12 Ocak 2014 Pazar

Renkli Lens: G&G GBT Sky


Yeni bir renkli lens yazısıyla karşınızdayım. Bugünkü lensim Güney Kore markalarından Dueba/G&G'den GBT serisinin Sky rengi.. Bu lens açık mavi renkli, hareli ve ortasında siyah noktaları olan 2 renkli tasarıma sahip..


GBT Sky 14 mm'lik bir çapa sahip. Dolayısıyla gözleri fazla büyütmüyor. Daha çok renk değiştirme üzerine tasarlanmış bir lens. Yine de bir miktar gözü büyüttüğü söylenebilir. Rengi ismi gibi gök mavisi. Özellikle gün ışığında oldukça açık görünüyor. Aşağıda solda doğal göz rengimi, sağda GBT Sky'ı görmektesiniz.


Lens yukarıda da yazdığım gibi gün ışığında, aydınlık ortamlarda oldukça açık görünüyor ancak koyu, karanlık ortamlarda rengi daha koyu duruyor. Tasarımı biraz damarlı ve özellikle yakından nokta nokta duruyor. Rengi de çok doğal değil ama yine de ben bu lensi pek sevdim. Mavisi gerçekten çok hoş. Aşağıdaki resimlerde de görebileceğiniz gibi pek çok mavi lens gibi koyu durmuyor. Kendini belli ediyor.






Bu lensleri sevmemin başka bir nedeni de çok rahat olmaları. Saatlerce gözümde dursalar da varlıklarını hissetmiyorum. Bence bu da büyük bir artı..

G&G GBT Sky lensini pinkyparadise.com'dan aldım. Fiyatları bir çift için 19,90$. Bence bu fiyata yıllık lens olarak gayet iyi. Almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

29 yorum :

  1. Lensten çok makyajına takıldım yine cok güzel olmuş benim göz kapaklarım müsait degil heralde bende hiç boyle durmuo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Göz şekline göre makyajla herkeste güzel durur diye düşünüyorum. :)

      Sil
  2. Balık gözü gibi durmayan ender güzel mavi lenslerden biriymis, makyajinin guzelligini ve ne kadar yakîstıgınî soylememe gerek var mi bilmiyorum, sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Makyajla beraber çok hoş durmuş gerçekten

    YanıtlaSil
  4. İlk bakışta çok yapay gelmişti gözüme ama uzaktan bakınca gayet hoş duruyor sana da çok yakışmış göz makyajına zaten diyecek yok ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, yakından noktalı duruyor ama uzaktan görünüşü hiç kötü değil. :)

      Sil
  5. korelilerin galiba büyük göz bebekli olanları var ya oyuncak bebek gibi duruyorlar onlar çok tatlı oluyor :) sizdekinin rengi güzelmiş cidden :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Circle lenslerin bazıları büyük oluyor, çekik gözlülerde harika duruyor ama bana pek olmuyorlar. Bunun büyüklüğü tam bana göre. Rengi gerçekten sevdim. Çok teşekkür ederim. :)

      Sil
  6. Acabs ayni markanin doğal yesilleride var mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşil rengi var ancak denemediğim için ne kadar doğal bilemiyorum.

      Sil
  7. Lens de makyajın da harika duruyor. Göz farı ve ruj olarak neleri kullandın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Göz makyajında iç tarafta Aromaleigh'ten gelen sample farlardan birini , dış tarafta Inglot AMC 62 kullandım. Ruj MAC Bad Girl Riri.

      Sil
  8. merhaba rujunuzun marka ve numarası nedir acaba rengi çok güzelmiş sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruj MAC Bad Girl Riri. Çok teşekkürler, sevgiler :)

      Sil
  9. Bence Solotica kadar doğal durmuyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Solotica'lar doğal ama gözlerimi çok rahatsız ediyor, göz sağlığım daha önemli..

      Sil
  10. Merahaba ben de bu markanin bu rengini pinky paradise den siparis vermek istiyorum yalnız iraz daha araştırma yapmak istedim freshlook un Turquoise lenslerini gördüm cok dogal duruyor onlar da.ama tek sorun o lensler aylik acaba freshlook yillik lens yapmıyor mu artik çünkü yaptigini biliyodum ama nerde baktiysam aylik gördüm. Teşekkürler ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Freshlook maalesef sadece aylık lens yapıyor. Eskiden aynı tasarımları Durasoft ismiyle yıllık olarak satıyorlardı ancak Durasoft piyasadan kalktı.

      Sil
  11. Merhaba, 6 yıldır lens kullanıyorum ancak 3 farklı marka 4 farklı renk kullandım sadece. Freshlook hareli mavide takılı kaldım açıkcası. Değişiklik yapmak istiyorum ve bu rengi çok beğendim. İki sorum olacak; freshlook hareli mi yoksa bu lens mi daha yapay durur ve link verdiğiniz sitede aynı numarayı alamıyoruz sanırım sağ ve sol için seçenekler farklı görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu lensin mavisi Freshlook'tan bir hayli açık olduğundan ikisi karşılaştırıldığında Freshlook mavi daha koyu ve daha doğal duracaktır. GBT Sky çok daha belirgin ve gözleri biraz daha iri gösteren bir lenstir. Normalde sağ ve sol için aynı seçeneklerin çıkması gerekir. Ben alırken öyleydi ancak ellerinde bazı numaraların stokları tükendiğinden bu şekilde yapmışlar sanırım, şu an pek çok numaranın stoğu tükenmiş görünüyor.

      Sil
  12. Bende almayı düşünüyorum ama benim iki gözümün numarası farklı bir paketin içeriginde 2 farklı numaramı gelicek üye gerekiyor mu acaba siteye almak için?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lensin sayfasında her göz için iki farklı numara girilebiliyor. Paket içinde iki farklı numara gelecek. Satın almak için siteye üyelik gerekiyor.

      Sil
  13. bu lensi çok beğendim ve aldım. daha önce solotica kullanmıştım öyle bi sıkıntı yaşamamıştım ama bunları ne zaman taksam gözlerim sulandı kıpkırmızı oldu baş ağrısı yaptı ve kullanamadım. çok beğenmiştim oysa ki :( buna yakın renkte önerebileceğiniz doğal duran lens var mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, lensleri kullanamamanıza üzüldüm. Bende de tam tersi Solotica ile sorun yaşıyorum ama bu lensler çok rahat geldi. Bu renge yakın Amazon Colours mavi veya onun yıllığı Sophistic Magic Blue var ancak tasarım olarak daha farklı, üç renkli bir lenstir.

      Sil
    2. peki çok teşekkür ederim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...