4 Mayıs 2010 Salı

Günün lensleri ve günün makyajı

Bugün Solotica Natural Colors Esmeralda'larımı taktım ve doğal bir makyaj yaptım. Bu vesileyle Esmeralda'ların neye benzediğini de görmüş oluyorsunuz. Bu resimlerin hepsi flaşsız ve gün ışığında yada gündüz oda ışığında çekilmiştir. :)

Solotica Natural Colors Esmeralda

Solotica Natural Colors Esmeralda


Solotica Natural Colors Esmeralda

Makyajda kullandıklarım:

Ten:
Smashbox Correcting Primer (Apricot rengi olan, aldığım Smashbox'ların yanında sample olarak gönderilmişti, bugün ilk kez kullandım ve çok memnun kaldım. İlk işim tam boyunu almak olacak.)
Oriflame Giordani Gold Rejuvenation Fondöten
Göz altlarına Cecile kapatıcı (Beyaz kalem ambalajda olan)
Sivilceler ve ağız kenarındaki damar çatlakları üzerinde Maybelline Affinitone kapatıcı
Oriflame Giordani mineral pudra
Scandal allık (Ucuzcu malı, nosunu bilmiyorum, Terracotta tarzı, hafif ışıltı ve az renk veren bir şey)

Göz:
Burada swatchladığım farlardan kahverengi olanı. (Most Beauty markalı bu ucuzcu malı farlar çok güzel renk veriyorlar, o nedenle bu sabah gittim aynı markanın 11 farını daha aldım.)
Golden Rose likit fırçalı eyeliner
Oriflame 500% Volume rimel
Body Shop kaş seti

Dudak:
Smashbox ruj "Distortion"

33 yorum :

  1. off zevzeq süper duruyor esmeraldalar.ben quartzo aldım daha önce ama ölü gibi durdu bende esmeradayla kıyaslarsan hangisi daha doğaldır sence ?

    YanıtlaSil
  2. Quartzo bende de ölü gibi duruyor maalesef. İkisine kıyasla Esmeralda daha doğal derim.

    YanıtlaSil
  3. ten makyajın süper duruyor öncelikle onu söylemek istiyorumm! oriflame a tekrardan sempati duymamı sağladın diyebilirim.
    Ayrıca cecile concealer ı çoook yıllar önce almıştım bir yerden ve inanılmaz memnun kalmıştım,sonra da kaybettim ve bir daha bulamadm,aldıgım yeri de unuttum..Acaba nerden bulabiliriz cecile markasını?

    YanıtlaSil
  4. Çok sağol Neslihan. Oriflame'dan iyi şeyler çıkabiliyor ama ucuz ürünlerinden uzak durmak gerek, Urban Shield diye bir fondötenini kullandım mesela, resmen suydu bir işe yaramıyordu. Giordaniler güzel ama daha pahalı.

    Cecile kapatıcıyı ben Beyoğlu'ndaki Erkul Kozmetik'ten aldım ama ilk Kadıköy'de Odak Parfümeri'de görmüştüm. Rıhtım'dan Boğaya giden yolda bu parfümeri.

    YanıtlaSil
  5. Makyaj süper, esmeralda süper, Süpersinn!

    YanıtlaSil
  6. Çok sağol canım. Alt göz kapağıma da biraz liner çeksem daha iyi olacakmış, bir dahaki sefere artık. :)

    YanıtlaSil
  7. merhaba cansu hanım ya bana geo lensleri nasıl alacağım konusunda bilgi verirmisiniz..??çok acilde ha buarada resimler çok doğal ve güzel:)

    YanıtlaSil
  8. merhaba cansu hanım fotoğrafta çok doğal ve güzelsiniz.ya benim öğrenmek istediğim acilbir şekilde geo lensleri nerden alabilirim yardımcı olun lütfen?

    YanıtlaSil
  9. Selam, bu konuda http://zewzeq.blogspot.com/2010/07/circle-lensler-nereden-alnr.html adresinde bilgi vermiştim.

    YanıtlaSil
  10. evet cansu hanım ama honeycolor diye bir siteye girdim kayıt oldum olmuyor ya çok acil geo lenslerden lazım nasıl alacağım yardım lütfen?bekliyorum?:(

    YanıtlaSil
  11. Siteye üye olurken verdiğiniz email adresinize bir konfirmasyon emaili gelecek. Gelen emaildeki linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırdığınızda hesabınız aktif olur. Kopyalamak için linke mausun sağ tuşuyla tıklayıp kısayolu kopyala demeniz gerek.

    YanıtlaSil
  12. evet denedim ama olmadı nasıl alıcam istediğim lensi bilmiyorum bir arkadaşım sizi önerdi iyikide önermiş ilk kez birisi yardımcı olmaya çalışıyor:) ya gerçekten başka bir şekilde satın alamazmıyım acaba nasıl olcak hiç bilmiyorum arkadaşımın lensini yırttım yanlışlıkla aynısını bulmak zorundayım ve zor durumdayım:(

    YanıtlaSil
  13. Pinky Paradise'ı deneyin. Orası da iyidir. daha önce bir arkadaşımıza aldım ve çabuk gönderdiler.

    YanıtlaSil
  14. cansu hanım birşey rica etsem ben ne yapsam olmuyor yani belkide internetten anlamıyorum size yazana kadar bile çok zaman harcıyorum bana daha başka nasıl yardımcı olabilirsiniz yani şunu şunu yap hülya şukadar yatır sana göndersinler sizden iyi kimse bilemez şuan lütfen:(((

    YanıtlaSil
  15. daha önceki iletim sanırım gelmedi çünkü ben bu bilgisayardan anlamıyorum onuda denedim olmuyor ya cansu hanım siz bilirsiniz nasıl alıcam nasıl para yatırcam nasıl sipariş vericem lütfen bi yardımcı olun gerçekten çok sevinirim ya zor durumdayım sizden iyi şuan kimse bilemez ya:(

    YanıtlaSil
  16. İletiler gözetimimden geçip yayınlandığı için hemen görünmüyor. Bana hangi lensi istediğinizi yazar ve e-mailime gönderirseniz yardımcı olup olamayacağıma bakabilirim.

    YanıtlaSil
  17. Merhaba,bende neo gray lensten ıstıyorum ama guvenemıyorum ya sorun cıkarsa daha once netten hıc alısverıs yapmadım pinky paradıse ve honey colorda sorun cıkmaz degılmı?teşekkurler

    YanıtlaSil
  18. İkisinden de alışverişim oldu ve sorun çıkmadı. Sadece pinkyparadise daha hızlı gönderiyor.

    YanıtlaSil
  19. ya 50tl lik lensler nasıl ki cok mu kötü.s

    YanıtlaSil
  20. Ucuz Uzak Doğu lensleri kalite açısından kötü değil. Özellikle Neo'larla gözlerim çok rahat etti. Rahatsızlık, batma vs. olmadı.

    YanıtlaSil
  21. tam da lens almayı kafaya taktığım bu dönemde bu blogu görmem süper oldu...gerçekten de çok başarılı bir blog...
    soloticalar gerçekten de çok doğal duruyor nette gezdiğimde lenscim diye bir site buldum solotica satıyorlar daha önceden bu siteden alışveriş yaptın mı ya da güvenirliği hakkında bir bilgin var mı

    YanıtlaSil
  22. pinkparaside sıtesınden ıstedgımız lenslerı kendı adımıza getırteblıomuyuz. kargo ucretı ne kadar ve kaç gunde gelıo cvplarsanız sevınırım ...

    YanıtlaSil
  23. Adsız, çok teşekkürler. lenscim.net sen söyleyince girip baktım. Daha önce hiç duymamıştım. Yeni bir site olabilir. Siteleri bana düzgün göründü ama daha önce alışveriş yapmadığımdan bir şey diyemem.

    Pinkyparadise'tan kendi adınıza söyleyebilisiniz. İlk lense 5, sonraki lense 1,5$ gönderim ücreti alıyorlar. Kayıtlı posta ile gönderiyorlar.

    YanıtlaSil
  24. lensleriniz çok yakışmış öncelikle..ben esmeralda ve Quartzo arasında kaldım sizce hangisini takınca daha az göze çarpar

    YanıtlaSil
  25. ben Quartzo ve esmeralda arasında kaldım ve daha koyu bi renk istiyorum daha doğrusu çok belli olmayanı sizce hangisi???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her iki lenste oldukça belirgindir ve pek koyu değildir. Belli belirsiz orta/koyu yeşil bir renk için Natural Colors Mel öneririm.

      Sil
    2. çok teşekkür ederim peki esmeralda takınca lens olduğu çok belli oluyor mu?

      Sil
    3. Yakından bakınca belli oluyor. Bir de yoğun boyamalı olduğu için yandan bakıldığında bombeli durabiliyor.

      Sil
  26. Biiirsürü renkli lens yazını okudum. Ne çok yakışmış hepsi^^ Bu hele! Tam istediğim gibi oldukça doğal durmuş. Türkiye'de online ulaşabileceğim en doğal duran ela veya yeşil renkli lensler için hangi markayı önerirsin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'de satılan lenslerden yeşil için Amazon Colours yeşil diyebilirim. Ela olarak Rainbow Fantasy Hazel olabilir. Freshlook Pure Hazel rengi de fena değil.

      Sil
    2. Çok teşekkürler pure hazel aldım diğerlerini de denicem;)

      Sil
  27. ÇOK YAKIŞMIŞ BAYILDIM YAAAAA AMA BU LENSİN KORE MALINI KAKALARLAR DİYE ALAMADIM ORİJİNAL NASIL BULABİLİRİM TÜRKÇE SİTEDEN İMKANSIZ MI KANDIRILIRSAM KORE MALIYLA NASIL ANLARIM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Distribütöründen alabilirsiniz. solotica.com.tr

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...