13 Mayıs 2014 Salı

Oriflame The ONE Serisi Göz Makyajı Ürünleri


Geçtiğimiz haftalarda Oriflame'den içinde yeni çıkan The ONE serisi ürünleri bulunan güzel bir paket almıştım. Bildiğiniz gibi Oriflame benim sevdiğim ve geçmişte blogumda sık sık yer verdiğim bir markadır. Bu nedenle aldığım paket beni çok mutlu etti.

Oriflame The One

Bu yazıda size Oriflame The ONE serisinin Colour Impact krem farlarından Beige Pearl rengini, gri renkli kalem eyelinerı ve siyah renkli Volume Blast rimeli göstermek istiyorum. Ayrıca bu ürünlerle yaptığım göz makyajımı da adım adım fotoğrafladım.

Colour Impact krem farlar sade bir ambalaja sahipler. 6 adet renk seçenekleri var. Bana gelen Beige Pearl, içinde ince ışıltıları olan açık bej renkli bir far.. Günlük kullanılabilecek, doğal bir renk.

Oriflame The One Color Impact Beige Pearl far

Oriflame The One Color Impact Beige Pearl far

Farın sürümü güzel, kremsi bir yapısı var ve kolay dağıtılıyor. Pigmentasyonu orta ama göz kapağına bir kaç kat sürülerek yoğunlaştırılabiliyor. Fırçayla sürmeyi denediğimde çok iyi sonuç alamadım. Parmakla uyguladığımda daha iyi performans veriyor. Kuruduğunda pudramsı bir yapıya bürünüyor. Kalıcılığı iyi olmakla beraber tek başına kullandığımda göz kapağımda çizgilenme yapıyor. Bu nedenle benim gibi yağlı göz kapaklarına sahipseniz altına far bazıyla kullanmak daha iyi olur diye düşünüyorum. 

Swatch

Oriflame The One Color Impact Beige Pearl far

Beige Pearl göze uygulanmış hali 

Oriflame The One Color Impact Beige Pearl far

The ONE Eyeliner Stylo, keçeli kalem şeklinde bir eyeliner. Bana gelen koyu gri bir renge sahip.

The One Eyeliner Stylo

The One Eyeliner Stylo

Daha önce Oriflame'in Beauty serisi Eyeliner Stylo kalemlerini severek kullanmış biri olarak bunu da çok beğendim. Kalem şeklinde olduğundan rahat sürülüyor. Pigmentasyonu iyi, üst üste bir kaç kat geçince siyahımsı bir sonuç elde edilebiliyor. Kalıcılığı da gayet iyi, sabah sürüyorum, akşama kadar gözümde kalıyor. Bu aralar makyajlarımda severek kullanıyorum. Gri dışında siyah, lacivert ve kahverengi seçenekleri de mevcut. 

The One Eyeliner Stylo

Göze uygulanmış hali


Son olarak Volume Blast rimele gelelim.. Siyah ve mavi siyah olmak üzere iki renk seçeneği olan bu rimel de sade bir ambalaja ve plastik bir fırçaya sahip. Bendeki siyah renkli olanı..

The One Eyeliner Stylo Volume Blast rimel

The One Eyeliner Stylo Volume Blast rimel

Volume Blast, pek çok plastik fırçalı rimel gibi kirpikleri uzatıp, tek tek ayıran tarzda bir rimel. İsminden dolayı bir miktar dolgunluk vereceğini düşünmüştüm ama pek dolgunluk verdiği söylenemez. Kirpiklerim zayıf yapılı olduğundan dolgunluk veren rimelleri tercih ediyorum. Bu açıdan bana hitap eden bir ürün olmadı ama kalın yapılı, kısa kirpiklere sahip olanlar sevecektir diye düşünüyorum.

Volume Blast uygulanarak göz makyajının tamamlanmış hali..

The One Eyeliner Stylo Volume Blast rimel

Mayıs kataloğunda The ONE Colour Impact farlar 22,90TL, Eyeliner Stylo göz kalemi ve Volume Blast rimeller indirimli olarak 12,90TL'ye satılıyor. Özellikle göz kalemini şiddetle tavsiye ederim. Oriflame ürünlerine tr.oriflame.com adresinden ulaşabilirsiniz.

* Basın ürünleridir. Görüşlerim tarafsız ve objektiftir.

4 yorum :

  1. Ayy Oriflame alakasız alakasız bloglara ürün gönderdi ben seni de unuttular diye düşünmüştüm iyi bari hakeden bir bloggera gelmiş bari içim rahatladı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) İlk kez ürün gönderimi yaptılar, blogumu bir yerden görmüşler sanırım. Email attılar bana..

      Sil
  2. bana da bugün geldi, denemek için sabırsızlanıyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...