22 Mayıs 2010 Cumartesi

Yeni ürünlerim


Bugün evime en yakın alışveriş merkezlerinden biri olan Altunizade Capitol alışveriş merkezindeydim. Kendime de 100tl'lik limit koydum, bu ay çok fazla EBay alışverişi yaptığımdan daha fazlasına ekonomim el vermiyordu. Gitmemdeki asıl amaç Watson's ve Maybelline Color Sensational rujlardaki %20 indirimiydi. Bir de broşürlerinde Pastel'in Magic Gloss diye ilginç bir ürününü görmüştüm, denemeden edemezdim. Doğrusu indirimsiz fiyatına kesinlikle Maybelline ruj almam. Kim bir Maybelline ruja 19tl verir? Aynı ruj Amerika'da 6-6,5$.. Hatta EBay'de daha ucuz. El insaf. Zaten bu fiyata bile almazdım ya, hin Maybelline her ülkeye farklı renk skalası koymuş. Burada beğendiğiniz bir rengi EBay'den alamıyorsunuz çünkü yok. Bu arada Amerika'dan da bu rujun 4 rengini söyledim, onlar da Türkiye'de olmayan renkler, yani beni izlemeye devam edin. ;)

Alışverişim sadece Watson's ile kalmadı. Mango'yu görünce dayanamayıp girdim. Tabi ki sezon yeni başladığı için fiyatlar yüksekti, çok güzel şeyler gördüm, ancak alamadım. Gelecek aya bir kıyafet alışverişine çıkmayı düşünüyorum, bayağı kilo verdim ve ödülü hakettim. Mango'dan eli boş çıkmadım, hiç aklımda yokken bir çanta aldım. Omuz çantalarını taşıyamıyorum, çapraz takılan çantalar çok daha güvenli geliyor ancak bir türlü güzel modeller bulamıyorum, hep spor modeller var. Mango'da güzel günlük bir model buldum, klasik kumaş spor çantalardan da değil üstelik. Geçen sefer de Mango'dan çok şık bir model bulmuştum. Bundan sonra çanta alışverişinde ilk bakacağım yer olacak.

Watson's'dan aldıklarım:

Watsons alışverişi

En solda tüpte gördüğünüz Pastel Magic Gloss. Enteresan bir ürün, gloss'un kendisi renksiz ama dudağınıza sürüyorsunuz, biraz bekliyorsunuz ve kişiye özel renk alıyor, yani her dudakta farklı bir pembeye dönüyor. Gerçekten de bir süre sonra dudağımda renk değiştirdi, sileyim dedim ve renksiz sürdüğüm gloss mendilde hafif bir pembe renkle birlikte çıktı. Enteresan..

Çıplak dudağım

Pastel Magic Gloss

Magic Gloss

 Pastel Magic Gloss

Color Sensational rujlar

Maybelline Color Sensational
 Sol: 146 Metallic Rose Sağ: 422 Coral Tonic

 Metallic Rose

Maybelline Color Sensational Metallic Rose

 Coral Tonic

Maybelline Color Sensational Coral Tonic

Mango çantam

Mango çanta

6 yorum :

  1. aldiklarini güle güle kullan canim.. Bu pastelin glossu oldukca ho$uma gitti :D bende nasil bir renk cikar acaba:D

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol canım.. Herkeste ayrı pembe oluyormuş, bende merak ettim, teyzeme sürdüreceğim birde.. Bakalım nasıl bir pembe olacak. :)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan aldıklarınıipastelin o glossunu bu gece watsons katalogunda okudum da bana biraz atıyorlar gibi geldi:)))

    YanıtlaSil
  4. Haha bilmiyorum ama dudağımda renk değiştirdiğine şahit oldum, herkese ayrı renk olup olmadığını bilmiyorum, Watsons'ın da kendi ürünü varmış buna benzer ama o stik şeklindeymiş. Ona da bakmak lazım bir ara..

    YanıtlaSil
  5. magic gloss'tan ben de almıştım.watsons'ta indirimdeydi.yanlış hatırlamıyorsam 8.90'a aLmıştım.aynı şeylerei ben de yaşadım.dudağımda kendi rengini aldı ve silince de ıslak mendilde pembelik var.hoş bi ürün.indirime girince yine almayı düşünüyorum..
    bu arada çantanı da cok beğendim.fiyatını sorsam kabalık etmiş olur muyum?
    aldıklarını güle güle kullan canım.. :))

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler, daha güzelleri senin olsun. :) Rica ederim ne kabalığı? Çantanın fiyatını net hatırlamıyorum ama 30 küsür bir şeydi sanırım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...