1 Mayıs 2014 Perşembe

Too Faced Sweethearts Perfect Flush Candy Glow Allık


Merhabalar.. Bugün size uzun zamandır elimde olan ama yazısını bir türlü yazamadığım Too Faced Sweethearts Perfect Flush Candy Glow allığı göstermek istiyorum. Bu allık gerçekten çok tatlı, kalp şeklinde bir ambalaja sahip.

Too Faced Perfect Flush

Allık çok tatlı bir görüntüye sahip olsa da ambalajının karton olmasından hoşlanmadım. Daha kaliteli ve sağlam bir ambalaj beklerdim.

Too Faced Sweethearts

Candy Glow şeker pembe, mercan ve şeftali olmak üzere 3 renkten oluşuyor. Renklerden üçünde de değişen oranlarda ışıltı bulunuyor. En ışıltılı renk şeftali, en ışıltısızı ise mercan. Bu renkleri tek başlarına kullanmak biraz zor ama imkansız değil. Karıştırarak kullanmak daha kolay. Renkler karıştırıldığında hafif ışıltılı, doğal pembe bir sonuç ortaya çıkıyor.

Too Faced Sweethearts

Aşırı pigmentli bir ürün değil ama kolayca yoğunlaştırılabiliyor. Yanaklarda hafif ışıltılı, doğal bir pembe renk elde ediliyor. Rengi açık tenlilere daha uygun. Koyu tenlerde pek belli olmayabilir. Yapısı ne çok sert, ne çok yumuşak.. Tozutma sorunu minimum diyebilirim.

Swatch
(Soldan sağa: Pembe renk, mercan renk, şeftali renk, ikisinin karışımı yoğun, ikisinin karışımı dağıtılmış)

Too Faced Sweethearts

Yanağa uygulanmış

Too Faced Sweethearts

Too Faced Sweethearts

Candy Glow'un doğal görünümünü beğendim. Rahatlıkla günlük kullanılabilecek bir allık. Çok özel bir rengi olmadığını düşünüyorum ancak ambalajının görüntüsü çok hoş.

Allığı geçen yılın ortalarında Sephora'dan almıştım. Yanılmıyorsam 70 küsür TL'lik bir fiyatı vardı. O zaman %20'lik Black Card indirimimi kullanmıştım. Şu an hala bulunuyor mu bilmiyorum ancak bazı mağazalarda hala stoğu olabilir.

4 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...