6 Mayıs 2014 Salı

Essence Metal Glam 03 Frosted Apple Far


Gratis ziyaretlerimden birinde görüntüsüne bayılıp aldığım Essence Metal Glam farların 03 numaralı Frosted Apple rengini bu yazımda sizlerle paylaşmak istiyorum. Frosted Apple pembe renkli, altın ışıltılara sahip bir far. Ambalajında gerçekten göz alıcı görünüyor.

Essence Metal Glam

Essence Metal Glam Frosted Apple

Essence Metal Glam Frosted Apple

Daha önceki Essence far yazılarımı okuyanlar Essence'ın farlarını çok tutmadığımı bilirler. Yine de bu durum merakıma yenilip yeni farlarını denememe engel olamıyor. Bu farı da büyük beklentilerle almadım ancak beklediğimden daha iyi çıktı. 

Yukarıda gördüğünüz görünüm ve farın üzerindeki iri altın ışıltılar ilk kullanımda ortadan kalkıyor ve yerini daha ince ışıltılara bırakıyor. Yani o ilk gördüğünüzdeki enteresan görüntüsü kullandıkça ortadan kayboluyor.

Frosted Apple yapısını gerçekten beğendiğim bir far oldu. Pigmentasyonu iyi, krem/toz arası, yumuşacık bir yapıya sahip ve içindeki ışıltılara rağmen dökülme sorunu fazla değil. Yani eleştirebileceğim bir yanı yok. Renk olarak tek başına tüm göz kapağında kullanılabilir, ışıltılı bir pembe tanımlaması yapabilirim.

Farı swatchlarken Too Faced Glitter Glue tarzı bir far bazı üzerine daha iyi olacağını düşünmüştüm ancak normal far bazında da performansı gayet iyi çıktı. Sadece Glitter Glue üzerinde daha metalik duruyor.

Swatch
(Sol normal far bazı üzerine, sağ Too Faced Glitter Glue üzerine)

Essence Metal Glam Frosted Apple

Elbette bu farla bir de makyaj yaptım. Farı normal bir far bazı üzerine tüm göz kapağımda kullandım, siyah göz kalemi ve rimelle tamamladım. Bu görüntüyü gerçekten çok sevdim. Günlük, güzel bir makyaj oldu.

Essence Metal Glam Frosted Apple

Essence Metal Glam

Yanlış hatırlamıyorsam Metal Glam farlar 9TL civarı bir fiyata sahipti. Bu serinin başka renklerini de kısa zamanda edinmeyi planlıyorum.

Essence markasını Gratis ve Rossmann'larda bulabilirsiniz.

14 yorum :

  1. çok güzel renkmiş ben sanırım hiç görmedim bunu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel gerçekten. Kolay bulunuyor aslında, bazen standdaki farlar içinde her renk olmayabiliyor gerçi

      Sil
  2. Bunu her gördüğümde elim gidiyor ama niyeyse vazgeçiyorum.

    Ayrıca göz kapağında bu kadar pembe duracağını düşünmemiştim hiç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Far bazıyla uygulayınca bayağı pembe duruyor. :)

      Sil
  3. harika bir renk. sana da çok yakışmış :))

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar da güzel durmuş gözlerinde ambalajında bu kadar çekici gelmemişti :)

    YanıtlaSil
  5. Bende chocolate jewelery 05 rengi var, sizin gibi tek basina kullaniyorum ama creasede dagitinca o isiltisi kaybolup rengi de biraz degisip 2 farkli far kullanmisim gibi oluyor oldukca pratik. Tavsiye ederim. Pembe rengini de gratiste elimde swatchlamistim ama kipkirmizi durmustu, sizde bu kadar pembe gorunce sasirdim.
    Burcu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka renklerini de kesinlikle alacağım. 05'e de bakacağım mutlaka.. :) Hem göz kapağımda hem swatchta pespembe duruyor. Belki mağaza ışıkları yanıltıcı olabilir.

      Sil
  6. Çok şaşırdım böyle güzel durmasına. Ben turuncumsu bir rengini almıştım. Pigmentasyon sıfırdı, sadece sim veriyordu. Ben mi kullanmayı beceremedim diye düşünmeye başladım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkten renge farkediyor olabilir. Ben de pigmentasyonun fazla olmayacağını düşünmüştüm ama beni yanılttı. Henüz öbür renklerini alamadım. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...