31 Ekim 2013 Perşembe

MAC Riri Hearts Fall Koleksiyonundan Seçtiklerim


Yine bol resimli bir yazı ile karşınızdayım. Bu sefer MAC'in geçtiğimiz haftalarda çıkarttığı ve bana göre çok şık altın/pembe ambalajlara sahip olan sonbahar Rihanna koleksiyonu Riri Hearts Fall'u göstermek istiyorum.

Bu koleksiyondan Her Cocoa dörtlü far paletini, Bad Girl Gone Good allığı ve Who's That Chick ruju aldım. Aslında far paletini yüksek fiyatından dolayı almayacaktım ancak kredi kartıma bir kampanyadan puan yüklenince dayanamadım.

Yukarıda da yazdığım gibi altın/pembe renkli ambalajlar çok şık. Zaten beni tavlayan da bu oldu. Normal MAC ambalajları ile çıksalar muhtemelen almazdım.



Her Cocoa dörtlü far paleti sıcak tonlarda altın, kahve renklerden oluşuyor. Paletteki renkleri tanımlamam gerekirse bol ışıltılı, sıcak bir altın rengi, pembe tonlu, hafif ışıltılı bir bej, altın tonlu, orta koyulukta bir kahve ve bakır tonlu, öncekinden daha koyu renkte bir kahveden oluşuyor. Farların pigmentasyon sorunu yok. Yapıları güzel ama renk olarak sıradanlar. Eminim pek çok markada bu tarz renkleri rahatlıkla bulabilirsiniz.




Aşağıdaki de paletle yaptığım makyaj.. Makyajda gözün iç tarafında altın rengi, orta tarafında altın/kahve rengi, dış tarafında bronz/kahve rengi, kaş altında bej rengi kullandım.



Koleksiyondan çıkan tek normal allık olan Bad Girl Gone Good, içinde çok hafif ışıltıları olan bakır/şeftali tonlu, orta pigmentasyona sahip bir allık. Ambalajında sanki çok koyuymuş gibi görünse de cildimde duruşunu beğendim. Hafif elle uygulamakta ve karıştırmakta sorun yaşamadım. Cildime çok hafif, hoş bir aydınlık vermesi de cabası.. Yine biraz sıradan bir renk ama aldığıma pişman değilim.





Son olarak koleksiyondan aldığım tek ruj olan turuncu/bakır tonlu, bol ışıltılı Who's That Chick'i gösteriyorum. Bu rujun pigmentasyonu orta, yarı şeffaf bir görünümü var. Yumuşak bir yapısı var. Nemlendirici veya kurutucu değil, kalıcılığı çok iyi değil ama renk olarak elimdeki hiç bir ruja benzemiyor. Zaten Swatchlarda değişik gördüğümden almıştım.





Ve yukarıda parça parça gördüğünüz makyajın tüm yüz hali.. Ürünler gerçekten birlikte kullanmak için çok uygun.


Her Cocoa dörtlü farın fiyatı 150TL, Bad Girl Gone Good allığın fiyatı 75TL, Who's That Chick rujun fiyatı 55TL'ydi. Bu yüksek fiyatlara rağmen maccosmetics.com.tr'ye baktığımda koleksiyonun kapışıldığını gördüm. Şu an sadece Who's That Chick ruj mevcut görünüyor. Yukarıda da yazdığım gibi ambalaj için alınabilecek bir koleksiyon ama içerik olarak çok fazla orjinallik beklememek gerek.

20 yorum :

  1. ruj başta olmak üzere hepsine bayıldım güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :)

      Sil
    2. ya lütfen yardimci olun MAC ONLİE sayfasinda riri bölümünü bulamadim baska blokda tek tek sayfalar atilmiş ama onlar görünüyor riri de hiçbir şey görünmüyor ya diyer sayfalarida tek tek atsaniz:/

      Sil
    3. Koleksiyon büyük ölçüde satılıp bittiğinden kaldırmışlar. http://www.maccosmetics.com.tr/search/esearch.tmpl?search=riri&search_submit.x=-157&search_submit.y=-521 adresinde kalan ürünler mevcut.

      Sil
    4. cok teşekür ederim ya Allah razi oldun baya ugraşdim bulamamişdim:D

      Sil
    5. evet istedigim farlar bitmiş magzada deniycem sansimi:/

      Sil
  2. Palet çok çok çok güzel! Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. farların uyumuna bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten dört renk birbiriyle çok uyumlu :) Yorum için teşekkürler

      Sil
  4. göz makyajı harika olmuş! bu far paletini yabancı bloglarda da gördüğümde hep dikkatimi çekmişti, güle güle kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Ben de yabancı bloglarda görüp beğenmiştim.

      Sil
  5. Far paletine bayıldım. Renkler çok hoş. Göz makajını da çok beğendim. Güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  6. Harıka gorunuyosun ozelıkler gozlere bayıldım! Farın renklerıde cok hosmus gule gule kullan hepsını:)

    YanıtlaSil
  7. Rujun rengi harika:) güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  8. ruj çok değişikmiş .. gold yansımaya bayıldım..güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten değişik bir ruj. Çok teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...