8 Mayıs 2010 Cumartesi

Neo Glamour Blue - Circle lens


Circle lensler Uzak Doğu'da (çoğunlukla Kore'de) üretilen, genel olarak gözlerin daha büyük görünmesini sağlayan lenslerdir. Genelde boyama alanları büyük ve pupil boşluğu geniştir. Aralarında normal büyüklükte lensler de vardır ancak Uzak Doğu'da üretilenlere genel olarak Circle lens deniyor. Circle lens için pek çok marka var. En yaygın satılanları Geo, G&G, Dueba, EOS ve Neo'dur. İrili ufaklı daha pek çok marka da vardır. Pek çok renk ve çeşitte lens bulmanız mümkündür. (Pembe lens bile gördüm) Circle lens diye Google'da aratırsanız pek çok resim ve detaya ulaşmanız mümkün. Lens koleksiyonumda pek çok circle lens var ancak resimlerini şu ana kadar hiç çekmemiştim. O yüzden Neo Glamour Blue ile başlıyorum. Bu lensleri buradan aldım. Çabuk gönderdiler, yani siteyi tavsiye ederim.

Resimler (Flaşsız)
Neo Glamour Blue

Neo Glamour Blue

Neo Glamour Blue

Neo Glamour Blue

Neo Glamour Blue

29 yorum :

  1. Cansucum çok değişik güzel olmus bunlar güle güle kullan.. Sana bi soru soracağım Hidrocharme İce'lar resimdeki gibi mavi mi duruyor yoksa griye mi kaçıyo rengi? Hidrocharme ice ve charme grafiti arasında kararsızım nişanlım izin verirse tabi bu ıkısinden birini istıyorum.. :) :)

    YanıtlaSil
  2. Hidrocharme'ların rengi griye kaçıyor.Sadece bazı ışıklarda mavimsi duruyor, onun dışında hep gri görünüyor.

    YanıtlaSil
  3. Cansu merhaba lensler hakkında oldukça bilgiye sahip olduğunu biliyorum ben neo glamour grey veya b&l green ocean almayı düşünüyorum b&l biraz rahatsız ve damarlı neo glamour greyi nasıl alabilirim yada sen hangisini tavsiye edersin bide bana msnni verirmisin lüüüüüüütfeeen...Blogunu severek beğenerek ve heyecanla takip ediyorum cansu bugün ne ekledi ne yaptı diye ;) ....

    YanıtlaSil
  4. Çok sağol, umarım blogumla yardımcı olabiliyorumdur. :) Neo Glamour bence B&L'lerden çok daha doğal ve rahat bir lens. Saatlerce gözümde kalsa da hiç hissetmiyorum. Circle lens ile ilgili bir yazı hazırlamayı düşünüyorum. Alışveriş yaptığım siteleri de ekleyeceğim. Glamour blueları www.honeycolor.com sitesinden aldım. Memnun kaldığım bir site oldu, çabuk gönderdiler.

    Sağdaki email adresinden bana her zaman ulaşabilirsin. :)

    YanıtlaSil
  5. O adresi ekledim ama hiç online değil ki cansu ??

    YanıtlaSil
  6. MSN adresim değil, e-mail adresimdi sağda görünen. MSN kullanmıyorum zaten, Gmail messenger ile ulaşabilirsin.

    YanıtlaSil
  7. acaba hipermetrop için de circle lens bulmamız mümkün mü?

    YanıtlaSil
  8. Diğer markalardan emin değilim ama Geo'nun hipermetrop için lens üretimi olduğunu biliyorum ama hazır stok satan siteler satmıyor sanırım ama preorder ile çalışan sitelerde var.

    YanıtlaSil
  9. Canım ne yalan söyleyeyim aşırı yapay ve sana pek yakışmamış. Ben lensim diyor resmen. Soloticaları sana çok yakıştırıyorum. Mavi tonlarını çok güzel taşıyorsun ki bu çok riskli bir renktir.Ama bunları öylesine değişiklik olsun diye aldım dersen yakışmış güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  10. Sağol yorumun için. Arada takıyorum zaten ama seviyorum bu lensleri.. Çok yakına gelmedikçe çok lens gibi durmuyor.

    YanıtlaSil
  11. Cansu canım çok güzelsin.Benim gözlerimde astigmat var ama normal 3 aylık lenslerden almıştım arada kullanmak için gözlerim kahverengi haleli yeşil lensti kullandığım herkes çok yakıştırıyordu.Fakat benim merak ettiğim lensi taktığımda gözbebeği çevresinde kendi göz rengim gözüküyor sanırım gözbebeğinin hareketi için o kısım renksiz.Bu bütün lenslerde böylemi onu öğrenmek istiyorum doğala yakın olsun istiyorum tavsiye edebileceğin var mı?Şimdiden teşekkürler güzel yüzün her daim gülsün...

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkür ederim. :) Tüm renkli lenslerde bir şekilde ortadan, gözbebeği çevresinden kendi göz rengimiz görünür. Ortadaki renksiz kısım çok küçük yapılırsa yada hiç yapılmazsa gözbebeğimizi perdeleyip görüşümüzü engeller, bu nedenle lens üreticileri ortadaki boşluğu görüşü engellemeyecek büyüklükte tasarlar. Kimi lenslerde orta boşluk daha küçük olabiliyor. Mesela Bausch & Lomb Natural Look'larda orta boşluk diğer markalara göre küçüktür.

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar,

    Bu blogu kuzenim sayesinde okuma firsati buldum. Circle Lenslerin bu derece yaygin oldugunu gormek beni sasirtti. Uzun lafin kisasi, sitemizi ziyaret etmenizi oneririm arkadaslar. California merkezli, 24 saat musteri servisi destekli, guvenli bir sekilde alisveris yapabileceginiz, en azindan tanidik bir site. GEO'nun yetkili distributoruyuz ve tum urunler authenticity stickerlari ve bedava lens kabi ( kutusu? ) ile geliyor.
    www.perfectcirclelens.com
    ilgilenenlere indirim kuponlari gonderebilirim. kuponlar icin lutfen site uzerinden turkce ya da ingilizce bize mesaj atiniz.
    Alisveris yapmaniz gerekli degil, circle lens ile ilgili sormak istediginiz her soruyu yanitlamaya haziriz! cok yakin zamanda yeni urunlerimiz gelecek. bunlar icinde Pink circle lens de mevcut..

    Tesekkurler..

    YanıtlaSil
  14. bluesman, çok teşekkürler. Siteyi kesinlikle inceleyeceğim. Bu aralar yeni lens siparişi vermek istiyorum zaten.

    YanıtlaSil
  15. cansu hanım geo lensleri nasıl alabilirim çok acil lütfen yardım edin?

    YanıtlaSil
  16. Hulya hanim, GEO lensleri sitemizden temin edebilirsiniz. www.perfectcirclelens.com

    Cansu hanim, rica ederim.

    YanıtlaSil
  17. pinky paraside adında bı sıteden pek cok lens begendm. hatta karar bıle veremedım benım gozlerım bozuk suan mıyop. kendım getıttrcemde geo vs. bu lenslerı nasıl alabılırım bana yardımcı olurmusunuz smdıden tşk ..

    YanıtlaSil
  18. bu uzakdogu lensleri-KORE- ne kadar saglikli acaba
    birde gozde lens varken hangi goz yasi damlasi kullanilabilir ? tskler

    YanıtlaSil
  19. Bu lensler ne tür testlerden geçiriliyor bilmiyorum ama pek çok lensten daha rahatlar. Mesela pek çok lens maksimum 8-9 saatten sonra rahatsız etmeye başlarken bu lensleri sabah 9'dan gece 1'lere kadar sorunsuz kullanabiliyorum. Göz yaşı damlası olarak Tears Naturale kullanıyorum. Bir kutu içinde tek kullanımlık ambalajlarda satılıyor bu damla.

    YanıtlaSil
  20. mrb bana circile lenslerden lazım cook begendim cok güüzel görünüyorlar nasıl alabilirim yardımcı olabilirmiisniz

    YanıtlaSil
  21. Adsız, honeycolor.com ve pinkyparadise.com'dan alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  22. bu lensler için özel solüsyon var mı yoksa elegance veya freshlook'un solüsyonlarını kullanırsak olur mu ? cevabınızı bir an önce bekliyorum..

    YanıtlaSil
  23. circle lensler için ayrı bir solüsyon var mı yoksa elegance veya freshlook'un solüsyonlarını kullansak olur mu ? cevabınızı bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu lensler için piyasadaki herhangi bir solüsyon kullanılabilir

      Sil
  24. merhaba, ben bu sayfayı daha bugün keşfettim gerçekten çok güzel *-* üstelik bir haftadır karar veremiyordum honeycolors'tan lens alma konusunda bunları görünce almaya karar verdim fakat bir şey rica edeceğim, adresi nasıl yazdığınız, bana bir örnek yazabilir misiniz? ona göre ben de kendi adresimi yazacağım. biliyorum çok saçma bir şey istiyorum ama tek korktuğum şey şu adres meselesi -.-

    YanıtlaSil
  25. Canım Maşallah gözlerine,çok begendim vermiş oldugun sitelerin hepsi paypal gönderimi,ve bundan muzdaripim:( Hesabıma olmuyor,kart numaramı yazsam da olsa ama malesef:(Ne yapabilirim!

    YanıtlaSil
  26. cansu pinkyparadise sitesi güvenli bir sitemi hiç alışveriş yaptınmı ?

    YanıtlaSil
  27. abla bn senin daha önce alışveriş yaptığın www.honeycolor.com dan lens alıcam geo markasının starmish black modelinde karar kıldım fakat gözlerim numaralı sitedeki numaralı seçeneklerde miyop yada hipermotrop seçeneği yoktu fakat sayılar - ile başlıyordu benim gözlerimin numarası 1 ve bn miyobum acaba oradaki -1.00 olan seçeneği seçsem net görebilirmiyim lütfen yardım et .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nur , satın alıcaksın da dolarla ödeme yapılıyor , eğer aldıysan bana nasıl aldığını söyler misin ? kargo bedeli en kadar ? lenslerin zararları var mı ? hangi ülkeden geliyorlar ? lütfen ban ayardımcı olun .

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...