4 Temmuz 2012 Çarşamba

Essence Sun Club 01 South Beach Far Paleti

Essence daha önce sadece ojelerini denediğim ve memnun kaldığım bir marka.. Ojelerinden bu kadar memnun olunca bir de farlarını denemek istedim.

Markanın aslında bir kaç far serisi bulunuyor. Bunların arasında dikkatimi hemen yaza yakışır mavi, turkuaz, sarı ve bronz tonlarda 8 renkten oluşan Sun Club serisinden 01 South Beach çekti. Palet ufak boyutu ve bir tarafı sünger, diğer tarafı fırça olan uygulayıcısıyla oldukça pratik gibi göründüğünden hemen aldım.



Paletin ambalajı biraz ucuz görünmesine rağmen kolay taşınabilir ve oldukça pratik.. Paletteki renk seçimleri harika ancak farların yapısı için harika diyemeyeceğim. Şu ana kadar ucuzdan pahalıya pek çok far kullandım ancak bana bu kadar sorun yaşatanını görmemiştim. Öncelikle sol üstteki turkuaz dışındaki farların pigmentasyonu oldukça kötü. Bunun yanına bir de aşırı tozutmalarını ve birbirleriyle zor karıştırılmalarını eklersem sorunun ne olduğunu daha iyi anlayabileceğinizi düşünüyorum. 

Swatch
(Urban Decay far bazı üzerine)


Deneme makyajlarını yaparken bir hayli zorlandım. Önce Urban Decay far bazı üzerine yapayım dedim ancak sürdüğüm bütün far göz kapağımda durmak yerine toz halinde göz altlarıma indi. Bunun üzerine şurada tanıttığım Too Faced Shadow Insurance Glitter Glue üzerine tekrar denedim. Sonuç daha iyiydi ancak yine de bana göre tatmin edici değildi. 

Deneme 1



Deneme 2



Ürün 9,95TL'lik çok ucuz fiyata sahip.. Farlar biraz kaliteli olsa muhteşem bir ürün olabilirdi ancak ben maalesef aradığımı bulamadım. Yine de denemek isterseniz Gratis'lerde bulabilirsiniz.



8 yorum :

  1. Bana sorsalar, Essence markasinin nesini öneriyorsun diye, direkt söyle cevap verirdim: "Farlari haric her sey!"

    :-)
    Farlari gercekten bir kabus. Her ay bir-iki tane limited edition cikariyorlar (sanirim bu LE'ler TR'ye gelmeyecek), o koleksiyonlardaki arlar muhtesem oluyor her zaman, ama standart farlari gercekten igrenc. Cok tuhaflar ve dedigin gibi cok tozutuyorlar. Cocuk isi gibi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok kötüymüş. Bir de iki tane tekli farını almıştım ama daha denemedim. Umarım onlar daha iyidir. Burada fırınlanmış terracotta tarzı bir serilerini gördüm. Koleksiyondan kastın o mu?

      Sil
  2. Sayende almamak gerektiğini öğrenmiş olduk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe.. çok pahalı değil ama bana yine de para kaybı gibi geldi

      Sil
  3. turkuazlı olan makyaj harika :)

    YanıtlaSil
  4. bende de diger renginden var, aldıgım gibi duruyor oyle, begenmedim..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...