3 Ekim 2013 Perşembe

Golden Rose Carnival Ojeler 2


Golden Rose Carnival ojelerin ikinci bölümüyle karşınızdayım. İlk bölümü bu linkten okuyabilirsiniz. Kalan renklerden devam ediyorum.

No.11, şeffaf zemin içinde çeşitli boyutlarda açık mor, mat altıgen ve küçük şerit pullardan oluşuyor. Aşağıda Golden Rose Rich Color No.38 üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.






No.13, şeffaf zemin içinde çeşitli boyutlarda mat canlı mavi altıgenler ve grimsi renkli mat küçük altıgen ve şeritlerden oluşuyor. Aşağıda Golden Rose Rich Color No.41 üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.






No.14, şeffaf zemin içinde canlı mat sarı renkli büyük kare, şerit ve küçük altıgen pullardan oluşan bir oje. Aşağıda Golden Rose Rich Color No.49 üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.






No.15, şeffaf zemin içinde turuncumsu kırmızı çeşitli boyutlarda altıgen ve büyük şerit pullardan oluşuyor. Bu ojedeki pullarda bir yansıma var, yani %100 mat değil ancak metalik oldukları da söylenemez. Her tür koyu renk oje üzerinde harika duracağını düşünüyorum. Aşağıda Golden Rose Rich Color No.41 üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.






Son olarak No.16, şeffaf zemin içinde kırmızı ve pembe dikdörtgen, pembe, beyaz minik altıgen, ufak pembe şerit ve büyük beyaz şerit pullardan oluşuyor. Sanıyorum elimdekiler içinde en çeşitli pul bulunduranı bu. Aşağıda Golden Rose Rich Color No.47 üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.






Bu seriyi gerçekten çok sevdim. Hatta yakın zamanda 4 rengini de gidip kendim aldım. Bir kaç renginde daha gözüm var, kısa zamanda almayı düşünüyorum. Gerçekten farklı bir oje serisi olmuş, Golden Rose'u bu konuda tebrik etmek lazım. Tek sorun her pullu oje gibi çıkarılmaları zor ama folyo yöntemini kullandığımdan bu sorun olmuyor.

Golden Rose Carnival ojeleri Golden Rose kiosklarında ve Golden Rose Store'da bulabilirsiniz. Fiyatları 6TL.

* Ürünler firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

7 yorum :

  1. Senin oje renk kombinlerine bayılıyorum. beni aay hiç olmaz diyeceğim iki rengi kullanıyorsun vaay diyorum! Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı şaşkınlığı bende yaşıyorum yan yana koyup mümkün değil dediğim renkler bir bakıyorum burada:))

      Sil
    2. Çok teşekkürler :) Sanırım farklı renkleri denemeyi seviyorum. Merak tamamen.. :D

      Sil
  2. cıkarma sıkıntısı olmasa cok guzeller ama bir surusden sonra hayattan sogudum. Tırnak yapın o kadar guzel ki kalk bidaha sur dedim smdi kendıme. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Folyo yöntemiyle çıkartıyorum ben, biraz uğraştırıyor ama görüntüye değiyor. Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Ojeleri çok beğendiğimi de söylemeden geçemem benim de aklıma gelmezdi bir çoğu:) bana da beklerim http://ecegucel.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...