19 Haziran 2015 Cuma

Golden Rose Carnival Ojeler 22 ve 26


Yine bir oje yazısıyla karşınızdayım. Bugünkü yazımda Golden Rose'un mat pullu Carnival oje serisinden 22 ve 26 numaraları göstermek istiyorum. Yanılmıyorsam bu ojeler seriye en son eklenenlerden..

No.22, içinde mat pastel sarı, turuncu, beyaz altıgen, turuncu mini şerit ve iri beyaz çiçek pullar bulunan şeffaf bir oje.. Çiçekler dışındaki pulları fırçaya almada sorun oluyor ama çiçekleri yakalamak biraz zor. Ben şişeyi başaşağı çevirip bekleterek çiçeklerin fırçaya gelmesini sağladım. Pulları da eşit dağılmaları için tırnağa nokta nokta hareketlerle yerleştirmek gerekiyor. Çiçek pullar büyük olduklarından uçları biraz havada kalıyor. İki kat üst cila sürmeme rağmen bu nedenle manikürüm pürüzsüz olmadı. Aşağıda daha önce burada gösterdiğim LVX Lemondrop üzerine sürülmüş ve iki kat üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Golden Rose Carnival 22

Golden Rose Carnival 22

Golden Rose Carnival 22

Golden Rose Carnival 22

No.26 ise pastel yeşil altıgen/mini şerit, mor kare ve büyük beyaz çiçek pullar içeren şeffaf bir oje. Bu ojenin de güzel resimlerini çekmiştim ancak yanlışlıkla bilgisayarımdan silmişim. O yüzden maalesef tek ve çok iyi kalitede olmayan bir fotoğrafı var. Yapısı hakkında yukarıda yazdıklarıma ekleyeceğim bir şey yok. Aşağıda daha önce burada gösterdiğim Golden Rose WOW 29 üzerine sürülmüş ve iki kat üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Golden Rose Carnival 26

Golden Rose Carnival 26

Bazı handikapları da olsa ben bu ojeleri çok enteresan buldum. Çiçek pullar vb. şeyleri indie ojelerde sıklıkla görüyorum ama Türk firmalarının ojelerinde görmeye alışık değilim. Fiyatları 6,5TL. Golden Rose online satış mağazasında veya satış noktalarında bulabilirsiniz.

Golden Rose Carnival serisi ojelerin diğer yazıları:

6 yorum :

  1. bende de var ama edense hiç kullanmamışım bunları :-(( kullanayım bari yeşil morun üzerinde çok güzel durmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seriyi çok seviyorum. Güle güle kullan sen de :)

      Sil
  2. Ben böyle "neşeli ojeleri" çok seviyorum ama pulları dağıtma konusunda sizin kadar sabırlı değilim. Bir de üstüne cila sürsem de gidiyorlar :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nokta nokta hareketlerle sürüyorum ben, gerçi çiçekleri fırçaya alabilmek için bayağı uğraştım.

      Sil
  3. Ben yazıyla ilgisiz bir şey soracağım. Ojeleri yatmadan 3-4 saat önce sürsem de yastık izi çıkıyor, hatta yatarken pürüzsüz olan ojeler sabah tırnaklanmış, sıyrılmış oluyor. Pastel'in quick dry solüsyonunu ve NK'nın blue diamond top coat'unu denedim ama işe yaramadı. Siz ne kullanıyorsunuz? Ojeleri kurutmak için ne yapmam lazım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben NK Express veya Golden Rose Quick Dry Top Coat kullanıyorum. Golden Rose biraz daha çabuk kurutuyor. Nk Express'in yapısı çok koyu değil ve kolay sürülüyor diye tercih ediyorum. Daha pahalı alternatif olarak Sally Hansen Quick Dry Top Coat'u da önerebilirim. O da hızlı kurutuyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...