23 Haziran 2015 Salı

Pastel Nude Ojeler 3


Daha önce Pastel Nude ojelerle ilgili iki yazı yazmış ve bu serinin 8 ojesini göstermiştim. Bu yazılardan sonra Nude serisinden üç oje daha aldım. Bu yazıda son aldıklarımı göstereceğim.

Beige, içinde az miktarda şeftalilik bulunduran bir bej rengine sahip. Serinin nispeten şeffaf ojelerinden. Üç katta bile tam kapatıcılık sağlamıyor ama daha fazlasını sürmek istemedim çünkü üç kattaki görüntüsü de fena değildi. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Pastel Nude Beige

Pastel Nude Beige

Pastel Nude Beige

Pastel Nude Beige

Mocha, içinde ince gümüş ışıltılar bulunan açık bir boz kahverengi. Serideki ender ışıltılı ojelerden ancak abartılı bir ışıltı durumu yok. Hafif sedefli bir görüntüsü var. Üç katta tam kapatıcılık elde edilebiliyor. Aşağıda üç kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Pastel Nude Mocha

Pastel Nude Mocha

Pastel Nude Mocha

Pastel Nude Mocha

Son olarak Buff, boz kahverengiye dönük bir gri. Mocha'dan daha koyu ve daha gri ağırlıklı. Ayrıca içinde ışıltıları yok. Nude serisinin yoğun yapılı ve oldukça pigmentli ojelerinden. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

Pastel Nude Buff

Pastel Nude Buff

Pastel Nude Buff

Pastel Nude Buff

Fiyatları 3TL civarı. Ben Gratis'ten almıştım ancak pek çok kozmetik mağazasında bulunabileceğine eminim.

Pastel Nude serisi ojelerin Bone, Camel, Caramel ve Grege renklerinin yazısı burada
Pastel Nude serisi ojelerin Bride, Blush, Princess ve Rose renklerinin yazısı burada

Sevgiler..
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...