23 Mayıs 2014 Cuma

MAC Alluring Aquatic Farları


MAC'in bir kaç hafta önce çıkan koleksiyonlarından biri olan Alluring Aquatic, üzerlerinde su damlacıkları olan metalik mavi renkli harika ambalajlara sahip ürünlerden oluşuyor. Açıkçası bir süredir MAC koleksiyonlarından pek bir şey almıyordum ancak bu koleksiyonda kendimi kaybettim. 4 far, 2 ruj, 1 lipglass, 1 allık ve 1 oje aldım. Aldıklarımı iki-üç gün içinde 4 yazı ile yorumlamayı düşünüyorum. İlk olarak farlarla başlıyorum.

MAC Alluring Aquatic

Bu koleksiyondan çıkan toplam 6 far var. Bunların hepsi Extra Dimension olarak adlandırılan likit/pudra arası yapıya sahip, ışıltılı, hatta metalik görünümlü farlar. Ambalajlarında harika bir görüntüleri var. Benim tercihlerim Silver Sun, Fathoms Deep, Legendary Lure ve Soul Serenade oldu.

MAC Alluring Aquatic Eyeshadows

Ambalajlardaki su damlacıkları harika görünüyor.. :) MAC'in en beğendiğim LE ambalajlarından biri diyebilirim.

MAC Alluring Aquatic Eyeshadows

MAC Alluring Aquatic Eyeshadows

Silver Sun
(Altın tonlara sahip, ışıltılı bir yeşil) 

MAC Silver Sun

Fathoms Deep
(Koyu, metalik grimsi mor)

MAC Fathoms Deep

Legendary Lure
(Koyu metalik yeşil)

MAC Legendary Lure

Soul Serenade
(Koyu gri tonlu metalik kahverengi)

MAC Soul Serenade

4 farın da yapısı yumuşacık ve pürüzsüz.. Sürümleri harika, kolayca karıştırılıyorlar. Işıltılı olmalarına rağmen dökülme sorunları minimum. Islak veya kuru kullanılabiliyorlar. Farlardan sadece Silver Sun orta pigmentasyona sahip ancak ıslak kullanımda o da rengini çok iyi şekilde veriyor. Diğer üç rengin pigmentasyonları çok iyi. 

4 farı da çok ama çok beğendim. Renkleri çok boyutlu gibi, içinde farklı yansımalar görülebiliyor. Işıltıları harika.

Swatch
(Soldan sağa: Silver Sun, Legendary Lure, Fathoms Deep, Soul Serenade)

MAC Silver Sun, Legendary Lure, Fathoms Deep, Soul Serenade Swatch

Gözde duruşlarını göstermek açısından farlar ile yaptığım iki makyajı da göstermek istiyorum. Aşağıdaki makyajda gözün iç tarafında Silver Sun, dış kısmında ve crease bölgesine doğru Legendary Lure'u kullandım. Farları theBalm Put a Lid On It far bazı (yazısı yakında) üzerine uyguladım. Dağıtılmış göz kalemi ve rimelle tamamladım.

MAC Silver Sun, Legendary Lure

MAC Silver Sun, Legendary Lure

İkinci makyajda ise yine theBalm baz üzerine gözün iç tarafında Fathoms Deep, dış tarafında ve crease bölgesine doğru Soul Serenade kullandım ve yine dağıtılmış siyah göz kalemi ile çerçeveleyip rimelledim.

MAC Fathoms Deep, Soul Serenade

MAC Fathoms Deep, Soul Serenade

Koleksiyon farları 57TL'lik bir fiyata sahipler. Ufacık 1.3 gramlık ürün için fiyatları biraz fazla ancak farların kalitesi ve renkleri dolayısıyla aldıklarımdan hiç pişman olmadım.

Şu an Soul Serenade hariç maccosmetics.com.tr'de stokta görünüyor. Işıltılı far severlere ve fiyatı dert etmeyenlere tavsiye ederim.

6 yorum :

  1. fathom deeps li makyaja bayıldım harika <3 cicilerini gülerek kullan :))

    YanıtlaSil
  2. Nasılda harika duruyorlar yaa bayıldım güle güle kullan =) Benim bu koleksiyondan bir allık bir de ruj almam lazımdı ama tutuyorum kendimi hala :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) cüzdana zarar bir koleksiyon.. ben tutamadım kendimi

      Sil
  3. Bayıldım! Hem kaplarına hem de renklerine bayıldım!! ♥ güle güle kullan :*

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...