6 Mayıs 2010 Perşembe

Kadınlar Kulübü

Aslında bu olay aylar önce olup bitmiş bir olaydı ve benim için kapanmıştı. Bu konuda bloga yazmayı da kesinlikle düşünmüyordum ama şanslarını bayağı bir zorluyorlar.

Sanırım çoğunuz bundan yaklaşık 3 ay önce kadinlarkulubu modları ve adminleri ile aramızda yaşanan tartışmayı bilmiyordur. Tartışmanın neden çıktığını yazmayacağım ama bu tartışma modların benden noter tasdikli çeviri istemesi gibi abuk subuk bir istekle son bulmuştu. Kim bir forumda haklılığını kanıtlamak için cebinden dünyanın parasını çıkarıp yeminli tercümana verir? Kendileri bunu yapmayacağımı gayet iyi biliyorlardı. Şahsıma yapılan kişisel saldırılara göz yummaları da bardağı taşıran son damla olmuştu. Sonuç olarak hem sinirlerimin yıpranmasını önlemek için, hem de öyle seviyesiz bir sitede işim olmadığını düşünerek yayınladığım lens fotolarını silmiş ve kendilerine de üyeliğimi silmelerini isteyen bir e-mail göndermiştim. Üyeliğim silindi sanıyorken bugün tesadüf baktım ve ne göreyim?: http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/347905-lenslerimden-bazilarinin-fotolari.html Sildiğim resimlerin hepsi modlar tarafından geri yüklenmiş ve üyeliğim silinmemiş. Resimlerime pek muhtaçlarmış demek.. Yazık. Bunu yapma hakkını nereden alıyorlar? Sonuçta onlar benim fotoğraflarım ve istediğim yere yüklerim, istediğim zaman da silerim., buna modlar nasıl karışabiliyorlar?

Bunu farkedince benim de elim armut toplamadı tabi. Resimleri imageshack'e yüklediğim gibi tek tek sildim. Biraz geç oldu ama olsun. Daha önceden farketsem daha önce silerdim. Kadınlar Kulübü mod ve adminlerini buradan tebrik ediyor ve başarılarının(!) devamını diliyorum.

18 yorum :

  1. İyi yapmışsın canm resimleri silerek...Aslında üyelerin paylaştıklarına o kadar muhtaçlarki ! O site çok düzensiz bir site zaten :/ Boşver gitsin...

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle,insanlar başka bir site bulmalılar paylaşım yapacak
    admin ve modlar çok ukalalar o sitede
    Başına gelene de üzüldüm açıkcası

    YanıtlaSil
  3. Sağolun. Hesabımı kendim silebilsem sileceğim ama öyle bir seçenek yok. Gerçekten çok seviyesiz bir site, herkes birbirine laf atabiliyor ve hiç bir mod uyarı falan vermiyor. Neyse geçti gitti, kendi kayıpları. Paylaşım yapacak çok daha iyi forumlar var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. orda herkes birbirine laf atabiliyor ama şikayet edince sildirtebiliyorsun. maalesef sizin yaşadığınız polemikte karşı taraf, yönetimce çok kollanan -ve kendi fikrimce terbiyesiz- bir kadındı. yoksa alelade bi tartışma olsaydı da bu şahsi saldırılar başlık altından devam etseydi, bırakın uyarı vermeyi başlığı bile kapatabilirlerdi.

      Sil
    2. Çok teşekkürler. Yazdıklarınız o zaman düşündüklerimi destekler biçimde. Bu kadar saldırgan bir tutum içinde olan ve alenen lens satışı yapan birinin o sitede nasıl barınabildiğinin başka açıklaması yok. Sanıyorum KK'ne belli bir komisyon ödemesi vs. söz konusu olabilir. Bu da ilgili şahsın neden durup dururken bana saldırdığı halde uyarı bile almadığını ve benim hesabımın sadece kendimi savunduğum için geçici süre banlandığını açıklıyor. İşin komiği olaydan sonra adminlerden biri bana email göndererek arayı bulmaya çalıştı ama durumu daha da batırdı. Aslında olayın aslını bloguma yazmak isterdim ancak boş yere insanları sıkmak istemedim. Zaten olay olalı bayağı uzun zaman oldu, resimlerimi silip forumla da ilgimi kestim. Bence durumun özeti ilgili şahıs forumda yalan yanlış bilgileriyle istediği gibi at koşturduğundan lens konusunda bilgisi olan birinin insanların gözünü açmasını istemedi ve ayağımı kesmek için herşeyi yaptı. Sonuçta da başarılı oldu. Bu arada benim üyeliğim o şahıstan çok daha eskiydi o forumda. Yazık oldu..

      Sil
  4. kk saldım çayıra mevlam kayıra formatlı bir forum,kendini iki bişe gören guru ilan etmiş.googleda solotica diye aratınca girmek zorunda kaldım oraya.sana yapılan saçmalığıda görmüş aldum.soloticayı tr de sen duturdun o ayrı bişe..Malesef Tr deki kadın forumlarının çoğu foruma birşeyler katan üyelerin üstünden sadece rant sağlamayı düşünüyor.Onun için senin emeğin bir şey ifade etmiyor.Resimlerini silmişsin zaten,moralini bozmana sebep olacak kadar önemli değiller bence boşver gitsin ..:)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Kadın ziyanlığı :)
    Aklı başında düzgün bir kadın oraya girmez zaten,bilmeden giren de er-geç farkeder nasıl bir yer olduğunu,gider...
    İyi yapmışsın canım,neye uğradıklarını şaşırmışlardır resimler gidince.:)
    Allahım sen cahil cühelanın eline düşürme kimseyi:))))

    YanıtlaSil
  7. Sağolun, aslında admine iyi bir e-mail döşemeyi düşündüm ama vazgeçtim. Uğraşmaya değmez. Resimleri sildiğime göre olayı bitirmişim zaten. Bir daha da adım atmam o siteye..

    YanıtlaSil
  8. Hahaha...
    O siteyi ben ihbar ettim aylar önce, yasadışı zayıflama ilaçlarını tanıtıyor diye. Kapatmak zorunda kaldılar. Zamanında uyarmıştım sizi ihbar ederim kapatın o bölümü diye, insanların sağlığı ile oynuyorsunuz dedim. Bana ukalaca cevap verdiler. Sonunda kapatmak zorunda kaldılar :)

    YanıtlaSil
  9. Internette herşeyi yapabileceklerini sanıyorlar. İyi yapmışsın, gerçekten nasıl bir cesaretse yasadışı ilaç tanıtmak.. Hiç mi başlarının belaya girebileceğini düşünmüyorlar bunlar.. Hoş, sahibinin sildiği resimleri izni olmadan tekrar yayınlayan adminlerden ne beklenir ki?

    YanıtlaSil
  10. bu siteden hiç hazzetmiyorum. Üyesi değilim ama yorumlarını okuduğum bir çok kişi yönetime sinirli ve çoğuda banlanmış görüyorum. Üye olmayıda hiç düşünmüyorum. Duyumlarıma göre saçma sapan adminleri ve modları varmış.Sinirli insanım mazaalllah sitelerini kapattırırım.En iyisi dışardan gezmek :)

    YanıtlaSil
  11. :) Ben dışarıdan bile girmiyorum artık. Bunca şeye rağmen eminim hala hesabımı tutuyorlardır. Halbuki temelli banlasalar iki tarafta rahat edecekti. Ayrıca ilk kez bir forumdan banlanmış olacaktım. (Kaç tane foruma üyeyim bir uyarı almışlığım bile yok, varın nasıl bir forum bu siz düşünün)

    YanıtlaSil
  12. Biliyorum canım ben senin hesabını hala duruyor. Şimdi bu linkten sen olduğunu anladım.Yorumlarını takip ettiklerimdendin.Bence umursamayın yönetimi çatırdayan bir siteyse zaten yakında hiç bir üyesi kalmayacaktır.

    YanıtlaSil
  13. slm kızlar bende kadınlar kulübünde sorunlaım var resimlerimi slin diyorum olmaz diyorlar o silen arkadaş bana söyliye bilirmi nasıl sildirmiş yardımcı olursa çok sevinecem acil lütfen

    YanıtlaSil
  14. Ben imageshack'e resimlerimi yükleyip oradan kadınlarkulübüne göndermiştim. O nedenle imageshack.us'e e-mail atıp silinmesini istedim, onlar da sağolsunlar sildiler.

    YanıtlaSil
  15. O site, acımasız dedikoduların yapıldığı, cehalet akan, mahalle baskısının kol gezdiği kadın toplantılarının online halidir. Google'da hangi kadınsal konuyu yazsak direkt o site çıkıyor ne yazık ki! Oradan ayrıldığın isabet olmuş çünkü o ortamda durulmaz. Şimdiye kadar okuduğum bir kaç konudan bildiğim kadarıyla ne kadar cahil ve geri kafalıysan o kadar popülersin o sitede...

    YanıtlaSil
  16. evet kesinlikle cehalet le dolu mahele kadınlarıyla dolu çok ucuz sohbetve üstlerine düşmeyen yorumlarla dolu kesinlikle biz türk kadınları için utanç verici bir durum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...