9 Nisan 2012 Pazartesi

MAC Chen Man Ürünlerim

Mart ayında MAC'in çıkardığı koleksiyonlardan Chen Man, belki Vera ve Shop MAC, Cook MAC kadar dikkat çekmemiş olabilir ancak mercan tonlarındaki Force of Love ruju oldukça rağbet görmüştü. Ben Shop MAC, Cook MAC'ten mercan tonlarındaki Watch Me Simmer'ı aldığımdan bu koleksiyondan ruj almadım ve tercihimi sadece Love Cycle Mineralize ikili farı almaktan yana kullandım. Bunun yanında bu koleksiyondan tekrar çıkan Play It Proper Beauty Powder'ı Stylishly Yours koleksiyonundan almıştım, bu vesileyle blogda tanıtmış oluyorum.


Love Cycle, özel Chen Man ambalajı ile geldi ancak bu ambalaj Shop MAC, Cook MAC'ta olduğu gibi sadece bir dış kartondan ibaretti. İçinde normal, siyah MAC ambalajı vardı.

Sol: Play It Proper Beauty Powder, Sağ: Love Cycle Mineralize ikili far

Açıkçası MAC Beauty Powder'lara bayıldığımı pek söyleyemeyeceğim. Bu ürün benim ilk aldığım Beauty Powder'dı. Bundan sonra belki severim diye bir tane daha aldım ama onu da sevemedim. (Yazısını burada bulabilirsiniz.) Daha çok allık veya aydınlatıcı olarak kullanabileceğimi düşünmüştüm ama bu iş için biraz zayıf kaldığını söylemek zorundayım. Belki de tüm yüz için kullanılıyordur ama öyleyse de bana hitap eden bir ürün değil.. Play It Proper çok açık, uçuk, sedefli bir pembe diyebilirim. Pek renk vermiyor, sadece hafif sedefli bir görüntü sağlıyor.

Play It Proper Beauty Powder

Play It Proper yanakta (görüldüğü gibi pek seçilemiyor, sadece belli belirsiz bir sedefli görüntüsü var)

Bu koleksiyondan aldığım tek ürün olan Love Cycle, bir tarafında açık mavi, lacivert, minik miktarlarda başka mavi tonlar, lila içeren bir karışım, diğer tarafında lacivert bulunan, renkler "Ying Yang" şeklinde ayrılmış bir Mineralize ikili far.. Bu far daha önce bir koleksiyondan farklı isimle ve "Ying Yang" şekli olmadan çıkmış sanıyorum ama şimdi hangisiydi unuttum. Kısaca eski bir MAC müşterisiyseniz elinizde bu farın olma şansı var. İki rengin de pigmentasyonları iyi, Pixie Epoxy üzerine kullanıldıklarında daha canlı ve daha metalik hale geliyorlar ama son zamanlarda çıkan çoğu Mineralize farın aksine kuru kullanılınca da gayet iyi sonuç elde ediliyor.


Swatchlar (ilk resim flaşsız, ikincisi flaşlı)
(Soldan sağa: Play It Proper Beauty Powder, Love Cycle açık mavi bölümü (kuru), Love Cycle açık mavi bölümü (Pixie Epoxy üzerine), Love Cycle lacivert bölümü (kuru), Love Cycle lacivert bölümü (Pixie Epoxy üzerine)



Gözde Love Cycle (Pixie Epoxy üzerine kullandım)


Farın fiyatı biraz pahalı: 76TL.. Beauty Powder'ı daha önceden aldığım için şu an kaç TL'ye satılıyor bilemiyorum. Sonuç olarak farı beğendim, sevdim ancak artık bana hitap eden ürünler olmadığından Beauty Powder'lardan uzak durma kararı almış bulunuyorum  :D 

8 yorum :

  1. far güzelmiş canım, güle güle kullan. belki satarsın sonra aydınlatıcıyı.

    YanıtlaSil
  2. far güzelmiş ama pahalıymışş :S

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan, far çok yakışmış sana :)

    YanıtlaSil
  4. cansuuuu lens101'de mehşur olmuşsun :)

    http://www.lens101.com/color-contact-lenses/76910-who-knows-about-new-solotica-color-icemint-coming-out.html

    she's hot falan demişler :))))

    belki kendin yükledin fotografını bilemem ama bilmiyorsan da ispitleyeyim dedim. cool!

    YanıtlaSil
  5. görüntüsü güzel ama hiçbirşey belli olmamış belki hafif günlük bir aydınlatıcı görevini görür;)

    YanıtlaSil
  6. göz makyajı her zaman ki gibi harika olmuş, ne güzel mavi farlar sana çok yakışıyor ben pek kullanamıyorum ve birde herkese yakışmıyor da sanırım doğru tonu bulmakla da alakalı :) hepsini güle güle kullan Cansu'cum :)

    YanıtlaSil
  7. farı çok güzel uygulamışsın canım :) zaten bunları görünce birden sen aklıma geldin ışıltılı şeyleri sana çok yakıştırıyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Yorumlarınız için çok teşekkürler..

    aynadakikedi, satmayı düşünüyorum zaten, önce satış sitesini güncellemem gerekiyor.

    Adsız, o linki daha önce görmüştüm. :) Ama she's hot diye başka forumdaki bir kıza yazmışlar. :D

    Mavi biraz riskli, zaten lenssizken siyah göze pek olmuyor ama lenslerle iyi gidiyor.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...