30 Mayıs 2010 Pazar

Bugünkü makyajım


Dün paçoz paçoz evde oturduktan sonra bugün aile ziyaretlerine gideceğimizden oturup makyaj yapayım dedim. Bu far rengini ilk kez denedim ve makyajda genel olarak ortaya çıkan renklerin uyumu hoşuma gitti, buraya da resimlerini koyayım dedim, belki bu renkleri uygulamak isteyen olur. (Resimlerin üzerine tıkladığınızda büyük boyutunu görebilirsiniz.)

Öncelikle bu makyajda kullandıklarım

Makyaj malzemeleri

Baz olarak Oriflame Giordani makyaj bazı kullanıyorum. Missha BB krem de her gün kullandığım bir ürün haline geldi. (Kırmızı tüpteki) Cecile Highlight kapatıcı (beyaz kalem şeklindeki) vazgeçilmezlerimden oldu zaten.. Bitsin hemen yenisini alacağım. Pudra Oriflame Giordani mineral pudra da sevdiğim ve her makyajımda kullandığım bir ürün. Allığım Scandal diye bir ucuzcu malı allık. Bu allığı çok ama çok seviyorum ve sık sık kullanıyorum, biterse ne yaparım bilmiyorum çünkü artık hiç bir yerde bulamıyorum. Far NYX Ultra Pearl pigmentlerden Mink Pearl.. Eyeliner L'Oreal HIP jel eyeliner siyah (NYX eyeliner fırçası ile sürüyorum ve bu fırçadan da çok memnunum) Rimel Maybelline Colossal (Sarı tüpteki) Ruj Maybelline Mineral Power "Chestnut" (Bu rengi çok beğeniyorum) Lens Solotica Hidrocharme Mel

Göz makyajı

Göz makyajı

Göz makyajı

Makyaj uygulaması

Makyaj uygulaması

13 yorum :

  1. çok güzel olmuş makyajın.. ve yüzünde hiç sivilce vs yok.. ne güzel :)
    oriflame in beğenerek kullandığım bir sürü ürünü var..
    kapatıcım bitince cecile alacağım ben de :)merak ettiğim bir ürün ..

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol cnm, aslında minik minik sivilcelerim oluyor benim de ama resimde çıkmamışlar. Oriflame kötü bir marka değil ama deneme yanılma yöntemiyle kötü ürünleri ayıklamak gerekiyor. Maalesef Oriflame yorumu yapan pek blog yok, yani ürün seçerken yardımcı olacak kaynak bulamıyorum. Cecile kapatıcıyı tavsiye ederim ,başarılı bir ürün, her fırsatta yazıyorum. :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş yahu bu makyaj, çok hoşuma gitti :)
    bak ben bugün yapmışım oriflame yorumu, tesadüf :))

    bir de sende bu hidrocharm meller çok doğal durmuş

    YanıtlaSil
  4. offf çok güzellll, ortadakı yüz resmine bakmaya doyamadım desem yeridir..! çok yakışıyor sana bu renk tonalrında makyajlar... Gözündeki lensleri de ocre sandım,yazıyı okumadan önce, eski seri mel mi yeni seri mi onalr? ya da ışıktan fln ocreye cok benzemişler.super duruyorlar..eyelinerı da ne kdr güzel çekişyorsun, bb kremin de etkisi belli suratında,off ben aldıgım gibi kaybettım kremimi, tekrardan sip. vericem bulamıyorum sinir oldummm

    YanıtlaSil
  5. Çok sağolun. Bunlar eski seriden, bazı ışıklarda ocreye benziyorlar ama daha yeşilimsi duruyorlar. BB krem özellikle yaz güneşinde büyük kurtarıcı oldu benim için, kapatıcılığı da çok güzel.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel görünüyorsun cnm lensler süper durmuş

    YanıtlaSil
  7. Blogunuzu yeni keşfettim, bu nedenle gecikmeli bir yorum olacak ama makyaj harika olmuş, özellikle farın rengine ve eyeliner'ı sürüşünüze bayıldım :)

    YanıtlaSil
  8. jane iredale fondoteni hakkında ne düsünüyorsun pahalı baya.s

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkür ederim yorumlarınıza.. :)

    Jane Irdale kullanmadım, o nedenle yorum yapamıyorum.

    YanıtlaSil
  10. MERHABA Bu fotoğraftaki lensiniz Solotica Hidrocharm Mel mi? Bir başka fotoğrafınızda da öyle yazıyordu ama renk daha açık gibi gelmişti,sanırım bazen duruşu fark ediyor?

    YanıtlaSil
  11. Evet, buradaki lensim Hidrocharme Mel. Flaşlı fotolarda daha açık çıkabiliyor ama tam rengi bu resimdeki gibi.

    YanıtlaSil
  12. merhaba, benim sormak istediğim neden hep hidrocharmeleri tercih ediyorsun goz yapın yada renginden dolayımı? bende tavsiye uzerine NC mel aldim.en dogal duruslusu o dediler ama bende nokta nokta durdu ve kayma yapıyor hafiften.gozlerim iri ve rengi bal sarısı-yesil karısımı bir ela.sen ne onerirsin NC mellerde yenilenmis midir?

    YanıtlaSil
  13. merhaba ben far ile ilgili birşey sormak istiyorum bu far fotoğraftaki rengin aynısımı yoksa koyusumu birde the balm nude tude far paletindeki snobby ile benzerlik varmı aralarında?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...