5 Mayıs 2010 Çarşamba

Solotica Natural Colors Quartzo

Resmini yayınlamadığım tek Solotica lensim Quartzo kalmıştı. O nedenle bugün çektiğim resimleri taze taze bloguma koyuyorum. Quartzo iyi güzel de makyajsız çok soluk gösteren bir renk. Koyu renkte göz makyajsız bunları takmayı düşünemiyorum bile! O yüzden kendilerini bugün smokey makyajla kullandım. Makyajsız beni zombiye çeviriyor kendileri. Yine her zamanki gibi resimler flaşsız çekimdir. (Flaşlı çekimler lensleri olduklarından açık renkte gösterdiklerinden böyle resimleri koymayı tercih etmiyorum.)

Solotica Natural Colors Quartzo

Solotica Natural Colors Quartzo

Solotica Natural Colors Quartzo

Solotica Natural Colors Quartzo

Bugünkü makyajımdaki ten makyajını yazmayacağım, zira hep aynı şeyleri kullanıyorum. Göz makyajında Most Beauty koyu gri far, Lancome Kohl Waterproof siyah kalem, Oriflame Colourfull ruj Seductive Nude ve Colleen parlatıcı kullandım.

12 yorum :

  1. Hidrocharme İce veya graffiti lenslerin varsa canımcım benım için eklermısın? çok merak edıyorum onlarıda..

    YanıtlaSil
  2. http://zewzeq.blogspot.com/search/label/Hidrocharme adresinde Hidrocharme Ice resimlerim var. Hidrocharme Grafite yok bende maalesef.

    YanıtlaSil
  3. lens bahane göz makyajı şahane cansu :) çok güzel yapmışsınimakyajda çok yakışmış

    YanıtlaSil
  4. Kullandığın solüsyonun adı nedir? Quartzolarımı solüsyona batırdım batıralı sol göz kapağım lensi tutuyor zewzeq.. :( öff..

    YanıtlaSil
  5. Solüsyonumu sürekli değiştiriyorum. Kullandığım solüsyonlar arasında bariz bir fark görmedim. Göz kapağının lensi tutması sorunu bende de oluyor ama 8-9 saatlik kullanımdan sonra oluyor. Solüsyondan sonra olması enteresan..

    YanıtlaSil
  6. quartzolar ve tüm lensler yeni seride farklıymış :(
    quartzonun en son çıkanlarından elinde var mı canım ptesi almayı düşünüyorum da bir fikir edineyim.Yardımcı olursan çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  7. Yeni serilerin farklı olduğunu biliyorum ama Quartzo ve diğer opakların farklı olduğunu bilmiyordum. Benimkiler eski seriden. Yenileri nasıl bilmiyorum maalesef..

    YanıtlaSil
  8. Yeşili neredeyse hiç yokmuş ve okuduğum yorumlar kadarıyla nettekiler topazionun eski haliyle birebir aynı olduğundan bahsetmişler. Eee quartzolar topazio olduysa topaziolar neye benzedi ben onu merak ediyorum... :S

    YanıtlaSil
  9. Enteresan.. Daha önce bunu hiç duymadım. Lensaholics'te de bundan bahseden olmamış ama böyle bir şey varsa bende merak ettim.

    YanıtlaSil
  10. Artık gri-maviler doğru...

    YanıtlaSil
  11. slm cnm yenı serı quartzolarının gözdekı duruşunu ekleyebılırmısın lütfen sipariş edcemde acıl görmem lazım..ve mavımı acaba

    YanıtlaSil
  12. Yeni seri Quartzo almadım. Çok sevdiğim bir lens olmadığından sanırım yenisini almayacağım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...