17 Mayıs 2010 Pazartesi

Hafta sonu makyajlarım


Hafta sonu yaptığım iki makyaj:

Cumartesi

Göz Makyajı

Göz Makyajı

Makyaj
Göz: L'Oreal HIP pigment "Striving" - L'Oreal HIP jel eyeliner "Black" (üst göz kapağı), L'Oreal HIP jel eyeliner "Teal" (alt göz kapağı) - Maybelline Colossal rimel Dudak: L'Oreal Glam Shine 6H "Always Pink" Lens: Solotica Natural Colors "Icemint"

Pazar

Göz Makyajı
Göz Makyajı
Göz: L'Oreal HIP ikili göz farı "Retro", L'Oreal HIP jel eyeliner "Midnight Blue", Oriflame Lash Extreme rimel "Blue" Lens: Rainbow Fantasy Line "Light Blue"

L'Oreal HIP ikili farları çok seviyorum. L'Oreal farlarını normalde pek sevmem çünkü zor renk verirler ama bunlar farklı, gayet güzel renk veriyorlar ve çok güzel renk kombinasyonları mevcut. Gelecek hafta sonu da HIP'lerin swatchlarını yapmayı düşünüyorum. Bu farları da EBay'den aldım, maalesef HIP serisi Türkiye'ye hiç gelmedi. :(

3 yorum :

  1. icemint ve o makyaj muhteşemmm

    YanıtlaSil
  2. icemint ve saç rengi harika! sanırım bu saç renginle hep mavi tonlu lensler takıyorsun, çok gotik duruyor ve cok çekici :)
    bu arada takma kirpik mi takıyorsun uçları nasıl uzun uzun öylee,hepsi senınse maşallahhh:)

    YanıtlaSil
  3. Çok sağolun. Takma değiller, rimelle biraz daha uzuyorlar tabi. Takma kirpik takmayı çok denedim ama beceremedim, hala çekmecemde duruyorlar ve kullanamıyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...