29 Ağustos 2013 Perşembe

Lensmakyaj.com Büyük Çekiliş Sonucu!


Merhaba arkadaşlar.. 23 Ağustos'ta sona eren çekilişimin listesini nihayet tamamlayıp çekilişi yapabildim. Öncelikle bazı açıklamalar yapma ihtiyacı duyuyorum.

Kampanyacı sözü sanırım genel olarak biraz yanlış algılanmış. İlk kez üye olup çekilişe katılanları elbette kampanyacı olarak adlandırmam söz konusu olamazdı. Kampanyacılar profesyonel olarak (ve genelde birden çok hesapla) blog çekilişlerine katılan, çoğu zaman da kazandıklarını satıp para kazanan kişiler.. Kısaca eminim bu tarz kişileri elemem pek çok kişiyi memnun etmiştir. Maaesef bu çekilişe de bayağı kampanyacı katıldı ve elimden geldiğince elemeye çalıştım. Elbette hepsini anlayıp elemem mümkün olmadı ama elimden geleni yaptım. Genel olarak çekilişi duyurduğu mecralardaki hesaplarına baktım. Çekiliş haberinden veya Twitter yarışmalarından başka paylaşımı olmayanları eledim. Ayrıca bir de aynı email adresi ve farklı isimlerle çift katılım tespit ettim ve eledim.

Bir de blog linki olayı yanlış algılanmış sanırım. Çekilişe katılmak için Blogger olma zorunluluğu olduğunu sanıp kızan izleyicilerim olmuş ki böyle bir şey de söz konusu değildi. Blogda duyurmak sadece +1 hak kazandırıyordu, çekilişe katılmak için bloğu izlemek yeterliydi.

Bunun dışında bazı arkadaşlar sanırım GFC isimlerinden farklı isimlerle çekilişe katılmışlar. Bunu yorumunda belirtenleri geçerli saydım ama diğer arkadaşların ismini GFC listesinde bulamadığımdan elemek durumunda kaldım. GFC listesinde bulamadığım ama G+ listesinde bulduklarımı da çekilişe kattım. Ayrıca GFC listesinde bulamadığım izleyicileri email adreslerindeki isimleriyle de arattım, bulabildiklerimi çekilişe ekledim. Kısaca adil bir çekiliş olması için bayağı emek harcadım. Bu yüzden çekilişi tamamlamam biraz zaman aldı.

Bu açıklamaları yaptıktan sonra gelelim çekiliş sonucuna.. 802 yorum vardı ancak bu sayı, yorumların hepsinin görüntülenmediğini bilmeden, yorumum görünmüyor diye tekrar tekrar gönderen izleyicilerimin bıraktığı yorumlar sonucu bu kadar fazla oldu. Bir de elenenler oldu tabi..

Bu açıklamalardan sonra sonuca gelelim. Toplamda +1 haklarla beraber 705 geçerli katılım gerçekleşti. Ve kazanan..


306 numarayla..


SevDeli Dolu Kozmetik oldu!


Kazanan izleyicimi tebrik ediyorum ve email adresinden iletişime geçiyorum. Çekilişime katılan herkese teşekkür ediyorum. Sonraki çekilişlerde görüşmek üzere..

16 yorum :

  1. sonucu cok merak ettigim bir cekilisti :) kazanan arkadasi tebrik ediyorum cok cok emek harcadigin belli cansu :))))

    YanıtlaSil
  2. Kazananın bir aşağısında olmak :( Kazananı tebrik ediyorum. :)

    YanıtlaSil
  3. iyi gunlerde kullansin kazanan arkadasimiz.
    bu arada sana da cok tesekkur ederim isini bu kadar cittiye alan birini tanidigim icin cok mutlu oldum.

    YanıtlaSil
  4. kazanan arkadasi tebrik ediyorum iyi gunlerde kullan

    YanıtlaSil
  5. bu arada cansu cok tesekkur ederim.isini bu kadar cittiye alan ve adil olan birini tanidigm icin cok mutlu oldum.

    YanıtlaSil
  6. kendim kazanmış kadar sevindim doğrusu, tebrikler :)

    YanıtlaSil
  7. Kazanan arkadaşı tebrik ederim,sizide çok güzel hediyeler seçmiştiniz çokta uğraşmışsınız.

    YanıtlaSil
  8. Ayy çok sevindim hiç beklemiyordum doğrusu :) Çok çok teşekkür ediyorum.. Ayrıca sizlere de teşekkür ederim hanımlarr :)

    YanıtlaSil
  9. Ayy çok sevindim gerçekten hiç beklemiyorum.. Çok teşekkür ederim :))))))) Harika bir çekilişti çok mutlu oldum.. Tebrik eden bütün hanımlara da teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  10. Ay inanmıyorum sınırdan kaçmış yıkıldım.................

    YanıtlaSil
  11. hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsın İNŞALLAH

    YanıtlaSil
  12. güzel günlerde kullansın :)

    YanıtlaSil
  13. Çekilişime beklerim :) http://hayalimakyajcantam.blogspot.com/2013/08/ilk-cekilisim.html?showComment=1377961536289#c4840821111534966810

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...