6 Ağustos 2013 Salı

Essence Floral Grunge Koleksiyonu Makyaj Ürünleri


Bol resimli bir yazıya hazır mısınız? :) Bugün size Essence Floral Grunge koleksiyonundan aldığım bir kaç parça ürünü göstermek istiyorum. Bu ürünleri alalı çok oldu aslında ancak bir türlü fotoğraflayıp yazısını yazamadım. Şu an hala satılıyor mu bilemiyorum, belki bazı parçaları bulmak mümkün olabilir.

Aslında ürünleri tek tek yazmayı düşünmüştüm, hatta resimleri de ona göre hazırlamıştım ancak madem yazı bu kadar gecikti, bari hepsini bir arada yazayım dedim. Bu nedenle ürünlerin toplu resmi yok.

Koleksiyon genel olarak baharlık/yazlık renklerden oluşuyor. Özellikle mercan, koleksiyonun en göze çarpan rengi. Koleksiyon ojeleri oldukça ilginç ancak bu ojeler bugün yazacağım ayrı bir yazının konusu olacaklar. Bu yazıda ise makyaj ürünlerini göstereceğim.

İlk olarak koleksiyondan çıkan tek alık olan "Be Flowerful"'u görelim. Bu allık ambalajında muhteşem, canlı, mat bir mercan rengine sahip.. Aşağıdaki resimlerde rengi biraz silik çıkmış, normalde daha canlı bir rengi var.




Allığın yapısı biraz sert, rengini kolay verdiği söylenemez. Yine de bir kaç kat geçince rengi belli oluyor ama ambalajındaki renk elde edilemiyor. Biraz tebeşirimsi bir yapısı olduğu söylenebilir, biraz da tozutuyor ama fazla değil. 



Koleksiyondan çıkan iki dörtlü far paletinden sadece bir tanesini aldım. O da mat mercan, pembe, pastel yeşil ve beyaz renklerinden oluşan "Eye Like Flowers". 




Essence farlarını beğenmediğimi hep yazıyorum ama belki bu sefer farklı olur diye her koleksiyonundan far alıyorum. Bu far paletini de hiç sevmedim. Mercan tonlu far dışında pigmentasyon çok zayıf.. Sür sür renk çıkmıyor, o derece.. Mercan tonlu farın pigmentasyonu orta derecede.. Farların hepsinde tebeşirimsi bir yapı var. Pigmentasyonun da zayıf olduğunu göz önüne alırsak bu far paletini çok zayıf bulduğumu söyleyebilirim. 


Bu paletle yaptığım, daha doğrusu yapmaya çalıştığım makyaj da aşağıda.. Bu makyajda gözün iç tarafında pembe rengi, orta kısımda yeşil rengi, dış tarafında mercan rengi, kaş altında da beyaz farı kullandım ve iki renkte göz kalemi ile gözü çerçeveledim. Göründüğü gibi mercan dışındaki renkler far bazı üzerine sürmeme ve dört-beş kez geçmeme rağmen neredeyse görünmüyor.



Son olarak koleksiyondan çıkan iki mini gloss setinden biri olan "Kissing me Softly".. Bu set ışıltılı şeffaf, ışıltısız uçuk pembe ve mercan renkte glosslar içeriyor. Ambalajına tam anlamıyla bayıldım, parlatıcılar çok şeker bir kutu içinde geliyor.





Glosslar meyve kokulu, çok yapış yapış olmayan, çok pigmentli olmayan ama dudakta varlıkları belli olan ürünler. Uçuk pembe olan dudağımda çok açık durduğundan ve çizgilere bariz şekilde dolduğundan hoşuma gitmedi ancak diğerleri günlük kullanılabilir renklere sahip.


Işıltılı şeffaf


Uçuk pembe


Mercan


Ürünlerin Türkiye'deki fiyatlarını net bilmiyorum, Nisan ayında Almanya'dan almıştım ancak 10TL'yi aşacaklarını sanmıyorum. 

Sonuç itibariyle bu koleksiyon bana göre orta karar, çok kaliteli olmayan ürünlere sahip. Allık rengi hatrına, glosslar da kutusu hatrına alınabilir diye düşünüyorum.

8 yorum :

  1. ne kadar şeker görüntüler varr

    YanıtlaSil
  2. evet dediyin gibi görüntüleri güzel keşke kalite de cok iyi olsaymış.iyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke öyle olsaydı ama neyse farları kullanacak başka alanlar bakacağım artık, çok teşekkürler :)

      Sil
  3. cansu hanım eyelinerı çok güzel çekmişsiniz,nasıl makyaj yapılır konusunda videolarınız var mı sitenizde?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. :) Videolarım yok maalesef, istek çok alıyorum ama video çekmeyi şimdilik düşünmüyorum. Belki ileride olabilir.

      Sil
  4. Allığı alamadığıma üzülmüştüm ama iyi ki almamışım bende rengi hiç belli olmazdı.ama glosslar fena değilmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, allığın rengi harika ama biraz pigmentsiz.. Glosslar güzel ama sıradan, kutusu için alınabilir. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...