26 Ağustos 2013 Pazartesi

Gabrini 3D Ojeler 2


Gabrini 3D ojelerin ilk yazısından sonra ikinci yazısıyla karşınızdayım. Bu yazıda seriden kalan 6 rengi göreceksiniz.

No.16, neon pembe, krem yapılı bir oje.. Parlak bir bitişi var. Normalde neon pembelerle aram yoktur ama bunu çok sevdim. İki kat sürmek tam kapatıcılık için yetiyor. Yapısı sorunsuz.. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





No.29, neon mercan/pembe olarak adlandırılabilecek, jel yapılı bir oje.. Yapısı biraz şeffaf.. Tam kapatıcılık için en az 3 kat gerekiyor. Yapısı sorunsuz olmakla beraber çok kalın sürülürse baloncuklar oluşabiliyor. Bitişi diğer ojelere oranla daha az parlak diyebilirim. Aşağıda üç kat sürülmüş halini görmektesiniz.





No.15, biraz cam göbeğine de çalan yeşil renkli, krem yapılı bir oje. Yapısında sorun yaşamasam da çok kalın uygulayınca baloncuklar oluşup pürüzlü bir yapıya bürünebiliyor. İki katta tam rengini veriyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





No. 56, orta koyulukta mavi bir renge sahip, krem yapılı bir oje. Yapısı sorunsuz.. Tam kapatıcılık için iki kat yetiyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





No. 57, lacivert renkli, krem yapılı bir oje. No.56'dan biraz daha koyu bir renge sahip. Yapısı sorunsuz. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Son olarak No. 22 mürdüm/mor/pembemsi renkli, jel yapılı bir oje. Kapatıcılığı zayıf denebilir. 3 katta bile tırnak çizgisi görülüyor. Ayrıca yapısı çok akışkan, hatta kıvamı tam mürekkebe benziyor. Renk güzel ama formülünden dolayı fazla tutmadım. Aşağıda üç kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Sonuç olarak ojelerin genelini beğendim.. Renkler her yerde bulunacak cinste ve yukarıda da yazdığım gibi bir kaç ojede kıvam sorunu var ama hiçbirinde beni çok zorlayacak ölçüde bir soruna rastlamadım, hatta çoğunluğunun yapısını iyi buldum. Kuruma hızları genel olarak orta.. Hemen kurumuyor ama kuruması uzun da sürmüyor. Fırçayı ise gerçekten beğendim, ojenin çok kolay sürülmesini sağlıyor. 

Gabrini markası nerelerde bulunur tam emin değilim. A101'de bir kısım ojelerini görmüştüm ancak bu seriye rastlamadım. Eğer bulabilirseniz ve ilgilendiğiniz bir renk bulabilirseniz bakın derim.

* Firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.


10 yorum :

  1. Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim. Yorum için teşekkürler :)

      Sil
  2. renklere bayılıyorum ben de.. bu seriyi daha hiç göremedim ama diğer seriler kadıköyde parfümerilerde var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadıköy'e bakayım o zaman.. Bu seri de eminim yakında gelecektir. :) Çok teşekkürler.

      Sil
  3. renklerden çok tırnaklarına ve oje sürüşündeki profesyonelliğe hayran kaldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.. Oje sürmede mükemmel değilim ama asetona batırılmış fırçayla taşanları temizliyorum. :)

      Sil
  4. Sonuncusuna bayıldım. Çok oje kullanan biri değilim ama bu renk cümbüşüne bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.. Aynen, renkli şeyleri ben de çok seviyorum. :)

      Sil
  5. renkler ve tırnaklar çok güzel

    http://cemrelifestyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...