14 Ocak 2014 Salı

Golden Rose Galaxy Ojeler


Golden Rose bir süre önce Galaxy Nail Color isimli yeni bir oje serisini piyasaya sundu. Web sitesinde bu ojeleri gördüğümde çok enteresan geldiler ve hemen bazı renklerini sipariş verdim. Toplamda 25 ojesi bulunan seride genelde mat simli ve mat dokulu ojeler var. Sitesinde yazdığına göre 01-07 arası glitterli mat ojeler, 10-15 arası renkli mat tekstür içerisinde değişik boyutlarda ışıltılı glitter tanecikleri içeren ojeler, 17-23 arası kristal mat kum görünümlü tekstür içerisinde ışıltılı ve canlı renklerde glitterlerden oluşan ojeler, 25-29 arası çeşitli boyutlarda ve değişik şekillerdeki mat ve parlak glitterli ojelerden oluşuyor.

İlk olarak aldığım ojelerden 01-07 arasındaki pullu matlardan olan 02 ve 05 numaraları denedim. Bu iki ojenin de ortak noktası pulların değil, ojenin zemininin mat yapılı olmasıydı. Dolayısıyla oldukça enteresan görüntüleri olduğu söylenebilir.

02 numara şeffaf mat zeminli, içinde bol miktarda holografik gümüş, daha büyük boyutta ve daha az miktarda siyah ve bakırımsı altın pullar bulunan bir oje. Ojenin pul/sim yoğunluğu oldukça fazla olduğundan yapısı da yoğun, fırçaya bu pullar bol miktarda geliyorlar. Tırnağa sürerken yerleştirmek gerekmiyor. Tek başına iki kat veya oje üzerine tek kat kullanılabilir. Gerçekten çok enteresan ve güzel bir görüntüsü var. Aşağıda tek başına iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





05 numara, şeffaf mat zeminli, içinde holografik gümüş, mavi ve sarı pullar bulunan bir oje. Bu ojenin pul yoğunluğu 02'den daha az.. Dolayısıyla iki katta alttan doğal tırnak daha fazla görünüyor ve pulların tırnağa yerleştirilmesi gerekiyor. Bu açıdan oje üzerine tek kat sürülmesi daha mantıklı.. Aşağıda tek başına iki kat sürülmüş halini görmektesiniz. 





Ve Golden Rose Rich Color 112 üzerine tek kat sürülmüş hali..


İki ojenin de yapısı biraz yoğun ama sürümde bir sorun yaşamadım. Sadece 05'te pulları biraz yerleştirmem gerekti. Kurumaları oldukça çabuk oldu. 02'nin tek başına görüntüsünü gerçekten beğendim, yoğun simli, dokulu ojeler gibi oldu ancak kalıcılığı hayal kırıklığıydı. Daha ertesi gün ojeler tırnaklarımdan tek parça halinde döküldü. Bu açıdan bir dahaki sefere oje üzerine kullanmayı düşünüyorum. Tek parça halinde dökülme olayı 05'te de oldu, sanıyorum tek başına kullanıldıklarında bu sonuç kaçınılmaz. İyi tarafından bakarsak tırnaktan çıkmaları böylece çabuk ve sorunsuz oluyor. :)

Ojelerin fiyatı 5,90TL.. Ben kiosklarda göremediğimden Golden Rose Store'dan aldım. Kiosklara ne zaman gelir hiç bilmiyorum ama özellikle 02'yi enteresan görüntüsü nedeniyle tavsiye edebilirim.

6 yorum :

  1. kiosk kalmamış ki zaten çok az var olana da daha gelmemişlerdi pazar günü.. 02 numarayı çok beğendim online olarak alırım sanırım bulamazsam mecburen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Optimum'da baktım göremedim, zaten yeni hiç bir şey gelmemişti. :( Mecbur online aldım.

      Sil
  2. Ankara'da kioskların haberi bile yok henüz..02'ye bayıldım..online'dan alışveriş yapacağım belli ki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 02 gerçekten güzel. :) Kiosklara yeni ürünler geç geliyor ne yazık ki

      Sil
  3. Ay ne değişik geldi bunlar 02 numara bulursam kesin alıcam :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...