17 Mayıs 2015 Pazar

Boxycharm Mart Kutusu


Boxycharm'a nasıl üye olduğumu ve Şubat kutusunu burada yazmıştım. Bu yazıda da Mart kutusunu göstermek istiyorum. Bu ayın teması "Lucky Charm".. Bakalım kutumdan neler çıkmış:

Boxycharm Mart 2015

Boxycharm Mart 2015

* Ofra göz kalemi Coffee Bean rengi  (tam boy)
* Tarte LipSurgence Charmed rengi  (tam boy)
* LVX oje Lemondrop rengi (tam boy)
* Previse Nutrify Skin Type 1-6 serum (tam boy)
* Oscar Blandi kuru şampuan (seyahat boyu)

Ofra göz kalemi ışıltılı, sıcak kahverengi olan Coffee Bean renginde geldi. 

Ofra Coffee Bean

Ofra Coffee Bean

Kalemin yapısını pek sevmedim. Pigmentasyonu çok iyi değil ama bir kaç katta yoğunlaştırılabiliyor. Sorun ise dağıtmaya kalkınca fazla dağılıp silinmesi. Ayrıca kalıcılığı çok kötü. Öğlene doğru alt göz kapağıma sürdüğüm kalem göz altlarıma doğru harekete geçmişti. Akşama doğru ise tamamen silindi.

Swatch

Ofra Coffee Bean

Gözde duruşu

Ofra Coffee Bean

Tarte LipSurgence daha önce denemediğim bir üründü. Bu yüzden kutumdan çıkmasına sevindim. Bu, jumbo kalem şeklinde bir dudak ürünü..

Tarte LipSurgence Charmed

Bana gelen Charmed rengi soğuk pembe bir renk.

Tarte LipSurgence Charmed

Bu ürün pek pigmentli değil. Yarı şeffaf bir yapısı var ancak rengi yoğunlaştırılabiliyor. Gloss gibi parlak bitişli ve çok az çizgilere doluyor. Dudakları güzel nemlendiriyor. Kalıcılığı çok iyi değil. Naneli bir kokusu var.

Swatch

Tarte LipSurgence Charmed

Dudakta duruşu

Tarte LipSurgence Charmed

Tarte LipSurgence Charmed

LVX oje, pastel sarı olan Lemondrop renginde geldi. Tam baharlık bir renk. 

LVX Lemondrop

Sarı ojelerden pek hoşlanmam ama bu rengin pastel etkileri hoşuma gitti. Yapısını sevdiğimi ise söyleyemeyeceğim. Sürerken eşit dağılmıyor. 3 katta bile bu düzensiz dağılım eşitlenmiyor. Aşağıda 3 kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

LVX Lemondrop

LVX Lemondrop

LVX Lemondrop

LVX Lemondrop

Previse Nutrify Skin Type 1-6 nemlendiriciden önce sürülüyormuş. Sanırım serum gibi bir ürün. Normalde pek serum kullanmam ama bunu deneyeceğim. Şimdilik kullanmadan yorum yapamıyorum.

Previse Nutrify

Son olarak Oscar Blandi kuru şampuan seyahat boyunda geldi. İlk izlenimlerim ise kokusu ve beyaz iz bırakmayan yapısı hoşuma gitti ama saçım kirliyken denediğimde sanki pek işe yaramıyormuş gibi geldi. Tekrar denemeyi düşünüyorum, bakalım fikrim değişecek mi..

Oscar Blandi kuru şampuan

Kutu içeriğini gösteren kartı çekmeyi unutmuşum ancak ürünlerin değeri toplamda 100$ civarı. Ayrıca Tarte'nin kendi sitesinden alışveriş için de %20 indirim kuponu çıktı. Bu kuponu kullanmadım ama yine de kesinlikle bu kutu için verdiğim 21$'a değdi. 

Önümüzdeki bir hafta tatilde olduğumda yazı olmayacak ama pek çok enteresan ürün inceleme yazısıyla geri döneceğim. Sevgiler..

2 yorum :

  1. güle güle kullan bu kutu daha güzelmiş. keşke ojenin ve kalemin yapısını sevse idin daha da iyi olurdu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son kutu daha da güzel, yazısını kısa zamanda yazacağım. Maalesef oje ve kalem hayal kırıklığına uğrattı. Üzerinde yazan fiyatlardan alsam çok üzülürdüm.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...