23 Ağustos 2013 Cuma

Flormar Lights of Flowers Precious Lipgloss LF42


Flormar Lights of Flowers koleksiyonuyla devam ediyorum. Bu koleksiyonla ilgili iki yazım daha olacak. Bu seferki yazım Precious Lip Gloss LF42 rengiyle ilgili.



Flormar'ın denemem için gönderdiği iki üründen biri olan bu lipgloss kahve alt tonlu, nude bir renge sahip. İçinde ışıltı yok. Aşağıdaki resimde görüldüğü şekilde bir aplikatörü var.
  

Gloss'un yapısı biraz likit ruj gibi denebilir. Bir gloss için güzel renk veriyor. Kullandığım lipglosslardan yapısı en az yapış yapış olanlardan biri diyebilirim. Yumuşak, kolay sürülür bir yapısı var ve dudaklarda kötü bir his bırakmıyor. Kuvvetli bir meyve kokusu var, benim hoşuma gitti ancak tatlı kokulardan hoşlanmayanlar için sorun olabilir.



İtiraf etmeliyim ki ben alacak olsam bu rengi tercih etmezdim. Nude tonu güzel ama kahve alt tonlu nude'lar bana pek gitmiyor. Yine de kullanılamayacak bir renk değil, buğulu kahve makyajlarla güzel gidebilir. Gloss'un yapısını ise yukarıda da yazdığım gibi beğendim. 

Lights of Flowers koleksiyonunda 6 renkte gloss var ve fiyatları şu andaki %30 indirimle 12,25TL'ye geliyor. Normal fiyatları ise 17,50TL. Normal fiyatını verip almazdım diye düşünüyorum ama şimdiki fiyatıyla diğer renkler düşünülebilir.

* Firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

2 yorum :

  1. Pembe alt tonlu nude rengi var mı bende kahve alt tonlu nudelarla pek iyi anlaşamıyorum çünkü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, sanırım pembe alt tonlu nüde olarak LF43 var. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...