11 Mayıs 2014 Pazar

theBalm Balm Voyage ile Üç Makyaj


theBalm Balm Voyage palet yazımda ürünlerin yüzüme uygulanmış hallerini göstereceğimi yazmıştım. Bu yazıda size bu paletle yaptığım üç makyajı göstermek istiyorum.

İlk makyajımızda gözde naturel renkler kullandım. Gözün iç tarafında A3, ortasında D3, dış tarafında ve crease bölgesinde B4 bulunuyor. Ayrıca alt ve üst göz kapağında iyice dağıtılmış siyah kalem ve rimel var. Yanaklarda ve dudakta Second Officer kullandım. Böylece gözler naturel görünürken dudak ve yanaklar daha iddialı oldu.

Balm Voyage

Balm Voyage

Balm Voyage

Balm Voyage

İkinci makyajımızda gözlerde yine naturel renkler kullandım ama bu sefer hareket katmak için birazcık sarı ekledim. Bu makyajda gözün iç tarafında D2, ortasında D1, dış tarafa doğru A1, en dış tarafta ve crease bölgesinde C4 bulunuyor. Yine üst ve alt göz kapağında dağıtılmış siyah kalem ve rimel var. Yanaklarda ve dudakta ise bu sefer First Officer var.

Balm Voyage

Balm Voyage

Balm Voyage

Balm Voyage

Son makyajımız ise renkli bir makyaj. Bu makyajda gözün iç tarafında B2, ortasında A2, dış tarafında ve crease bölgesinin dışında C2 bulunuyor. Üst göz kapağında daha sonra tanıtımını yapacağım Oriflame The One eyeliner, alt göz kapağında siyah kalem ve rimel var. Yanak ve dudaklara Captain uyguladım.

Balm Voyage

Balm Voyage

Balm Voyage

Balm Voyage

Benim paletle çıkardığım ilk makyajlar böyle. Elbette yapılabilecek daha çok makyaj var ama ilk bunlar aklıma geldi. 

Balm Voyage paletiniz varsa daha çok hangi renkleri kullanıyorsunuz, hangi renkleri kombinliyorsunuz?

20 yorum :

  1. Cok hos olmuş hepsi :)) Bende de var bu palet ama ben daha kıyıp da alttaki allık-ruj kısmına dokunamadım. Ama senin yazını gördükten sonra karar verdim. Ben de deneyeceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Allık olarak kullanılmaları zor ama ruj olarak hiç fena değiller.

      Sil
  2. Kafayı yicem ya makyajların aşırı güzel!

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş makyajlar :) Özellikle ikinciye bayıldım. Örnek alırım bundan sonra :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. :) Beğendiğinize sevindim.

      Sil
  4. Keşke video çekseeeen o güzel makyajlarını nasıl yaptığını görsek <3 Renkli makyaj sevmediğim halde 3. makyaja bayıldım bayıldım bayıldımmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol :) Video çekmem için çok istek geliyor ama ben çekiniyorum, ne bileyim sanki video çekecek kadar iyi yapmıyormuşum gibi geliyor.

      Sil
    2. kusura bakmasın kimse ama nerden baksan 100 tane blog izliyorum hergün en başarılı makyajda ilk üçe çoook rahat girersin senle kıyaslanmayacak olanlar bile video çekiyor. göz makyajların bir harika ve ürün tanıtımların da öyle. kısaca harika bu bloggg :)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim. :) Bu yorumlar beni çok ama çok mutlu ediyor.

      Sil
  5. hepsi çok güzel ama özellikle 3. ye bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. En sonuncusunu çok beğendim ama galiba asla o kadar renkli bir göz makyajı yapabilecek kadar cesur olamam. Siyah eyeliner- rimel ikilisinden ötesi yok bende :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Baharda makyaja biraz renk katılabilir bence.. :)

      Sil
  7. Makyajlarına bayıldım! Kahverengi aşığı olduğumdan bir numarayı daha çok sevdim ben. İki numarada da dudaklarının rengini beğendim :)

    YanıtlaSil
  8. 1. 2.ye bayildimm!! Burdaki lensin hangisi bu arada cok yakismis

    YanıtlaSil
  9. Öncelikle merhaba :) Ben bloğunuzu biraz geç keşfettim sanırım bunu da lens için bilgi arayışında olurken farkettim zaten sizi ama benim için çok da iyi oldu açıkçası. Ben size aslında mailde attım ama geri dönmediniz belki de görmemiş olabilirsiniz diyerekten bir de buradan sormak istedim; gri kazaklı makyajınızdaki lensin markasını ve hangi renk olduğunu sizden çok rica etsem öğrenebilir miyim çünkü tam benim aradığım renk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Maalesef hem ev tadilatı hem de dedemin rahatsızlığı nedeniyle blogumla ilgilenemedim. Şu an Instagram ve bloga gelen yorumları cevaplandırmaya çalışıyorum. Bitince emaillere geçeceğim.

      Sorunuza gelince, gri kazaklı fotoğraftaki lensler G&G GBT Grey http://www.pinkyparadise.com/GBT-Grey-p/c14-gbtgry.htm adresinde bulabilirsiniz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...