa verdiği sağlıklı, parlak görüntü muhteşem. Tek eksi yönleri ise tozutmaları.. Aşağıda allıkların tüm renklerinin karıştırılarak yanağıma hafif şekilde uygulandıklarındaki duruşlarını görebilirsiniz.

Soulshine



Realm of the Senses



NARS Soulshine ve Realm of the Senses allık paletlerini yurtdışından 41$'a almıştım ama Türkiye'deki Sephora'larda da mevcut. Her iki rengini de tavsiye ederim.

13 yorum :

  1. Hala kaldıysa eğer soulshine'da gözüm var:) benim kullanabileceğim renkler var. Sendeki duruşu çok güzel. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Tavsiye ederim, umarım bulabilirsin. :)

      Sil
  2. Aaaah ah, güle güle kullan =) içim gitti bir kez daha. Cuma günü izmir sephoraya baktım soulshine için ama bitmiş ve artık gelmesi sözkonusu değilmiş malesef =/
    yalnız orda denediğimde ürün elimden hemen silindi gitti, zaten kalıcılığı da iyi değilmiş deyip kendimi teselli ettim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. :) Bende kalıcılık sorunu olmadı ama zaten allıklar bende hep kalıcı oluyor nedense..

      Sil
  3. gule gule kullan sevgili Cansu alliklar gercekten cok guzelmis sende cok guzel yazmissin ve cok yakismis gule gule guzel gunlerde kullan sevgiler iyi bayramlar

    YanıtlaSil
  4. Koleksiyon tr'ye gelmeden önce ikisini de gözüme kestirmiştim, sonra başka şeyler alınca kaldı. Şimdi sizde görünce yine almak istedim:( Özellikle realm of senses almak istiyordum ama asıl soulshine tam benim sevdiğim renkmiş, renkleri çok güzel yansıtmışsınız ve cildinizde de çok hoş durmuş allıklar, güle güle sürün:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Sanıyorum Realm of the Senses bende daha ağır basıyor ama ikisi de çok güzel, tavsiye ederim. :)

      Sil
  5. İkisi de birbirinden güzel, güle güle kullan. Realm of the Senses bu aralar daha çok sevdiğim bir tonda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Realm of the Senses bana da daha hoş geldi. :)

      Sil
  6. Renkler cok guzel gozukuyor canım sanada cok yakısmıs gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Alakasiz bir yorum olacak ama fotograflara bakinca cildinizin guzelligi dikkatimi cekti,masallah:) cilt bakiminizla ilgili bir yazi hazirlayabilir misiniz? Herkesin cildi ayni olmasa da fikir verir mutlaka:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Cilt bakımımla ilgili çok istek geliyor. Seve seve yazarım :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...