30 Ocak 2014 Perşembe

Renkli Lens: G&G GBT Grey


Yeni bir renkli lens yazısıyla karşınızdayım. Daha önce burada Sky renginin yazısını yazdığım G&G GBT serisinden bu sefer gri rengi göstermek istiyorum.


Lensin tasarımı GBT Sky ile aynı. Haresi, orta boşluğa doğru siyah noktaları ve yer yer alttan doğal göz rengini gösteren şeffaf bölümleri olan, klasik 2 renkli tasarıma sahip bir lens. Diğer renkli lenslerle karşılaştırıldığında nokta nokta yapısı daha bariz denebilir. Ayrıca damarlı bir yapısı var. Rengi orta/koyu gri. Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi gözleri biraz büyütüyor.


Sky kadar olmasa da bu rengi de sevdim denebilir. Ben daha açık bir gri bekliyordum ama açık gri olsa bu kadar sevmeyebilirdim. Gri tonunu güzel buldum. Çok doğal bir lens değil belki ama yine de günlük kullanılabilir. 






Bu lensler de Sky rengi kadar rahat. Tüm gün gözümde varlıklarını hissetmiyorum. Bu açıdan G&G lenslerden gerçekten memnun kaldım
.
G&G GBT Grey lensini pinkyparadise.com'dan aldım. Fiyatları bir çift için 19,90$. Bence bu fiyata yıllık lens olarak gayet iyi. Almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

34 yorum :

  1. Gri rengi lenste çok beğeniyorum, gri göz rengi normalde çok az olmasına rağmen diğer renklere göre daha doğal görünüyor bence :) Fiyatı çok uygun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) evet, fiyat uygun ve lensler rahat.. Daha ne isterim? :)

      Sil
  2. Cok guzel olmusss mavide guzeldi ama bu cok daha guzel :) Turkiyeye sorunsuz geliyormu lensler? Gun boyu batma yapmamasi cok buyuk bir arti gumruge de takilmiyorsa bende denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu maviden daha doğal duruyor. Lensler Türkiye'ye sorunsuz geliyor. Herhangi bir yasak yok bu konuda :)

      Sil
  3. Bence skydan daha güzel çok yakismis sana da :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet daha doğal bir seçenek :) Gerçi Sky'ı da seviyorum.

      Sil
  4. Solotica varken bu lensler göze pek de hitap etmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her lens yazımın altına Solotica daha iyi şeklinde yorum yapmanın mantığını kavrayamadım. Solotica lensleri bundan sonra almayı düşünmüyorum çünkü üretimdeki istikrarsızlıktan dolayı gelecek lensin ne renk olacağını bilmiyorum. Son gelen lenslerin rengi gözümde belli bile olmuyor. İkincisi gözlerimi rezil ediyorlar. Son aldığım Solotica'ları toplasan 1 ay takmamışımdır. Param çöpe gitti.

      Sil
    2. merhaba cansu hanım ben de solotica quartzo almayı düşünüyordum ama şuan tereddüt içerisindeyim. renginide cok begenmıstım oysa.. o renkte ve dogal duran kullandıgınız ve koyu kahve gozu rahat acabılen bı marka onerebılırmısınız?

      Sil
    3. Maalesef o renkte başka bir lens yok. Sadece el boyamaları var ama onlar da çok pahalı. İsterseniz deneyim derim, belki sizi benim kadar rahatsız etmeyebilir ama risk yine de..

      Sil
    4. Anladm yanıtladığınız için çok teşekkür ederim bloğunuzu severek takip ediyorum başarılar dilerim

      Sil
  5. Cansu hanim yeni quartzolardan memnun olmadinizmi ? Almayi dusunuyordum koyu ve bellli olmuyorsa hic almiyayim lutfen bilgilendirin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Quartzo'da renk çok güzeldi. Ancak Quartzo'ları da gözlerimi çok rahatsız ettikleri için takamıyorum. :( Koyu olanlar, belli olmayanlar ocre ve mel'di. Şu an nasıllar bilmiyorum ama geçen yıl aldıklarım gözde belli bile olmuyorlardı.

      Sil
  6. Tesekkur ederim cansu hanim.Sanirim sansa kaldi artik piyangodan ne cikicak belli degil.Niyeki bu uretimdeki dengesizlik anlam veremedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu ben de anlamadım. Yeni Quartzo'lardan almadım ama takipçilerim harenin çok kalınlaştığını söylüyorlar. Her üretimde farklı lens çıkması çok can sıkıcı. Standardı tutturup lenslerin yapısını düzeltseler bayıla bayıla alacağım. (

      Sil
  7. ben sevmedım sevemedım kare kare kare kucuk kucuk işlmeleri belli oluyor ... bızım kendı gozumuzde aynada bakıyorum öyle bi işleme yok :S dogal ıstıyorum ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O nokta nokta yapı el boyaması hariç bütün lenslerde var. Hatta Solotica'larda bile. Sadece kimisinde daha bariz oluyor.

      Sil
  8. Merhaba lens paylaşımlarınız çok güzel.Kafamda soru işareti çoktu sayenizde cevaplandı,teşekkürler.B&L bebek mavisi kullandım ama gözlerinde batma,damarlanma ve çıkardıktan sonra ağrı vardı.Adore lens aldım çok kalın ve koyu renk gözleri açmada yetersiz.Yurt dışı sitelerden hiç alışveriş yapmadım.Bu konuyu araştırmam lazım.
    Bir de yorumlardan birinde kirpiğinizi uzatmak için ne yaptığınızı öğrenmek istiyorum.Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Zamanında kirpik uzatma için Lumigan kullanmıştım. Sağdaki etiketler arasında Lumigan altında her şey ayrıntılı olarak mevcut.

      Sil
  9. merhaba 15 seneden fazla ıllusion soft blue kullandım cıba nın . yılarca gozumde lens oldugunu bılmedı ınsanlar taa ki kaldırılana kadar .ortası da boyalıydı ve kendı goz rengım hemen hıc gorunmuyordu .konuyla alakadar oldugunuzdan bulenslerı bılırsınız neden kaldırıldı acaba eşı benzerı olmayan bu lensler ya da neden o boya teknolojısı kullnaılmıyor da bu gozde zar gıbı duran cığ renklı ben burdayım dıye bagıran seyler pıyasaya suruluyor .?? gun ısıgında dahı anlasılmıyordu o . talep edemez mıyız bi şekılde kullanıcılar olarak ? ne dersınız
    sevgıler ,yelda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Ciba Vision maalesef Illusions, Elegance, Durasoft gibi yıllık renkli lenslerin hepsini piyasadan kaldırdı. Sadece aylık Freshlook serisini bıraktı. Zamanında Elegance için çok email gönderdik ama kararları değişmedi. :(

      Sil
  10. merhaba şu rengin adına piyasada ne deniliyordu?? tam olarak bu rengi istiyorum ama ismini karıştırdğımdan bitürlü tarif edemiyorum insanlara. http://hizliresim.com/YPGZZE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu lensi çıkaramadım. Biraz Freshlook'a benziyor gibi ancak renk olarak amethyst gibi duruyor.

      Sil
    2. Merhaba benim lenslerim numarali ve seffaf lens kullaniyorum . 1 hafta sonra renkli lenslere baslayacam. Arkadasim gumus gri lens kullaniyor ve bu renk benim de hosuma gitti fakat her gozde farkli duruyormus. Arkadasimda maviye yakin bir renk olarak duruyor cokta hos. Boyle bir gri lensi nerden bulabilirim? Yardimci olurmusunuz

      Sil
    3. Gümüş Gri bir Freshlook rengidir. Açık gri bir renktir. Neredeyse bütün optikçilerde satılır.

      Sil
  11. Merhaba ben de solotica quartzo kullanıcısıyım ve gözlerimi rezil ediyor gerçekten. Arkadaşım sorunsuz kullanırken benim param çöpe gitti gibi, bu istikrarsızlık yüzünden ben de farklı bir şey denemek istedim ve yazılarınızı incelerken G&G lensler dikkatimi çekti. Rahatlığından bahsetmişsiniz solotica kullandıktan sonra bunun önemini daha çok anlamış bulunmaktayım şayet. Ayrıca gerçekten çok faydalı buluyorum blogunuzu. Yazılarınızı okuduktan sonra G&G lensler den almaya karar verdim ancak paypal kullanıcısı olmadığım için başaramadım. Lens siparişinde de yardımcı oluyor musunuz? Lütfen oluyor olun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef lens siparişinde yardımcı olamıyorum ama sanırım Paypal üyesi olmadan da Paypal'dan ödeme yapılabiliyor.

      Sil
  12. Teşekkür ederim sipariş verdim bakalım yesiller den merakla bekliyorum gelmesini :)

    YanıtlaSil
  13. Yeniden Merhaba, ben önceki yorumda bahsettiğim G&G yeşil lensleri pinkyparadise.com dan aldım 1 ayda da global mail ile ulaştı elime. Ancak kargo takibinde hiç kod ile sorgulamada sonuç alamıyordum. Yine de ilk seferde nasılsa elime ulaştı diye tekrar siparis verdim tek farkla bu kez KKTC deyim ve Sipariş i buraya verdim.ancak bir ayı geçti ve lenslerim Nerede bunuda göremiyorum :( musteri hizmetlerine mesaj yazayım dedim site 5-6 kez sorun verince ondan da bıktım, bıraktım. Bu lensler elime ulaşmazsa muhattabım kim olacak onuda merak ediyorum. Ama inanılmaz rahatlar ben 1 yıl kullandım o yüzden gelmesini de çok istiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu mesajınız gözümden kaçmış. Kusura bakmayın. Böyle durumlarda Paypal'a başvurabilirsiniz. Ürünü almadığınızı belirtirseniz paranız iade edilecektir.

      Sil
  14. Merhaba adore lens kullandınız mı hiç? Yorumunuz nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanmadım. Koyu renk gözlere sahip olduğumdan çok güzel duracağını düşünmediğimden almadım. Tabi aylık bir lens için yüksek fiyatının da etkisi var.

      Sil
  15. Merhaba bahsettiğiniz siteden sipariş vermek istiyorum ancak sağ ve sol göz için hangi ölçüleri sececeğimi bilemedim yardımcı olurmusunuz?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...