13 Ağustos 2013 Salı

Golden Rose Rich Color Ojeler


Geçtiğimiz aylarda Golden Rose'dan içinde yeni yazlık/baharlık renklerden oluşan Rich Color ojelerinin bulunduğu bir paket almıştım. Bunların bir kısmını deneyip fotoğrafladım. Ojelerin yapılarıyla ilgili yorumlarımı yazının en sonuna bırakıyorum.

İlk olarak No. 37 , turuncu/mercan renkli, krem yapılı, ışıltısız bir oje. Hoş, yazlık, günlük kullanılabilecek bir renge sahip. İki katta tam rengini veriyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





No 40, mavi/morumsu, çok ince sedefli ışıltıları olan bir çingene pembesi. Yine tam yazlık bir renk ancak bana pek hitap etmedi. İki katta tam rengini veriyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





No 46, pembe renkli, krem yapılı, ışıltısız bir oje. Klasik, şeker pembesi bir renge sahip. İki katta tam rengini veriyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





No 48, sarı renkli, krem yapılı bir oje. İlk bakışta ışıltısız gibi görülse de, özellikle güneş ışığında içindeki çok ince ışıltılar belli oluyor. Canlı bir yaz rengi olmakla beraber kendime bu tarz sarı ojeleri hiç yakıştıramadığımdan tırnağımda fazla tutamadım. Oje, iki katta tam rengini veriyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





No 50, mercan/pembe renkli, krem yapılı, ışıltısız bir oje. Yine güzel, yazlık bir renk. İki katta tam rengini veriyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Golden Rose Rich Color ojelerin yapıları biraz yoğun olmakla beraber sürümünde sorun yaşatacak bir durumla karşılaşmadım. Hepsi yoğun renk veriyor, bu nedenle iki kattan fazla sürmeye gerek kalmıyor. Kuruma hızı fena değil ancak üst cila sürülmediğinde çoğu ojede olan iz çıkma, bozulma sorunu bu ojelerde de oluyor. Bu nedenle üst cila ile kullanılmalarını tavsiye ederim. Geniş uçlu fırçaya sahip olmaları dolayısıyla ufak tırnaklara sahip olanlar sürerken zorlanabilir. Fırçasını merak edenler şu yazımda fotoğrafını görebilirler.

Sonuç olarak 2,80TL'lik fiyatı göz önüne alındığında gayetle alınabilecek ojeler olduklarını söyleyebilirim. Üstelik seriye yaza uygun pek çok renk eklenmiş olması da cabası. Golden Rose kiosklarında ve Golden Rose Store'da bu ojeleri bulabilirsiniz. Elimde serinin başka renkleri de var, zaman bulduğumda onları da gösteren bir yazı hazırlayacağım.

* Ürünler firma tarafından gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

24 yorum :

  1. Hepsi çok yakışmış ama pembe aşığı bir insan olarak no 46 çok güzelmiş.😍

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar canım,
    Bloğunu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da beklerim. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmmm....:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, beğendiğine çok sevindim. :)

      Sil
  3. Pembe sarıyı yemek istiyorum!

    YanıtlaSil
  4. 50 numaralı mercan çok başarılı ne zamandır gözüm var yaz bitmeden alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tam yazlık bir renk. Ben de çok seviyorum. :)

      Sil
  5. Açık pembe ve sarı çok şirin! Özellikle sarı tam yaz rengi çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Sarıya biraz alışmam lazım herhalde

      Sil
  6. 46 ve 50 numaralara bayıldımmm <3 hemen almaya gidicem :)

    YanıtlaSil
  7. Golden Rose'un son zamanlardaki atakları çok hoşuma gidiyor doğrusu..Pembelerle aram pek yok ama mercan ve turuncular kesin alınacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de yerli markaların birbiri ardına atakları çok hoşuma gidiyor. Oje yapmayı nihayet öğrendiler. :)

      Sil
  8. Bu seriye bayıldım ben, açık pembesi ve en son fotoğraftaki rengi de çok güzelmiş! Ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  9. Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Sanırım sarıya alışmam gerek, alışmadığımdan bana çok cart görünmüştü :)

      Sil
  10. Yanıtlar
    1. Doğal halinin durumu pek iç açıcı değil maalesef :(

      Sil
  11. çok güzel pembe.harika duruyor.ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Pembeyi ben de çok sevdim. Klasik ama güzel bir rengi var.

      Sil
  12. hepside çok güzel bayıldım:)))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...