11 Ekim 2013 Cuma

Benefit Rockateur


Bayram Tatili için İstanbul'dan ayrılmadan önce bir yazıyla veda etmek istedim. Tatil boyunca zaman bulabilirsem yazı yazacağım ama kesin yazacağım diyemiyorum. :)

Yazı konumuz Sephora %20 indirim kuponu gönderdiğinde koşa koşa almaya gittiğim Benefit Rockateur.. Bu allıkta yabancı bloglarda gördüğümden beri gözüm vardı çünkü harika görüntüsüyle aklımı çelmişti.



Ürünün içinde ufak bir fırça mevcut ama ben bu fırçayı çok kullanışlı bulmadım çünkü geniş yanaklarım var ve normal allık fırçaları bile küçük kaldığından pudra fırçası kullanıyorum.


Allığın görüntüsü aşağıda görüldüğü üzere muhteşem. Kabartmalı Rock yazısı ve etrafındaki kabartmalar göz alıcı bir görüntüye sahip.


Allığın rengi gül kurusu/şeftali arası. Aşağıda gördüğünüz Rock yazısı etrafındaki kabartmalar üzerinde gördüğünüz ışıltılı bölüm tek kullanımdan sonra ortadan kalkıyor ve Rock yazısının rengine bürünüyor.


Ürün, hafif, hoş bir kokuya sahip. Çok pigmentli bir ürün değil, üst üste bir kaç kez geçilip renk yoğunlaştırılabiliyor. Bu özelliği hata payını azaltıyor. Yanaklara hafif pembe/şeftali bir renk ve doğal, hoş bir ışıltı veriyor.

Aşağıda, solda yoğun sürülmüş, sağda dağıtılmış halini görmektesiniz.

Yanakta duruşu



Fiyatı 99TL. Bana %20 indirimle 79-80TL civarına geldi. Benefit'in diğer allıkları/pudraları gibi oldukça pahalı ancak severek aldım ve beğenerek kullanıyorum. Pigmentli allık severlere hitap eden bir ürün değil ama yanaklarında doğal bir renk ve ışıltı isteyenler beğenecektir diye düşünüyorum.

13 yorum :

  1. Çok güzel durmuş güle güle kullan :):)

    YanıtlaSil
  2. Pigmenti az ama olsun çok beğendim ben

    YanıtlaSil
  3. Valla ben çok beğendim, hatta en kısa sürede almayı düşünüyorum :) sana da çok yakışmış güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. İlginç ama bana çok sıradan geldi bu allık. Nars'ın son çıkardığı soulshine daha güzel. Alırsam onu alırım. Güle güle kullan sana yakışmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Bende her ikisi de var. Renk olarak Rockateur biraz daha şeftali tonları içeriyor. NARS'ların yazısı da gelecek. :)

      Sil
  5. Çok harika durmuş yanaklarınızda. Bu kadar pahalı olmasa alabilirdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. :) Maalesef fiyatı biraz pahalı.

      Sil
  6. Çok hoş rengi varmış belli belirsiz duruşunu ve ışıltısını çok sevdim, senin teninde de çok güzel durmuş canım.Güle güle sür sürüştür :)

    YanıtlaSil
  7. bütçemi en kısa sürede ayarlayıp almam lazım bayıldım tek kelimeyle (:

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...