6 Temmuz 2012 Cuma

Orly Galaxy Girl Oje

Geçen ay pek çok Orly marka oje aldım ancak hiç birini blogda yayınlamadım. Bunlardan biri de Cosmic FX kolekiyonundan Galaxy Girl..


Cosmic FX koleksiyonu çok boyutlu renklerden oluşan bir koleksiyon. Genelde bu tür renkleri tanımlamak zor oluyor ancak Galaxy Girl için içinde ışığın geliş yönüne göre mavi ya da mora dönen ışıltılara sahip, çok koyu, hatta siyaha yakın bir bordo diyebilirim. Oldukça vamp bir renk.. Aşağıda üç kat geçilmiş halini görmektesiniz. (Resimlerde görülen elimdeki derin çizik ve yer yer kedi tüyleri için kusura bakmayın. Resim çekilirken tüylerin orada olduğunu farketmemişim. Malum 3 kedim var ve hem tırmalıyorlar, hem de fena tüy döküyorlar.)

İç mekanda pencereye doğru:


Güneşte:


Dışarıda gölgede:


Yakın plan:


Ojenin yapısı biraz ince, bu nedenle tam rengini vermesi için üç kat gerekiyor. Bunun yanında çabuk kuruyor ve renk harika.. Kısacası ben bunu sevdim.

Çoğu Orly ojemi Gittigidiyor'daki Deniz Rio'dan aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Hem siparişlerim çabuk gönderildi, hem de çok hoş bir hediye paketiyle ve güzel bir notla geldiler. (Sipariş verirken blogger olduğumu belirtmedim, sanırım bütün müşterilerine yaptıkları bir şey) Fiyat olarak Cosmic FX ojeler 20TL'ydi. Rahatlıkla bu satıcıyı tavsiye edebilirim.


4 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...