22 Ağustos 2013 Perşembe

Flormar Lights of Flowers Matte Effect BB Krem LF51 Light


Gecikmiş bir yazı dizisinin ilk yazısıyla karşınızdayım: Flormar Lights of Flower koleksiyonu! İlk olarak bu koleksiyondan çıkan Matte Effect BB krem ile başlamak istedim. 



Genelde Batı ülkelerindeki firmaların BB kremleri hep birbirine benziyor ve renkli nemlendirici tadında oluyor. Bu nedenle de çok ilgimi çekmediklerinden fazla Batı markasının BB kremini denemedim. Flormar bana bu kremi gönderdiğinde de Batı BB kremlerine olan önyargımla elime alıp denedim ama sonuç beni şaşırttı. 

Öncelikle diğer BB kremlerden farklı olarak bu kremin kapatıcılığı orta seviyede ve gayet tatmin edici. Bunun yanında bir kaç kat sürülerek iyice yoğunlaştırılıp kapatıcılığı arttırılabiliyor. Bu yönünü çok sevdim çünkü bazı belli bölgelerde kapatıcı yerine bunu bir kaç uygulayarak kullanabiliyorum. Kremin adı üzerinde "mat" bir yapısı var. Yani sürüldüğünde ciltte mat bir görünüm alıyor. Özellikle yağlı ve yağlıya dönük karma ciltler bu özelliğini beğeneceklerdir diye düşünüyorum. Kalıcılığını tatmin edici buldum. Benim cildim karmadır ama T bölgem çok yağlandığından makyajı pek tutmaz. Bu ürün akşama kadar cildimde kalıyor. Tek eksi yönü burun bölgemde ve çevresinde hafif, pul pul bir görünüm oluşturması ancak çok ciddi bir durum olmadığından affedilebilir. Bunun yanında kuru ciltlilere kesinlikle önermeyeceğim bir ürün, zira bende biraz bile pullanma yapması kuru cilde sahip kişilerde çok soruna neden olabileceğini düşündürtüyor.

Aşağıda LF51 Light renginin swatchını görmektesiniz. İkinci resim kremin yayılmış hali. Bu renk benim NC20 cildime tam uyuyor.



Ayrıca swatch ile tatmin olmayacak izleyicilerim için cildimde nasıl durduğunu ve kapatıcılığının nasıl olduğunu göstermek istiyorum. Öncelikle makyajsız cildim:



Flormar Lights of Flowers Matte Effect BB Krem ile



Ürünün fiyatı normalde 25TL ancak şu an Flormar'da tüm Lights of Flowers ürünlerinde %30 indirim var ve bu ürün de 17,5TL'ye düşmüş durumda..

Sonuç itibariyle benim cildime uyan ve beğendiğim bir ürün oldu ama yukarıda da yazdığım gibi kuru ciltlilere ve cildinde pullanma problemi olanlara önermiyorum.

* Firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

6 yorum :

  1. Maaşallah cildin o kadar düzgün ki arada gıdım fark yok :) işte benim istediğimde cildim senin ki gibi durması.. elbette Bb kremsiz :) Güle güle kullan. Ama bence hiç kullanma gerçekten cildin çok düzgün. Hafif bir göz altı kapatıcısı ile sen sanki ten mayajıda yapmış gibi dolaşabilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Uğraşmak istemediğim zaman azıcık kapatıcı sürüyorum ama bu ürünün güneş koruması olması avantaj. :)

      Sil
  2. Yüzünde duruşunu çok beğendim :) Ben de CC krem'ini kullanıyorum mutluyum ama bunu da denemek istedim çünkü yüzüm baya yağlı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Yağlı cilde tavsiye ederim. CC kremi bende de var, henüz kullanmadım. Bakalım beğenecek miyim.

      Sil
  3. Ben hiç memnun kalmadım yüzümü yağlandırdı. Garnier bundan daha uzun süre dayanıyor. Ayrıca açık renk istediğim halde orta bej verilmiş, dalgınlığıma geldi farketmedim. Artık ikisini karıştırarak kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmadığınıza üzüldüm. Yağlandırması enteresan, benim T bölgem yağlanmaya müsaittir ama öyle normalin üzerinde bir yağlanma olmadı. Tabi yağlı cildim olmadığını belirtmem gerek..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...